|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 20:41:33 GMT 3
Kuulnud ühe uue tüübi lauset, hakkas Nella kergelt naerma. Siiski tõusis ka ju teine käsi. Neiu kergitas vaikselt kulme.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 9, 2009 21:02:33 GMT 3
Valerie ajas ka aeglaselt oma käe püsti. Oli ta siin ju ometi esimest aastat.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 9, 2009 22:46:34 GMT 3
Amanda oli just enne tunni algust klassi kiirustanud ja õpetajat noogutusega tervitanud. Omal seljas punast värvi topp, valge korsett, punast värvi lühikesed püksid, kaks erinevat triibulist sukka --valge-musta ja valge-punasega muidugi -- ja jalas musta värvi papud. Neidise juuksed olid lohakasse krunni sätitud. Kuuldes noore õpetajanna küsimust tõstis Amanda oma käe üles.ot.Ma loodan, et mind sellise posti alguse pärast maha ei lööda
|
|
|
Post by Layla Channing on Aug 9, 2009 23:36:56 GMT 3
OT, ma arvan et elab üle Layla vaatas et uusi ikka jagub. "Olgu," lausus ta siis. "Kas te tutvustaksite kõik ennast, rääkides oma nimest ning kui kaua te laulmisega tegelenud olete" lausus ta. "Ja kui uued on endast rääkinud siis, kõnelevad ka teised, et kõik omavahel tuttavaks saaksid" seletas Layla sõbralikult ning naeratades. "Alustame näiteks sinust" lisas noor õpetaja ning näitas käega viisakalt tüdruku poole, kes viimasena klassi oli jõudnud.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 9, 2009 23:42:03 GMT 3
Am jäi hetkeks mõtlikuks, mõeldes millal ta laulmisega alustas ja ta ei mäletanud seda üldse. "Minu nimi on Amanda Stuart ja mu vanemad väidavad, et ma hakkasin laulma enne kui ma rääkimagi õppisin," lausus Amy muigega. Nii nad väitsid tal küll ja see tundus neidisele vägagi võimatuna aga emme-issiga ju ei vaielda.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 9, 2009 23:45:20 GMT 3
Lauren tormas lauluklassi. Ta jäi uksel seisma ning hammustas alahuult. "Vabandust, et hilinesin," sõnas ta valjult ning vaatas klassis ringi.
|
|
|
Post by Layla Channing on Aug 9, 2009 23:46:09 GMT 3
Layla noogutas rõõmsalt ning pööras enda pilgu järgmise neiu poole (Valerie). Noor õpetaja jäi järgmist tutvustust ootama, ise õrnalt oma laua äärele nõjatudes.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 9, 2009 23:47:43 GMT 3
Lauren naeratas veelkord ning otsis endale ruttu koha.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 1:47:51 GMT 3
Robert kuulas huvitatult teiste tutvustusi lootes ,et tema on juba järgmisena.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 10, 2009 8:12:17 GMT 3
"Mina olen Valerie Dale." alustas ta enda tutvustamist. "Ma olen laulnud juba väikesest peale, alustasin 5-aastaselt." lisas tüdruk ja vaatas õpetajale otsa.
|
|
|
Post by Layla Channing on Aug 10, 2009 13:21:13 GMT 3
Layla naeratas ikka ning suunas pilgu järgmise poole (Robert).
|
|
|
Post by Caitlyn Femi Blossom on Aug 10, 2009 13:29:48 GMT 3
Uks avanes kiirelt ning sisse ilmus Cate vabandava naeratusega nägu. ,,Vabandust, hilinesin,'' sõnas tütarlaps aeglaselt, uksel seisatades ning kerge liigutusega üht silmile vajunud blondi juuksesalku eemale lükates. Caitlyn libistas hetkeks pilgu üle klassiruumi, kuid pööras selle siis uuesti õpetajale, näol olev naeratus kordagi võbelemata.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 10, 2009 16:52:15 GMT 3
Bells avas klassiukse ning oli üllatanud, kui seal keegi juba ees oli. Avastanud, et tund oli alanud, vabandas ka Bella õpetaja ees ning jäi õpetajat silmitsema. Vaadanud nüüd klassis rinfi, märkas ta Valeriet. Vähemalt keegi suudab õigel ajal tundi jõuda, mõtles Bells omaette ning naeratas seepeale. Pööranud nüüd pilgu uuesti õpetajale, jäi ta teda silmitsema.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 17:42:49 GMT 3
'' Mina olen Robert Teakle ja olen laulmisega tegelenud 5 aastasest peale. Ehk siis umbes 14 aastat, '' sõnas poiss ja muigas.
|
|
|
Post by Layla Channing on Aug 10, 2009 20:13:21 GMT 3
Layla noogutas taas. Õpetaja vaatas nüüd õpilase poole kes hilines ning ukse juures seisis. "Pole hullu, aga ürita järgmine kord õigeks ajaks tulla" lausus Layla. "Istu ning tutvusta siis ennast" lisas ta. Layla märkas, et too tüdruk on Valerie kaksikõde.
|
|