|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 15:07:07 GMT 3
"Seda poleks ma oodanud," ütles Regin ausalt, kui tüdruk ütles, et on Islandil käinud.
"Ka klaver? Lahe. Mis sul lisa on?"
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 17:01:26 GMT 3
"Ballett," ütles Chanel. "Jeah, Islandil oli lahe," pöördus ta nüüd teise teema juurde tagasi. "Eriti meeldisid mulle need kuumaveegreisrid või misasjad need olidki." Tüdruk muigas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 20:23:11 GMT 3
Regin naeratas ning noogutas heakskiitvalt. "Enamik inimeis peab neid lihtsalt haisvateks."
"Minu lisa on laulmine," lisas ta siis.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 20:40:45 GMT 3
"Tõesti? Ma ei teadnudki," lausus Chan siis üllatunult. "Minu arust olid need ikkagi hästi lahedad." Ta vaatas Regini poole.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 20:42:34 GMT 3
Regin noogutas ja ütles:"See on jah. Kõlab naljakalt, et saame sõpradega kokku ja lähme kuskile auravasse kuumaveekokku."
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 20:54:25 GMT 3
Chanell hakkas veidike naerma. "Aga seal on ju hea supelda, mõnus kuum vesi." Ta muigas, kui ikka voodis pikutas, kuid Regini poole vaatas. "Londonis ei ole midagi sellist."
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 23:49:30 GMT 3
"Muidugi, London on nii fancy ju," ütles noormees täie tõsidusega, silmad lõbusalt läikimas.
"Me käime seal küll, kuid mitte tihti."
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 23:53:57 GMT 3
"Minu põhi tegevuseks Londonis oli sõpradega mööda linna ringi sõitmine ja tavaliselt nädalavahetustel sõitsime linnast välja, kuskile telkima või nii." Ta muigas veidike, ega ta tegelikult ei kurtnud, Londonis oli ka päris huvitav elu, kuid talle lihtsalt meeldis koolis rohkem. "Sa mängid siis kitarri ka?!," lausus ta nüüd nagu muuseas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 23:58:47 GMT 3
Reg tõmbas käega üle valge naha ning noogutas:"Klaveri kõrvalt jah. Mõni aasta olen mänginud, kuid ei midagi erilist. Lugusid on sellele hea kirjutada, kuid neid ma küll ei esita. Tavaliselt mängin kui sõpradega lüket teeme kuskil saare otsas. Siis on see mõnus."
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 2:13:59 GMT 3
Chanel naeratas. Talle meeldis, et siin koolis olid kõik inimesed nii erilised ja omamoodi, keegi ei olnud liiga sarnane. Sõprade ring oli suur ja lai, samuti eriline. "Iseseisvalt õppisid?," küsis ta nüüd. Polnud ju paha Reginist veel teada saada, sest muidu tundus poiss selline suhteliselt vaikne olevat.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 16:41:22 GMT 3
Regin noogutas:"Ise ajasin raha kokku, ise ostsin kidra, ise õppisin mängima."
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 17:48:00 GMT 3
"Lahe," lausus Chan tunnustavalt. Nüüd ajas ta ennast voodilt püsti ja hakkas kapis sorima, otsides ühete asja. "Miks sa siia kooli otsustasid tulla?," küsis ta nüüd, jälle nagu muuseas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 19:26:10 GMT 3
"Kavatsesin siia nagunii tulla. Eelmine aasta, kui tegelikult pidin tulema, ei olnud see kahjuks võimalik. Kohalik tase on meil aga madal, üks hea kool pandi mõne aasta eest raharaskuste pärast kinni ja peale seda pole meil ühtki kohta, kus ma saanuks edasi õppida."
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 19:31:29 GMT 3
Chanell kuulas Reginit ja otsis edasi, seda mida tal vaja oli. Viimaks leidiski ta enda rahakoti, mille ta oli ka kappi visanud. "Ma lähen nüüd linna, tuleb keegi veel?," küsis ta, kui enda rahakoti taskusse surus ja laualt ka auto võtmed haaras.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 19:34:51 GMT 3
Regin kõhkles hetke, kuid noogutas siis ja pani enda noodid sahtlisse. "Ma tulen."
Ta otsis välja rahakoti ning võtmed ja noogutas Chanellele, näitamaks, et on valmis.
|
|