|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 13:28:36 GMT 3
Catherin põhimõtteliselt et tormas sööklasse. Ta oli just tulnud klaveritunnist, mis venis pisut pikemaks ning kõht oli suhteliselt tühjaks läinud. Neiu läks sooja letti ning võttis endale sealt kartulit ja hakkliha kastet. Kõrvale tõstis ta porgandi salatit. Joogiks tõstis ta kandiku peale ühe eviani vee. Cath läks ühe pikliku laua juurde, kuhu mahtus vähemalt 9 õpilast.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 15:14:06 GMT 3
Regin astus lõdval sammul sööklasse, üks käsi taskus. Toitude juurde läinud tõstis ta endale pisut salatit ning mingit praeliha. Kõrvale võttis ta mahla.
Ringi vaadanud nägi ta Cahterine ning läks tema juurde. "Oled ära kuivanud juba?" küsis ta maha istudes.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 16:15:34 GMT 3
Catherin sõi parajasti, kui järsku tuttavat häält kuulis. Neiu tõstis pea ning märkas Regin'it. "Tegelikult ei oleks, aga ma käisin ja vahetasin riided ära" vastas neiu seepeale ning muigas kergelt, kui noormees temaga ühines. Neiu tõstis järgmise kahvlitäie toitu suhu ning jõi siis vett peale.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 9, 2009 16:55:53 GMT 3
Brian oli nälgimas, sest just oli tal olnud hip-hop'i tund. Kõht oli tal seetõttu väga tühjaks läinud. Noormees kõndis kiirel sammul sooja leti juurde ning silmitses valikuid. Brian võttis kartulit, kastet ja mingi kotleti sinna juurde. Joogiks tõstis ta kandikule ühe Coca pudeli.
Noormees vaatas, et sööklasse oli jõudnud vaid kaks inimest. Kuna Brian üks ei tahtnud istuda, liikus ta nende poole. "Tervist" lausus ta, manades enda näole kerge naeratuse. "Kas võin ühineda?" küsis ta viisakalt, tehes kindlaks, et teistel midagi selle vastu pole.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 17:26:41 GMT 3
Catherin vaatas nüüd noormehe poole, kes sinna ilmus. "Minupoolest võid istuda" lausus ta ning naeratas säravalt. Nella vaatas nüüd Regin'i poole, kuid Cath arvas, et ka tollel pole midagi seltskonna vastu.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 20:29:22 GMT 3
Regin noogutas viisakalt, andmaks märku, et ka temal pole noormehe sinnaistumise vastu midagi.
"Mul on tunne, et ma tilkusin kolm tundi peale riiete vahetamist ikkagi. Kuid see oli lahe. Me peame seda kunagi kordama," ütles Regin kavala naeratusega.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 20:34:53 GMT 3
Nella naeris vaikselt. "Mina pole süüdi, sina alustasid" lausus ta nagu väike laps ning naeris siis edasi. "Eks millalgi ikka kordame" lisas ta ning muigas kergelt. Taaskord tõstis neiu kahvlitäie toitu suhu.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 20:37:12 GMT 3
Reg vaid torkis oma salatit, kuid ütles süütu näoga:"Mina alustasin?? Mul pole absoluutselt aimu, millest sa räägid."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 20:43:38 GMT 3
Catherin naeris salakavalalt, kui Regin'i poole vaatas. Tüdruk hammustas õrnalt alahuulde. "Kindlasti polnud see ainult minu süü" lisas ta siis hetke pärast ning jätkas einestamisega.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 20:45:41 GMT 3
"Muidugi mõista. Purskaevus olev vesi oli süüdi, et me märjaks saime," ütles Regin tögavalt.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 20:52:56 GMT 3
"Deam, kuidas sa teadsid?" küsis Catherin ning muigas kergelt, püüdes mitte naerma hakata. Tüdruk toppis järgmise kahvlitäie suhu ning jõ vett peale.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 20:54:42 GMT 3
"Ma olen selgeltnägija," ütles noormees kavalalt.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 20:57:31 GMT 3
Nella tegi silmad meelega suureks ning mängis imestust. "Tegelt?" küsis ta. "Palun, ennusta mulle tulevikku" anus ta, kui noormehe ühe käe enda käte vahele võttis. Catherini näitlemisoskus oli tegelikult ikka päris hea.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 23:51:58 GMT 3
Reg muigas, aga tõsines siis ja ütles:"Sa ei upu ära, kui üks tuttav sind ujuma viib. See on positiivne. Ning sa saad oodamatu üllatuse."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 23:54:41 GMT 3
Catherin muigas kergelt. "Põnev" lausus ta. See polnud iroonia, vaid tal oli tegelikult ka põnev. Ta sai aru, et see tuttav on Regin ise. Nella kergitas huvitatult üht kulmu, kui noormehe poole vaatama jäi.
|
|