|
Post by Eliza de Silva on Aug 25, 2009 23:44:41 GMT 3
Eliza jalutas sihitult mööda kooli territooriumit ning jõudis lõpuks ühele muruplatsile. Neiu suundus lähima pingi juurde ning istus, suunates oma näo päikese poole. Kotist tulid tal jälle nagu imeväel välja märkmik ja pliiatsid ning ta hakkas visandama eemalolevat paarikest.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 25, 2009 23:49:07 GMT 3
Deily, kelle pead ehtisid taaskord suured hõbedased kõrvaklapid, mille volüüm oli juhuslikult väga põhjas, laulis üsna kõva häälega neist tulevat Lowry 'Nädalalõppu' kaasa. Mõne hetke pärast arusaanud, et mingisugune kaugemal olev paarike, on tema imeilusast lauluhäälest veidike häiritud, lõpetas tsikk laulmise ning naeratas laialt. Vaata kui tore, et ta kellegi päeva halvemaks sai teha. "Tere, mis su nimi on ? Ma olen Deily." lausus ta aga järsku esimesele ettejuhtuvale võõrale inimesele, keda enda läheduses märkas ning kelleks juhtus olema just Eliza. Ly kruttis kõrvaklappide volüümi vaiksemaks ning võttis need siis hoopiski peast ära. "Meeldiv tutvuda." lausus ta koheselt järgi, vastust ootamata ning naeratas siis sõbralikult, kui võõra kõrvale pingile istus. Kahjuks või õnneks (see alles selgub) oli tal täna sügavalt pohhui, kui ta kellegi olemist segas.[/color]
|
|
|
Post by Eliza de Silva on Aug 25, 2009 23:53:08 GMT 3
"Err..." Eliza vaatas oma joonistuselt uustulnuka poole ning vaatas, kuidas too mulisedes maha istus. Neiu näole valgus lai naeratus. "Eliza." Väga energiline tütarlaps... mõtles ta vaikselt.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 25, 2009 23:59:20 GMT 3
Deily naeratas rõõmsalt, kui tema kõrval olev koolikaaslane normaalseks osutus (Loe: ei kortsutanud esimese asjana kulmi). "Eliza.. Ilus nimi see Eliza. Mu täditütre nimi võiks kaa Eliza olla.. aga ei ole." nentis tüdruk mõne hetke pärast ning muigas siis kergelt. "Sa oled uus eksole ?" oi kui mitmeid kordi ta siinsetele inimestele seda küsimust esitanud oli.. ometigi oli ta ise kaa alles esimest aastat. Ly muigas kergelt. "Tegelikult sa ei pea vastama, ma tean et sa oled uus.. sest et kui sa poleks, siis oleks ma sind juba sööklas näinud.. Ma mõtlen.. enamus meist siin, käivad ikka söömas aegajalt, kui sa mind mõistad." seletas tüdruk rahulikult, panemata üldse tähele, et ta veidi hoogu oli sattunud. Ta polnud mitu päeva kellegiga korralikult rääkida saanud ning nüüd pidi Eliza veidike sellepärast kannatama.[/color]
|
|
|
Post by Eliza de Silva on Aug 26, 2009 0:01:31 GMT 3
"Ee..." Eliza vaatas lõbustatult oma vestluskaaslast. "Kas sa vihjasid just sellele, et siin koolis on inimesi, kes ei söögi? Vähemalt meie mõistes. Nagu... vampiire?" Neiu itsitas. Mõni tüdruk oli liiga palju raamatuid lugenud või oli Deily näol tõesti tegu ühe väga omapärase inimesega, kelle suuvärk õige veider oli.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 26, 2009 0:04:46 GMT 3
Deily naeratas taas kergelt, kui pilgu jälle oma vestluskaaslasele viis. Tal paistis päris lõbus olevat. "Ma ei oska sellekohapealt vastata.. Kuigi, nüüd kui sa seda mainisid võib selleüle täiesti mõelda.. Fakt on igaljuhul see, et siin on inimesi, kes pole minuga samal ajal sööklas viibinud. Ja usu mind - ma veedan üheksakümmend protsenti päevast sööklas või kuskil mujal süües.. kui ma just muruplatsil inimesi ei terroriseeri." teatas Ly ning muigas kergelt. Niimoodi polnud ta veel ühelegi uuele tutvusele lähenenud. Kuigi see oli omamoodi täitsa vahva.[/color]
|
|
|
Post by Eliza de Silva on Aug 26, 2009 0:10:15 GMT 3
"Emm...." Eliza ragistas ajusid. "Nomh... ma usun, et kui sa süstematiseerid oma sööklaskäigud... Et see aeg, kui sa täna sööklas ei ole, oled homme... Siis... Või sa võid hakata mööda koridore endatehtud muhvinikesi pakkumas käima... Ja siis vaatad, kes sööb, kes ei söö. Või pane osade muffinite sisse verd ja vaata, kelle käsi eksimatult selle võtab," soovitas neiu.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 26, 2009 0:16:02 GMT 3
Deily kuulas nüüd lõbustatud naeratusega uue tuttava juttu ning turtsatas siis rõõmsalt naerma. "Kuule, Sa oled täitsa vahva ju." teatas ta rõõmsalt. Nii ägeda jutuga inimest polnud ta siinmail juba ammu kohanud.. kui üldse. "Ma usun, et nii ma teengi.. kuigi ma pole kindel, kas ma sellest süstematiseerimisest kinni suudan pidada, kuid siiski. Ja võibolla vampiirid taipavad mu tagamõtet ?" arutles tüdruk edasi, kuid vaikis siis hetkeks. "Samas, kui nüüd tänase ilma peale mõelda, siis ma ütleks, et ma jääks siia õue kasvõi ööbima. Mis sa arvad ? Veaks magamiskotid - ma loodan, et sul on ikka mõni selline - siia õue ja vahiks öö otsa tähti, mis ? Lööd kampa ?" vahetas Ly peaaegu taipamata pöördeliselt teemat ning vaatas siis nüüd lõbusa pilguga Elizale, nagu kambajõmmile, otsa. Järjekordne imelik idee. Aga Deily, kui tal juba mõte tuli, pidi selle ka täide viima. Isegi, kui ta seda üksi teeb.[/color]
|
|
|
Post by Eliza de Silva on Aug 26, 2009 0:20:53 GMT 3
"Pane tületörjealarm tööle. Vaatame, kes sisse nii öelda ärapõlemisega riskima jäävad," tegi Eliza tüdrukule silma. Seejärel, kuulanud ära Deily idee, läksid ta silmad särama, kuid peagi vajus neiu taas norgu. "Tuleksin hea meelega, aga mul tõesti pole magamiskotti," teatas ta vaikselt.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 26, 2009 0:25:24 GMT 3
Deily muigas lõbusalt ning noogutas innukalt tüdruku idee peale. Järjekordne reeglitevastane - vähemalt nii ta arvas - tegu, kuid lõbu laialt. Kes keelaks ? Mitte keegi ilmselt.. vähemalt mitte siis, kui sa neile enne teo tegemist sellest teada ei anna. Vot selles kogu kunst peituski. Ly naeratas endamisi rõõmsalt. Liz'i vastust kuulates, mõtles ta hetkeks, kuid kehitas siis õlgu nign naeratas. "Ega me siis sellest ennast häirida ei lase, egaju ? Tekkidele tekipüür - oli see sõna ikka nii ? - ümber, minu tekk alla ja sinu oma peale ja vsjoo. Hiljem, kui taas tsivilisatsiooni naaseme, võtame kaheksanda toa vabadest vooditest uued tekid ning viime vanad mingisuguse töötajaskonna kätte, kes nendega niikuinii tegeleks, isegi kui nad n i i mustad poleks. Eks ?" tüdruk vaatas haaratult, peaaegu eufooriliselt Elizale otsa ning naeratas lõbusalt.[/color]
|
|
|
Post by Eliza de Silva on Aug 26, 2009 0:28:37 GMT 3
"Ehh... Okei. Kuid miks just kaheksandast?" küsis Eliza, üritades meenutada, millal ta oma toa numbri jõudis öelda. "Aga jah... mina olen käsi!" oli nüüd ka Eliza Deily entusiasmiga nakatunud.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 26, 2009 0:34:20 GMT 3
Deily muigas kergelt, saades alles nüüd aru, et Eliza on kaheksandast toast. "Sellepärast, et see on viimane tuba - minu teada - kus veel vabu voodeid on." pani tüdruk tarka ning naeratas siis lõbusalt. "Sa oled kaa sealt, jah ?" küsis ta nüüd kontrolliks üle, sest tegelikult teadis ta ka seitsmendast toast vaid Nate'i ning võibolla oli tsikk hoopis sealt. "Aga.. teeme ära siis." vastas ta sellise kuidagi lõpliku ning uhke tooniga, nagu oleks just mingi seiklus alanud. "ma ei tea kuidas sinuga on, aga mina kavatsen nädalaks ajaks maa-elu - ärgem selle sõna tegelikku tähendust tähele pangem - nautima jääda. Tunnid võivad käia kus kurat, ma olen tekikotis. ja tekikott on elu.. vähemalt tulevaseks nädalaks ajaks." teadustas tüdruk nüüd oma päevaplaani ning naeratas siis uhkelt.[/color]
|
|
|
Post by Eliza de Silva on Aug 26, 2009 0:51:51 GMT 3
"Ee..." Eliza hakkas naerma. "Nomh... ma arvan, et mulle ühest ööst piisab. Ma saan värskest õhust allergia," seletas ta vabandavalt naeratades. "Aga jah, ma kaheksandast."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 26, 2009 2:26:45 GMT 3
Deily naeratas lõbusalt ning kehitas siis õlgu. "Pole viga, pole viga." vastas ta endamisi muiates ning tõusis siis püsti. "Aga kui sul nüüd selle vastu midagi pole, luban ma sul nüdü selle maalilise pildikese lõpetada, mida sa seal visandasid ja lähen ise sööklasse, meile mingeid puuvilju võimidagi muud söödavat otsima." naeratas tüdruk, olles ilmselgelt ikkaveel õhinaga ettevalmistuste lainel. "Tunni pärast näeme.. siin." lausus ta lõpetuseks ning suundus siis rõõmsalt ümisedes söökla poole.[/color]
|
|
|
Post by Eliza de Silva on Aug 26, 2009 13:35:43 GMT 3
"Er... nägemiseni." Eliza vaatas naerdes oma uuele tuttavale järele ning pani märkmiku kinni. Krapsti püsti tõusnud, jooksis ta oma toa poole.
|
|