|
Post by Brian Miller on Aug 9, 2009 12:56:13 GMT 3
Brianile meeldis ikka väga tantsida ning osa oma vabast ajast kulutaski ta just sellele. Noormees oli ennist koolimaja uurinud ning oli avastanud ühe tühja saali. Nüüd astus ta sinna sisse, endal kaasas väike käterätik ja Ipod. Brian pani omale kõrvaklapid kõrva ning hakkas mingit kombinatsiooni välja mõtlema.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 9, 2009 23:35:38 GMT 3
Lauren jalutas tühja klassi poole. Ta oli kuulnud, et seal saab harjutada. Neiu lükkas suured uksed lahti ning ehmatas õrnalt, kui nägi seal ühte poissi tantsimas. Lauren jalutas teise saali otsa, et noormeest mitte segada ning asetas oma MP3 kõrvaklapid kõrva. Neiu kuulatas rütmi, viskas sinise lohvaka pusa pealt ning hakkas hip-hopi tantsima.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 10, 2009 12:18:37 GMT 3
Briani'l lõppes just kolmas laul ning ukse avamist kuulis ta hästi. Noormees vaatas hetkeks selja taha ning märkas seal tüdrukut, kes temaga Hip-hop'i tunnis käib. Siiski tantsis ta edasi. Ta tahtis ju harjutada.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 10, 2009 12:30:23 GMT 3
Lauren oli täiesti omas mullis ning tantsis ülimalt energiliselt ning hästi, samal ajal koguaeg naeratades.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 10, 2009 12:32:21 GMT 3
Peagi oli Brian juba viis lugu ära tantsinud. Ta võttis kõrvaklapid mõneks ajaks ära ning liikus siis kusagile seina äärde, võttis oma väikese rätiku ja pühkis näolt higi. Siis jäi tema pilk aga Laurenile, kes seal ikka, väga osavalt, tantsis.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 10, 2009 12:34:03 GMT 3
Lauren tantsis kolme loo järgi, lülitas MP3 välja ning naeratas peeglisse. Seejärel pööras ta end ümber ning nägi seal Brianit, hip-hopi klassist. Ta viipas poisile tervituseks käega ning hõõrus paremat põlve õrnalt.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 10, 2009 12:38:04 GMT 3
Brian vaid noogutas õrnalt, kui Lauren talle viipas. Näinud, et tüdruk oma põlve hõõrus, liikus noormees tema poole. "Mis põlvega juhtus?" küsis noormees lühidalt, kui nüüd neiu põlve jälgis, mis elastiksidemes oli.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 10, 2009 12:40:53 GMT 3
"Tantsutrauma," naeratas tüdruk. "Väikesest, mingi, viie aastasest saadik vist," sõnas ta ning raputas jalga. "Elan üle."
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 10, 2009 12:47:36 GMT 3
Brian vangutas pead. "Sa oled hästi vastu pidanud" lausus ta siis hetke pärast, kui ikka põlve uuris. "Vaata et sa siin tundidega üle ei koorma" lisas Brian siis hetke pärast ning naeratas vaevumärgatavalt.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 10, 2009 12:51:36 GMT 3
Lauren naeratas. "Aitäh muretsemast, aga ma saan hakkama, olen 18 aastat selle kehaga elanud ja siiamaani väga hästi hakkama saanud," sõnas tüdruk veidike sarkastiliselt ning naeratas. "Pealegi on mul ainult üks tantsutrenn, teine on laulmine."
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 10, 2009 12:58:28 GMT 3
"Oi neid tantsimisi tuleb ikka juurde" lausus Brian seepeale ning muigas. "Aga kui sa ütled, et pole vaja muretseda, eks ma usun sind" lisas ta ning hakkas vaikselt naerma. "Ja muide, hästi tantsid" lisas noormees siis lõppu.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 10, 2009 13:00:36 GMT 3
Lauren muigas. "Nojah, praegugi tahaks minna kuskile kluppi tantsima," sõnas ta naeratades. "Aitäh," sõnas ta poisi komplimendi peale.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 10, 2009 13:02:17 GMT 3
"Millalgi võib ju minna" lausus Brian seepeale. Ta ei mõelnud seda kui kohtingut. Oleks mingi kamba kokku tirinud ja grupiga läinud.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 10, 2009 13:04:19 GMT 3
Lauren noogutas. "See oleks suurepärane, mina tahaks lausa täna minna. Äkki siin on lausa mõni hip-hopi klubi?"
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 10, 2009 13:14:14 GMT 3
Brian muigas endamisi. "Võib ju juba täna minna" vastas ta. "Aga siin on ainult üks ööklubi" lisas ta ning naeris endamisi.
|
|