|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 8, 2009 23:43:31 GMT 3
Catherin oli juba varakult ülesse ärganud, sest tal oli uni lihtsalt ära kadunud. See oli tema puhul lausa ime. Kuna oli ilus ilm, oli ta pannud selga lühikesed heledad teksad ning valge õlapaeltega topi. Ta suundus suurele muruplatsile ning istus siis sinna samma maha. Cath pani ette päikese prillid, toetas käed selja taha ning nautis soojust.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 8, 2009 23:46:02 GMT 3
Nüüd astus murulplatisle Marc. Kuna ta märkas ühte tutavat nägu skate pargist läks ta tema juurde. "Tere" Ütles ta tagasi hoidlikult
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 8, 2009 23:49:17 GMT 3
Cath oli silmad sulgenud, kui päikest nautis. Kuulnud, et keegi teda teretas, siis avas ta need ning vaatas tolle inimese poole. See oli Marcus. "Hei" lausus Catherin ning naeratas kergelt, kui tuttavat kuju silmitses. "Sa nii vara üleval?" küsis Nella kohe otsa ning muigas kergelt, kui ikka noormehe poole vaatas.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 8, 2009 23:52:14 GMT 3
ma ei jõudnudki magama tegelikult." Ütles mees naeratades kui ta teisele otsa vaatas. Eilne öö oli tal pikaks veninud.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 0:00:29 GMT 3
Nella kortsutas kergelt kulme. "Miks nii?" küsis ta uudishimulikult. "Ja kas sa istuda ei taha?" küsis ta siis, vaadates Marcuse poole, kes ikka seisis. See ajas tüdrukut kergelt naerma.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 9, 2009 0:05:02 GMT 3
Ikka tahan ja ma panin kooli alguse puhul pidu natust."Ütles mees selgituseks kui ta ise istet võtis. Ta istus phm tüdtuku käe vastu.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 0:14:21 GMT 3
"Või nii kohe?" küsis Cath naerdes küsimuse, millele ta otseselt vastust ei tahtnud. "Mulle meeldib ka pidutseda, kuid ei jõudnud midagi korraldada" seletas Nella. "Aga küll jõuab veel" lisas ta ning pilgutas kergelt silma. Tüdruk oli flirtija. Ta tegi nii tihti, kuigi inimene kellega ta flirtis võis olla ka tundmatu. Taaskord suunas Cath oma näo päikese poole.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 9, 2009 0:20:37 GMT 3
Saad" Ütles mees tüdruku flirfist välja tegemata. Kuna talle juba meeldis keegi ei teinud ta sellest välja. Aga kes teab vb hakkab talle hoopist tema meeldima.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 0:25:55 GMT 3
"Sul on juba Hip-Hop'i tunde olnud?" küsis Catherin siis hetke pärast, et mitte vaikuses istuda. Kooli teema oli hetkel kõige parem, sest päris lampi ta ka asju küsida ei tahtnud.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 9, 2009 23:16:57 GMT 3
Mmm kool algab nagu täna." Ütles mees naeratades kui ta tüdrukut vaatas.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 23:23:26 GMT 3
Nella oli selle juba ära unustanud. Ta tundis lihtsalt niivõrd koduselt, et arvas, et tunnid on juba käimas. "Ise tantsinud pole vahepeal?" küsis Catherin siis hetke pärast, kui kergelt naeris.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 9, 2009 23:25:37 GMT 3
Kui ma olin kodus siis vahepeal harjutasin kuid mitte palju." Sõnas mees naeratades kui ta tüdrukule otsa vaatas.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 23:27:45 GMT 3
Nella kuulas ning noogutas. "Nojaa" pomises Catherin endamisi.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 9, 2009 23:29:01 GMT 3
Aga räägiks millestki huvitavamast. Oskad teemat pakkuda?" Küsis mees naeratades kui ta om mõtteise oli juba jäänud.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 23:38:11 GMT 3
Cath hakkas õrnalt naerma. "Ma juba üritasin siin teemat arendada" lausus neiu seepeale, kui nüüd taas oma pilgu Marcuse poole suunas.
|
|