|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 0:12:01 GMT 3
Chanel oli käinud mängimas klaverit ja nüüd tema üks ranne valutas veidike. Tüdruk needis ennast, sest ta teadis, et ei tohi üle pingutada, kuid isegi tema jaoks oli kolm pool tundi juttu mängimine liig, ilma pausideta. Neidis käis köögist läbi ja võttis sügavkülmast jääd, mille ta enda paremale randmele astas ja siis suundus ta tuppa. Ta viskus enda voodile ja jäi lakke vahtima.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 0:14:51 GMT 3
Uks läks lahti ning sisse astus blond noormees, kellel oli käes valgest nahast kitarrikast.
Regin noogutas toas olevale tüdrukule ning läks enda voodi juurde, millel kitarrikast maandus. Noormees istus selle kõrvale ning otsis välja ühed noodid, mida ta silmitsema jäi.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 0:17:09 GMT 3
Nella suundus enda toa poole. Ta oli tulnud just pesust ning seega oli tal üks rätik ümber keha ning teine turbanina peas. Märganud et seal üks noormees oli, kes ilmselt tema toakaaslaseks osutus, hakkas Cath naerma. "Vabandust" lausus ta ning muigas, kui läbi toa WC'sse suundus, et riideid vahetada.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 0:19:49 GMT 3
Regin vaatas neidu, kes läbi toa läks, kui too vabandas. Noormees noogutas talle ning pöördus tagasi enda nootide poole.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 0:24:56 GMT 3
Chanel tervitas kutti, kes oli tuppa sisenenud ja seejärel muigas ta ka kohe sõbranna peale. "Niiet, sina oled siis meie uus toakaaslane!?," lausus ta viimaks, kui jääkoti lauale asetas ja ennast voodil istukile ajas, vaadates blondi noormehe poole.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 0:36:01 GMT 3
Regin lasi nootidel kitarrikohvrile vajuda ning noogutas teda kõnetanud tütarlapsele. "Olen küll. Nimi on Regin."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 0:40:37 GMT 3
Just sel hetkel astus WC'st välja Cath, kes oli nime kuulnud. "Meeldiv, Catherin olen" lisas tütarlaps enda tutvustamiseks ning liikus siis juukseid kuivatades enda voodi poole. Nellal olid seljas hallid teksad ning pikk valge ning liibuv pluus.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 0:42:15 GMT 3
"Meeldiv," noogutas Regin ning tema näolt lipsas läbi kerge naeratus, mille ta mõlemale neiule saatis.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 0:50:30 GMT 3
"Lahe," lausus Chanel rõõmsalt. "Chanell," lisas ta siis ja haaras seejärel jääkoti laualt ära, sammudes wc'sse. Ta pani jääkoti kraanikaussi, sest see sulas ja vesi oleks muidu igale poole laiali jooksnud. Seejärel läks ta jälle voodi juurde ja võttis istet. "Kust kandist sa siis tuled ka?," jätkas ta vestlust, sest tahtis uue tüübiga tutvust teha ja samuti oli tüdruk alati veidike uudisimulik ja sõbralik ka.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 0:53:24 GMT 3
Regin keeras end voodil nii, et saaks enda vestluskaaslaste poole vaadata ning ütles enda mahedal toonil:"Ma elan Reykjavikis. See on Islandi pealinn. Kuid sa ise?"
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 0:54:32 GMT 3
Catherin lõpetas juuste kuivatamise ning istus nüüd laua taha, kus tema läpakas oli. Neiu pani vaikselt mingi playlisti mängima. Nella ootas nüüd Regin'i vastust. Kui Chan poleks küsinud, oleks Catherin ilmselt ise pärima hakanud. Kuulnud vastust, Catherin vaid muigas endamisi.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 1:04:28 GMT 3
"Ma elan Londonis," lausus Chanel siis. "Inglismaa pealinn," lisas ta tögades, sest Regin oli seda niimodi seletanud. "Mis ala peale sa siis tulid?," päris ta nüüd. Neidis viskas ennast taas voodile pikali, kuid ta sai ilusti Regini poole vaadata. Välimuse järgi otsustades ei saanud Chanel küll aru, et poiss temast noorem oleks.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 1:08:03 GMT 3
Regin muigas kergelt ning küsis:"Kui ma oleksin lihtsalt Reykjavik öelnud, kas see oleks sulle midagi öelnud?"
Chanelli küsimusele vastas ta:"Klaveril olen. Kuid sina?"
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 2:02:20 GMT 3
Catherin muigas ikka vaikselt. Järgmine hetk võttis ta enda voodi pealt suitsupaki ning sellest ühe suitsu. Neiu suudnus toa rõdule ning süütas siis selle, jäädes suitsu tasapisi tõmbama.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 13:50:03 GMT 3
"Oleks muidugi," lausus Chanel lõbusalt, "ma olen korra seal isegi reisimas käinud." Tüdruk naeratas rõõmsalt ja lisas siis: "ise olen ka klaveril." Talle meeldis, et poiss klaverit mängib, nende õpetaja oli ka meessoost ja eriti palju poisse tunnis ei käinud.
|
|