|
Post by Mery River on Aug 9, 2009 16:19:13 GMT 3
Mery lükkas saali ukse lahti ja naeratas, see saal oli suurepärane, et seal trenni teha ja harjutada. Naine lasi enda spordikotil üle õla vajuda, ühte nurka. Sealt võttis ta välja veepudeli ja säärised. Rüübanud lonksu vett, tõmbas ta endale heleroosad säärised ümber valgete sukapükste ja seejärel sidus tugevalt jalaga balletti sussikesed. Ta läks puidust käsipuu juurde soojenudst tegema ja õpilasi ootama.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 9, 2009 19:16:31 GMT 3
"Tere," sõnas Christie lõbusalt kohe, kui oli klassi astunud ja ühel pingikesel istet võtnud. Ta oli juba enda toas soojendused ära teinud, kuid veel parem ju oleks, kui ta saaks teha topeltsoojendust. Neidis pani endale jalga balleti kingakesed ja manas näole naeratuse, hakates tegema venitusi, mida ta kahjuks toas teha ei jõudnud.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 9, 2009 19:36:49 GMT 3
Chris tuli saali sisse ja ütles naeratades kahele inimesele tere. Asetanud oma spordikotti nurka, kus oli peidetud kõik vajalik, tõmbas ta jalga oma baletisussikesed ning läks stange juurde, et teha samuti soojendust ja oodata tunni algust.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 19:42:26 GMT 3
Chanell lükkas ukse lahti ja tervitas juba tuttavat õpetajat rõõmsalt. "Kuidas teie suvi möödus?," küsis ta viisakalt, kui samuti säärised mustadele sukkpükkstele peale tõmbas ja siis sussikesed jalga pani. Tal oli sukkpükste peal valge trikoo. Ta naeratas ka enda kaasõpilastele.
|
|
|
Post by Mery River on Aug 9, 2009 19:48:07 GMT 3
Tere," tervitas Mery kõiki enda õpilasi õnnelikult. Siis kuulis ta Chanelli küsimust ja vastas talle: "tänan küsimast, see oli äärmiselt meeldiv puhkus, käisin Ameerikas ja Australias." Ta naeratas, kui venitusi edasi tegi.
Mõne aja möödudes ta aga lõpetas ja lausus: "minu andmete järgi, ei ole hetkel rohkem õpilasi ennast balletti registreerinud, niiet alustame tänase tunniga." Ta vaatas lõbusalt kahele tüdrukule ja ühele poisile otsa. "Alustaksime siis sellest, et kõik tutvustavad ennast ja võite ka rääkida, mida te suvel head tegite." Ta pöördus näoga tüdruku poole, keda ta veel ei teadnud.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 19:50:01 GMT 3
Chanell muigas laialt, kui siis stange ääres koha sisse võttis ja teiste juttu kuulas, ise tegi ta samal ajal venitusi, mida teised olid jõudnud juba enne tunni algust teha.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 9, 2009 19:50:38 GMT 3
Chris kuulas õpetajat huvitatult ja ei teinud üldse välja faktist, et ta on JÄLLE ainus poiss rühmas, tegelikult oli ta sellega suht juba ammu harjunud. Nüüd pööras ta pilgu sellele tüdruku poole kellele õpetaja otsa vaatas ning jäi huvitatult kuulama.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 9, 2009 21:27:48 GMT 3
Christie viis veidike kahtleva pilgu lakke ja siis tagasi kahele õpilasele ning õpetajale. "Noh.. Kõigepealt. Minu nimi on siis Christie Jasmine de Montemas ja ma sain äsja seitseteist," ütles ta veidike ebalevalt, pilku taas lakke viies. "Ma käisin suvel Itaalias ja veetsin põhimõtteliselt terve suve seal," sõnas neidis, naeratust näole manades ja siis taas kahele õpilasele ja õpetajale otsa vaadates.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 9, 2009 21:31:28 GMT 3
Chris naeratas, paistis et ta pole ainus seitsmeteist aastane seal seltskonnas. Mõistes, et tema peaks siis olema järgmine kes rääkima peab avas noormees suu ning kõneles: "Minu nimi on Christopher Carm, aga kõik kutsuvad mind Chrisiks. Terve suve veetsin ma ringirännates, käsin baltikumis ringi ja soomes-rootsis ka. Sain suvel ka just seitseteist. Ja ma usun, et sellest vist aitab." Lõpetas noormees naeratades.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 21:35:44 GMT 3
Chanell kuulas teisi, nad olid nooremad kui tema. Viimaks oli tema kord ja ta lausus: "mina olen Chanell LaFette, kutuge Chaniks näiteks, olen 18. aastane, suvel reisisin ringi, pidutsesin ja puhkasin ka, mängisin hästi palju klaverit nagu ikka." Ta muigas, kui viimaks enda lühikese tutvustuse lõpetas. Talle meeldis, et neid nii vähe klassis oli.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 10, 2009 11:29:20 GMT 3
Chris naeratas, paistis, et ta polnud ainus kes peale baletti klaverit mängis, kuid millegi pärast oli noormehel tunne, et tolle neiu jaoks on klaver esi ja balett lihtsalt lisa. Kuid selles ei olnud noormees kindel ja mida oleks see muutnud? Poiss vaatas nüüd ootavalt õpetajale otsa, sest tema arust oli ring täis saanud kui just mõnda uut õpilast ei tule.
|
|
|
Post by Mery River on Aug 10, 2009 20:57:56 GMT 3
"Väga tore teie kõigiga tutvuda," lausus Mery ja naeratas. "Nüüd, kui tutvus on läbi, alustame tõsisema tööga. Võtke kõik palun stange juurde rivvi ja asetage parem käsi sinna peale, võtke sisse õige seismise asend." (kannad koos, varbad väljapoole)
ot: "ma ei tea päriselt ballettist midagi erilist, niiet ma loodan, et te saate aru, mida ma mõtlen (A)"
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 10, 2009 22:12:41 GMT 3
Christie naeratas kergelt ja lükkas juuksed silme eest ära, kõndides stange juurde ja võttes sisse õige asendi. Ta jäi ootama kuni Christopher ja Chanell ka rivvi võtavad ning õpetaja tunniga edasi läheb.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 11, 2009 12:12:12 GMT 3
Chrisopher kuulis k2sku ja naeratas, seisnud stange juurde ja v6tnud asendi sisse, j2i noormees ootama mis edasi k2stakse tehaOT: Kunagi pole liiga hilja, ma usun.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 11, 2009 23:28:47 GMT 3
Chris vaatas uudistavalt toda tüdrukut kes klassi sisse oli sadanud, järjekordne tüdruk tõdes noormees ning jäi nüüd õpetaja reageeringut ootama kuigi ta teadis, et õpetaja lihtsalt käsib neiul, end samase positsiooni võta kui kõik teised juba olid.
|
|