|
Post by Isabella Dale on Aug 10, 2009 21:00:42 GMT 3
Bells kuulas teiste tutvustamist ning noogutas seejärel õpetajale. Bells istus üsangi keskele ning lausus: "Mina olen Isabella Dale ja laulnud olen nii kaua kui mäletan. Ilmselt alustasin viieselt ma arvan ja praegu olen 16 aastane," lausus Bella naeratades ning jäi seejärel niisama ringi vaatama.
|
|
|
Post by Layla Channing on Aug 11, 2009 18:18:29 GMT 3
Layla noogutas taas rõõmsalt ning suunas pilgu siis järgmise uue õpilase poole (Regin).
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 18:21:23 GMT 3
Reg ajas end püsti ning ütles enda rahulikul ning vaiksel, kuid kõlaval häälel:"Regin Fairth siis. Laulan klaverimängu kõrvalt. Pole profesionaalsel tasemel tööd teinud, lihtsalt vahel oma ema aidanud, kes mulle ka niiöeld alulutunde andnud on."
|
|
|
Post by Layla Channing on Aug 11, 2009 18:24:22 GMT 3
Õpetaja naeratas ning noogutas. "Ja nüüd tutvustage end ka kõik ülejäänud" lausu ta, kui sõbralikku naeratust oma näol säilitas. "Alustab üks ja teised kohe tema järel."
OT, kirjutage siis kõik ülejäänud lihtsalt järjest.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 11, 2009 21:04:19 GMT 3
Lauren naeratas. "Olen Lauren Sparks, laulnud olen alates... neljandast eluaastast, ehk siis 14 aastat," seletas tüdruk ning ootas, millal teised end tutvustavad.
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 13, 2009 0:21:18 GMT 3
Kui keegi oleks sellel hetkel laulmise klassi ees olevas koridoris olnud, oleks ta kuulnud sosinal vandumist, kui Alicia kiirete sammudega klassi poole kiirustas. Ta andis endale ühe hilinemise andeks, aga et see juhtus juba teist korda, ajas teda päris pahaseks. Suure valge ukseni jõudes ta koputas ja avas siis selle. "Tere, vabandust, et ma hilinesin," vabandas ta ning maandus kõige lähemal toolil. Märgates, et kõik ennast tutvustavad ja et just oli ennast tutvustanud temale kõige lähemal istuv Lauren, taipas neiu ennastki tutvustada. "Minu nimi on Alicia Myers ja ma olen laulnud üksteist aastat, laulmine on mu lisaaine, tegelikult õpin klaverit," lausus ta ja naeratas.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
Nothing is that easy, as you see it..it?s more complicated.[y]
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 19:00:12 GMT 3
Natasha kiirustas laulmise klassi poole, see, et ta oli reisilt tulnud, ei vabandanud teda tegelikult Layla Channingi ees välja. Kuigi ta lootis, et kuna ta pole esimest aastat ning pole tihti hilinenud, siis antakse see talle andeks. Tütarlaps avas klassiukse ning naeratas vabandavalt: "Tere, vabandust et hilinesin." pomises tütarlaps kiiresti ning seejärel hammustas alahuulde ning istus esimesele ettejuhtuvale kohale, mis vaba oli. Õnneks, polnud ta siiski siin koolis esimest aastat.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 20:19:15 GMT 3
Ty tegi ettevaatlikult ukse lahti ning piilus sisse. Ta naeratas ebamugavust tundes ning astus,siis täiesti sisse. " Tervist!" sõnas ta ja pani enda järel ukse vikselt kinni. " Tõesti vabandust,et tundi hilinesin." ta muigas kergelt ja kiirustas veel suht viimasele vabale kohale. Poisi suul oli naeratus ning ta jälgis inimesi,kes end tutvustasid. Lõpuks kavatses ta ka ennast tutvustada. " Olen Ty Bewley ning olen laulmist õppinud 5 eluaastast." ta naeratas sõbralikult ja istus jälle oma kohale. Ty oli siin koolis uus ning kogu värk oli veel pisut võõras.
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 18:03:33 GMT 3
Mara sammus mööda koridori ja kirus end vaikselt. Möödujatele võis see tunduda nagu neiu laulaks muusikale kaasa, sest tal olid kõrvaklapid peas. Mara hilines juba teist korda ja vandus endale, et kolmandat korda seda enam ei juhtu. Ta tõmbas kõrvaklapid peast, avas klassiukse ning ehmus hetkeks, nähes suurt rahvahulka. Vaikushetkel otsustas ta ka end tutvustada. "Ma olen Amelia Mara Connor ja laulnud olen kahe aastasest saati," sõnas neiu ja istus vabale kohale.
|
|
|
Post by Layla Channing on Aug 23, 2009 19:57:53 GMT 3
Layla vaatas hilinejate poole. Kuna see esimene tund oli, siis polnud ta pahane. Ta lihtsalt tahtis, et tutvustamisega kiirelt ühele poole saaks. Siis saaks ta tunniga alustada.
|
|