|
Post by Eliza de Silva on Aug 25, 2009 14:23:15 GMT 3
Eliza sammus raamatukogu ustest sisse ning libistas pilgu kiiresti üle esimeste asjade, et olukorraga kohaneda. Tal polnud õrna aimugi, miks ta hommikul vara, isegi enne tundide algust, siia tulnud oli. Tüdrukul oli endiselt ees padjanägu ning juuksed lohakas hobusesabas. Oma kätte surus ta valgete lehtedega märkmikku ja pinalit - asjad, mis olid tal kaasas peaaegu igal pool. Paar korda riiulite vahel edasi-tagasi käinud, haaras ta lõpuks ühest virnast kõige pealmise koomiksi ning suundus ühe laua äärde. Koomiksi suvalise koha pealt lahti teinud, avas ta ka oma märkmiku ning hakkas sinna kassi joonistama.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 21:21:52 GMT 3
Käthlyn jalutas selle nädala jooksul juba teist korda raamatukogus ning nägi selle nädala jooksul juba teist korda raamatukogus mingi endast ilmselt aasta nooremat tüdrukut. Ta pani raamatu, mille ta just riiulist oli võtnud, lauale ning istus siis võõra tüdruku vastu. "Käthlyn olen, sa oled uus jamh?" oli ta juba üsna kindel ning avas siis raamatu umbes keskelt. Siis viis ta jälle pilgu tüdrukule, et näha kas tolle arust ehk Käthlyni tervitus liiga ülbe polnud.
|
|
|
Post by Eliza de Silva on Aug 25, 2009 21:36:26 GMT 3
Eliza tõstis pilgu oma joonistuselt, et vaadata otsa esmapilgul väga julgele ja otsekohesele tüdrukule. "Uus, jah," ütles ta kerget naeratusevinet näole vedades. Seejärel võttis ta pinalist pruuni vildika ning hakkas kassi kontuure üle tegema. "Mida sina siin õpid?" küsis Eliza jutujätkuks.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 21:42:05 GMT 3
Käthlyn viis pilgu pildile mida tüdruk joonistas ning muigas. Kuuldes vastu tutvustamise asemel hoopis küsimust ütles ta "Hip-hopi, kunsti ja näitlemist." ta mõtles hetke ning küsis: "Sa oled ka ilmselt kunstist?" kuna tundus, et vähemalt kassi oskab see tüdruk joonistada.
|
|
|
Post by Eliza de Silva on Aug 25, 2009 21:45:51 GMT 3
"Eih." Eliza raputas naerdes pead. "Hip-Hop ja Klaver. Mulle ei meeldi käsu peale joonistada. Kunstitunnid olid kooli ajal mu õudusunenägu... See vaas sealt... Paar nägu. Täna joonistame kõrva, homme suud, ülehomme hoopis muud...." tegi tüdruk oma endise kunstiõpetaja kiledat häält järele. "Selline asi ei istu mulle."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 21:48:48 GMT 3
Käthlyn muigas lõbusalt ning kehitas õlgu. "Nojah, aga siin ei ole need tunnid päris samasugused.. minumeelest, aga noh, okei." ütles ta ning lisas peale hetkelist mõttepausi: "Hip-hop on lahe.. see on mu eriala, kuigi kunst on ka lahe. Nende vahel ei oskakski tegelikult valida." Käthlyn kortsutas korraks kulmu, kuna tavaliselt ta nii palju ei lobisenud, kuid küsis siis "Mis su nimi on, muidu?" ja viis pilgu jälle tüdrukule.
|
|
|
Post by Eliza de Silva on Aug 25, 2009 21:53:54 GMT 3
"Hip-Hop on huvitav. Muusika ja liigutused... efektne," seletas neiu kassi kõrvu värvima hakates. Kui ta kuulis aga küsimust oma nime kohta, kaardus tal üks suunurk kõrgemale. Vahest olid inimesed iseendaga nii ametis, et avastasid alles tükk aega hiljem, et ei saanud teada tema nime. "Eliza."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 21:58:01 GMT 3
Käthlyn noogutas nõustuvalt, kuigi noh, hip-hop oli huvitav, aga ta oli ka lihtsalt.. kuidagi lahe ja kaasakiskuv ja see paelus Käthlynit rohkem kui ala huvitatavus. "Meeldiv tutvuda." ütles Käthlyn väikse hilinemisega, kuid mõtles seda siiski tõsiselt. Üle pika aja mõni natuke normaalset juttu ajav essakas. Siis viis ta pilgu raamatusse ning hakkas seda lugema.
|
|
|
Post by Eliza de Silva on Aug 25, 2009 22:01:53 GMT 3
Nähes, et tema vestluskaaslane oma tegemistesse süüvib, pöördus ka Eliza oma pildi juurde tagasi. Kass oli peaaegu valmis ning järgmisena otsustas ta sinna kõrvale veel ühe kassi - tublisti väiksema - joonistada. Neiu kulm tõmbus kortsu kui ta pinalist musta tinteka võttis ning järjekordse kassi piirjooni visandama hakkas.
|
|