|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 9, 2009 19:00:15 GMT 3
Shad tõmbas ennast viimaks tooliga laua juurde ja avas enda musta läpaka, minnes msni. Seal asus ta kirjutama enda sõpradega, kes olid Yorki maha jäänud.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 9, 2009 19:02:07 GMT 3
"Vaatab veel, kui palju ma pahandan või ei pahanda" lisas noormees lõppu ning muigas endamisi. Ta võttis laua sahtlist oma suitsupaki, mille ta enne sinna pannud oli. Brian võttis endale ühe suitsu ning tulemasina, et siis rõdule minna.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 9, 2009 19:04:49 GMT 3
Turtsatanud vaikselt, lükkas tütarlaps viimase pluusi endale kappi ning vaatas muiates toas ringi. "Korsten," sosistas ta, nähes, et Brian suitsetab. Neidis turtsatas taas ja ohkas siis, viies taas pilgu üle ruumi.
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 9, 2009 19:31:44 GMT 3
"Kas sind häirib suitsetamine?," küsis Shad nüüd, kui ennast taas tooliga keerutas, nii et jäi Christie poole pidama. Ta küsis seda sõbralikult.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 9, 2009 19:36:35 GMT 3
Christie kehitas õlgu, vaadates siis Shad'ile otsa. "Noh. Ei häiri, aga enda kopse ma rikkuda ei tahaks," ütles ta kergelt muiates ja siis vaikselt ohates, lükates peaaegu tühja koti voodi alla.
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 9, 2009 20:22:48 GMT 3
"Olgu, siis ei ole probleemi," lausus Shad ja võttis samuti enda paki, suundudes nüüd rõule.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 9, 2009 20:59:21 GMT 3
Brian vaatas, et ka Shad tuli rõdule. "Nad on suitsetamise vastu?" küsis noormees toakaaslaselt ning tõmbas siis järgmise mahvi. Brian ainult oletas seda.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 9, 2009 21:00:37 GMT 3
Valerie lõpetas nüüd pakkimise, lükates samuti koti voodi alla. Siis pöördus ta tuppa jäänud tüdruku poole. "Kus sa siis muidu elad?" küsis Valerie temalt.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 9, 2009 21:35:48 GMT 3
Christie viis pilgu kergelt naeratades Valeriele. "Itaalias," lausus ta veelgi säravamalt naeratades, kui igasugused mälestused tema silme ette kerkisid. "Ja sina?" päris neid uudishimulikult vastu.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 22:25:55 GMT 3
Chanell tuli enda toast välja, milleks oli tuba nr. 2 ja nüüd seisis ta toa nr. 1 taga ja koputas uksele. Ta tahtis enda naabritega tutvust teha.
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 10, 2009 0:08:21 GMT 3
Shad ei kuulnud enam aga koputust, sest ta oli rõdu ukse vahetl kinni tõmmanud ja suitsetas nüüd seal.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 10, 2009 8:05:00 GMT 3
"Ma elan Ameerikas, täpsemalt Albuquerques." ütles Valerie ja vaatas ukse poole. "Ma parem lähen vaatan, kes seal on." pomises tüdruk ja tõusis püsti ning avas ukse. Seal seisis üks tüdruk, keda ta veel ei tundnud.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 10, 2009 10:46:38 GMT 3
"Väga lahe," ütles Jasmine kergelt turtsatades, suunates enda pilgu ukse poole ja vaadates siis suhteliselt võõrale tüdrukule otsa. Ta oli eelmine aasta ka selles koolis, kuid Christiele ei jäänud ta nimi meelde.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 10, 2009 11:27:55 GMT 3
Valerie otsustas end tutvustada. "Mina olen Valerie, Valerie Dale. Mis su nimi on?" küsis ta tüdrukult, kes ukse taga seisis.
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 10, 2009 17:29:34 GMT 3
Shad oli suitsetamise lõpetanud, kui uks just avati ja ta märkas seal enda sugulast Chanelli. "Jou," hüüdis ta toast ja viskus siis voodile.
|
|