|
Post by Brian Miller on Aug 9, 2009 16:44:50 GMT 3
Brian oli tulnud otse direktrissi kabinetist ning suundus nüüd esimese toa poole, kuhu teda pandi. Noormees lükkas ukse lahti ning vaatas, et seal on neli tühja voodit. Brian valis omale ühe voodi, mis asus ruumi ühes tagumises nurgas, laua kõrval. Noormees pani kohvri voodi otsa juurde ning võttis sellest siis kohe oma läpaka, mille ta voodi kõrval olevale lauale asetas. Sealt pani ta mängima ühe mõnusa playlisti. Enamasti oli seal muusika, mille järgi ta tavaliselt hip-hop'i tantsis.
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 9, 2009 16:55:57 GMT 3
Shad sammus mööda koridori toa number üks poole, varsti oligi ta õige ukse taga ja lükkas selle lahti. "Tere," lausus ta teisele tüübile, keda seal märkas. Valinud välja endale teise voodi, teises toa nurgas, asetas ta enda asjad sinna. Nüüd pöördus ta teise kuti poole ja lausus: "Shad." Ta ulatas enda käe.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 9, 2009 16:57:50 GMT 3
"Brian" vastas noormees enda tutvustamiseks ning surus siis tollega kätt. "Oled sa esimest aastat?" küsis noormees siis hetke pärast, kui end tooli peal pööras ning tuba nüüd uuris. Ta lootis, et ta pole ainuke uustulnuk.
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 9, 2009 17:04:44 GMT 3
"Jah, täitsa esimene aasta," lausus Shad, kui tagasi enda koha poole pöördus ja kapi uksed lahti tõmbas, hakates asju sinna sisse panema. "Endal?," küsis ta siis.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 9, 2009 17:13:31 GMT 3
Brian noogutas, kui siis toolilt tõusis ning enda kohvri juurde läks. Ka tema hakkas mõndasid asju kappi panema, et pärast mugavam oleks. Nad pidid seal ju terve aasta elama. "Kust kandist pärit oled?" küsis Brian siis järgmisel hetkel.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 9, 2009 18:22:56 GMT 3
Valerie lükkas ukse lahti ja astus sisse tuppa, mis oli talle määratud. Kotid maha asetanud, märkas tüdruk eemal kahte poissi rääkivat. Ta ei tahtnud neid hetkel segada ja otsustas endale voodi välja valida. Vabad olid veel kaks keskmist voodit ja tüdruk valis neist vasakpoolsema. Seejärel tõstis ta kotid voodile, otsis sealt välja ühe raamatu ja hakkas seda lugema.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 9, 2009 18:23:22 GMT 3
Üle Jasmine'i huulte libises väga vaikne oie, kui ta enda toa uksest sisse astus (suurt musta Adidase kotti muidugi enda järel tirides) ja nüüd keset ruumi seisis, kordamööda kõiki toakaaslasi silmitsemas. "Emn.. Tere. Sattusin ma ikka õigesse ruumi?" tervitas ta kõigepealt enda toakaaslaseid kõva häälega, kuid küsimuse pomises ta lihtsalt enda nina ette. "Christie Jasmine de Montemas," lausus neidis enda täisnime, ootavalt toakaaslasi silmitsedes ning keset ruumi seistes, kott jalge ees lamamas.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 9, 2009 18:28:44 GMT 3
Valerie tõstis pilgu ja vaatas tüdrukule otsa. "Ma arvan küll." lausus ta. Siis leidis ta, et võiks ta end juba ka kõigile tutvustada. "Mina olen Valerie Dale." ütles ta kõigile toasviibijatele siis.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 9, 2009 18:34:31 GMT 3
Brian vaatas tüdrukute poole kes tuppa tulid. Ilmselgelt olid need tema toakaaslased. "Ma arvan, et oled õiges toas" kordas ka Brian siis Valerie järgi. "Brian Miller" lisas noormees siis enda tutvustamiseks, kui oma voodile istuma potsatas. Hindavalt vaatas ta tüdrukuid. Noormehe näol püsis rahulolev muie.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 9, 2009 18:41:05 GMT 3
"Ma arvan ka," sõnas Christie siis lihtsalt õlgu kehitades, kõmpides viimasele vabale voodile (paremal pool asus vist Brian ja teisel pool Valerie) ja asetades enda koti selle kõrvale. "Ega te ometi öösel pasteerima ei hakka?"küsis ta kergelt turtsatades. Neidisel on sellega kogemusi olnud, kuid mitte selles mõttes, et teda on hambapastaga täis määritud, vaid selles mõttes, et ta ise mökerdas enda sõbra hambapastaga kokku.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 9, 2009 18:42:25 GMT 3
Valerie pani raamatu kinni ja tagasi kotti. Siis vaatas ta korraks toas ringi ja pöördus seejärel uuesti teiste poole. Kuuldes Christie juttu, hakkas ta naerma. "Mina küll ei kavatse hakata." ütles ta siis.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 9, 2009 18:46:30 GMT 3
Brian hakkas vaikselt endamisi naerma. "Pole plaanis olnud, kuid nüüd kui sa selle mõtte andsid, siis miks ka mitte" lausus ta ning naeris vaikselt edasi. "Seda enam, kui sa mu kõrval voodis oled" lisas ta ja turtsatas siis korraks. Noormees polnud pahatahtlik. Need olid ju kõigest naljad.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 9, 2009 18:49:29 GMT 3
"Nähhh.." ütles C lõbusalt turtsatades ning ennast voodile niimoodi istuma sättides, et ta sai ülevaate tervest toast. "Aga ära siis pahanda, kui ma millalgi sinu ka hambapastaga täis mökerdan," sõnas ta taaskord turtsatades ja siis ükshaaval riideid enda kotist välja kiskudes ja need väikesesse kapikesse asetades.
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 9, 2009 18:53:24 GMT 3
"Hey," tervitas Shad kõiki uusi toakaaslaseid, pärast seda, kui oli Brianile ära ütelnud, kus ta elab. "Naiss," lausus ta endamisi ja muigas siis, talle meeldisid need tüdrukut. Poiss lõpeta asjade lahti pakkimise ja istus siis toolile, mis laua ees oli, ta keeras ennast nii, et sai kõiki vaadata. "Shad," tutvustas ta ennast siis viimaks.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 9, 2009 18:57:14 GMT 3
Valerie otsustas ka oma asjad lahti pakkida. Ta hakkas seda tegema, ise teisi jälgides.
|
|