|
Post by Lauren Sparks on Aug 10, 2009 13:23:48 GMT 3
"No, vahet ei ole siis," sõnas Lauren oma briti-aktsendiga. "Oled sa kohalik?"
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 10, 2009 13:33:34 GMT 3
"Jah, ma elan saksamaal" alustas ta juttu. "Kuid Berliinis" lisas ta. Noormees muigas kergelt. "Ma oletan et sa küll saksamaalt pärit pole" lisas Brian siis.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 11, 2009 20:32:27 GMT 3
"Oletad?" küsis Lauren tugeva briti aktsendiga. "Sa pole mu aktsenti täheldanud?" naeratas ta.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 11, 2009 20:50:17 GMT 3
Nüüd noogutas ta rahulikult. "Inglismaa" lausus ta ning hakkas kergelt naerma. Väike käterätik oli üle ta õla.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 11, 2009 20:56:01 GMT 3
"Bingo," naeratas tütarlaps. "Võibolla siis väike käik kluppi?" sõnas ta muiates.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 11, 2009 21:01:58 GMT 3
"Sinu järel" lausus noormees, kui käe pika kaarega ukse poole suunas ning kergelt kummardas. Jah, ta meelega liialdas oma viisakusega.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 11, 2009 21:06:22 GMT 3
Lauren hakkas poisi liialduse peale naerma ning haaras maast oma dressipluusi. Enne uksest välja astumist heitis neiu pilgu peeglisse. "Pole just päris klubiriided, aga ma lähen sinna ju tantsima, mitte lantima," lausus ta vaikselt ning naeratas siis. Tüdruk nägi alati kena välja. Seejärel astus ta uksest välja ning jäi ukse taga Brianit ootama.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 11, 2009 21:08:53 GMT 3
"Ma mõtlesin, et sa tahad riideid vahetada, aga okei. Mulle sobib" lausus ta, kui kuulis, et nad sealt otse kluppi lähevad.
OT, tee sa teema, või siis ühineme sinna.. "Tantsimas"
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 11, 2009 21:10:16 GMT 3
Tüdruk mõtles hetke. "Oota mind siin, ma olen viie minuti pärast tagasi," lausus ta ning jooksis oma tuppa.
--
Viie minuti pärast oligi Lauren tagasi, valgete teksade ning musta maikaga. Jalas olid tal valged Nike jalanõud ning teksad ilusasti nende peale sätitud. Tüdruk lõpetas palmiku tegemise ning naeratas. "Mina olen valmis."
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 11, 2009 21:19:22 GMT 3
Ka Brian käis kiirelt oma toas ära. Tagasi tulles olid tal seljas mustad riidest dressid, adidase mustad tossud ning valgem maika. Peal oli tal must pusa ning peas enda nokamüts.
Ta jõudis enne Laurenit. "Nagu minagi" lausus noormees, kui too kohale jõudis. "Kuna mul autot pole, siis peame bussiga minema" lausus ta ning turtsatas kergelt.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 11, 2009 21:23:04 GMT 3
Lauren naeratas. "Mulle sobib," sõnas ta ning hakkas välisukse poole sammuma. "Ma hoiatan ette, et mul pole õrna aimu ka, kuhu minema peab," naeratas tüdruk.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 11, 2009 21:32:34 GMT 3
"Esialgu koolimajast välja" juhatas Brian, üritades tõsiseks jääda, kuid siiski tungis kerge muie noormehe näole.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 11, 2009 21:34:52 GMT 3
"Oh really?" küsis tüdruk inglasliku sarkasmiga ning naeratas. "Sellest sain ise ka aru."
Ot: Lähme sinna samasse teemasse.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 11, 2009 21:36:13 GMT 3
"Ma juba kahtlesin" lausus ta ning naeris siis kergelt, kui Laureni järgi koolimajast väljus.
OT, sa alusta siis seal teemas.
|
|