|
Post by Lauren Sparks on Aug 25, 2009 12:12:34 GMT 3
Lauren jalutas tühja saali. Tal olid seljad suured roosad dressipüksid, valged jalanõud ning valge maika. Juuksed olid kõrgele hobusesabasse seatud. Tüdruk pani endale MP3 klapid kõrva ning hakkas sealt tuleva muusika järgi tantsima, ise naeratades.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 12:17:21 GMT 3
Saalist kostuva muusika peale astus sisse Valerie. Ta märkas tantsimas tüdrukut, keda hetkel ei mäletanud. Valerie istus seina ääres olevale toolile ja jäi teist vaatama.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 25, 2009 12:19:51 GMT 3
Ot: Ma kuulasin muusikat küll MP3, aga vahet pole.
Lauren märkas saalis olevat tüdrukut ning lõpetas tantsu. "Tere," sõnas ta tüdrukule. "Soovid saali? Ma olen juba natuke tantsinud, võin sulle selle loovutada."
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 12:24:03 GMT 3
"Ei. Ma lihtsalt tulin vaatama, kes siin on." vastas Valerie.
OT: Ma tavaliselt kuulan muusikat mp3'est nii, et minust eemalseisja kuuleb ka. Sellepärast kirjutasin nii.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 25, 2009 12:26:31 GMT 3
Lauren muigas. "Mina," sõnas ta, muie näol ning istus saali põrandale, et end venitada. "Lauren," tutvustas ta end.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 15:01:13 GMT 3
"Mina olen Valerie." lausus tüdruk.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 25, 2009 15:33:39 GMT 3
"Meeldiv tutvuda," sõnas Lauren ning tõusis, et jalgu raputada. "Tantsid ka?"
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 16:24:12 GMT 3
"Mitte eriti." vastas Valerie. "Mulle meeldivad rohkem sellised teistsugused asjad." lisas tüdruk lõbusalt.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 25, 2009 19:33:46 GMT 3
"Näiteks?" muigas Lauren ning tõusis püsti, tehes mõningaid keerukaid spin'e ning hüppeid. "Aasta balletti viie aasta hip-hopi põhjale," muigas neid.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 19:40:16 GMT 3
"Laulmine, siis ma mängin klaverit ka. Näitlemine on jällegi üsna lahe. Siis veel ... ujumine ka. Neid asju on palju tegelt ütles Valerie naeratades.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 25, 2009 19:41:22 GMT 3
"Ma ka laulan," naeratas Lauren, "ja näitlen." Tüdruk viskas mängleva kergusega ühe spagaadi ja jäi siis rätsepistesse saalipõrandale istuma. "Ujumine? Mulle eriti ei meeldi ujuda."
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 19:43:33 GMT 3
"Miks siis? Ujumine on ju tore." arvas Valerie.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 25, 2009 19:45:20 GMT 3
Lauren kehitas õlgu. "Ma ei tea, ma pole sellest kunagi mingisugust rahuldust saanud," naeris tütarlaps. "See pole minu... thing," sõnas ta lõpuks naeratades.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 19:46:08 GMT 3
Juba kaugelt oli kuulda Käthlyni raadiot, mille ta koridoris juba käima oli pannud. Tal olid seljas põlvpüksid ja maika ning ta laulis üsna kõva häälega kaasa Cidinho & Doca lugu Rap Das Armas, sest see oli lihtsalt liiga hea lugu ja tekitas positiivset meeleolu. Varsti jõudiski ta harjutamis saalini. "Pamtsingpumm.." laulis ta ning naeratas siis ja viis pilgu saali. "Oi, sorry" ütles ta kohe ning keeras raadio vaiksemaks. "Hellõu" ütles ta ikkagi heatujuliselt. "Mm.. ega ma teid ei sega kui ma siin natuke harjutan?" küsis ta, kuulmata kellegi muusikat mängimas.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 25, 2009 19:47:34 GMT 3
Lauren raputas pead. "Ei, palun väga," sõnas ta naeratades ning võttis taskust MP3, mille ta õrnalt põrandale asutas. "Kui sobib, siis ma hoopis tantsiksin sinuga," naeratas neid ning tõusis püsti. "Lauren," tutvustas tüdruk end.
|
|