|
Õhtul.
Aug 25, 2009 2:16:47 GMT 3
Post by Deily Winslow on Aug 25, 2009 2:16:47 GMT 3
Deily suundus ühika juurest järve äärde. Kõige parema meelega oleks ta muidugi parki läind, kuid seal oli juba Helen ees ning noh.. tema oli ju üks paljudest, kellega tal täna oli tülli õnnestunud minna. Ly tõmbas enda suure halli pusa luku kinni ning suskas käed teksapükste taskutesse. Ära külmata polnud kaa mõtet.. niigi palju probleeme juba. Tüdruk sättis end järve äärde jõudes, ühe kivi kõrvale liivale istuma, hõbedastest kõrvaklappidest kostumas Genialistide 'Leekiv Armastus.' Ma ei armasta sind, sest ainult mina tean, kuidas see haiget teeb.. Sa ei aimagi mis minust sinu sisse jääb, ja see ehk ongi hea või.. Ly ohkas kergelt, hakates vaikselt kõiki sündmuseid mis alates sellesse kooli tulekust juhtunud olid, läbi mõtlema. Ta oli omadega täitsa sassis: Heleniga oli ta tülis, Reginit polnud ta mitu päeva näinud ning Nate' ilmselt vihkas teda.. Lausa super.
|
|
|
Õhtul.
Aug 25, 2009 12:45:04 GMT 3
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 12:45:04 GMT 3
Käthlyn jalutas muusikat kuulates järve poole ning ei pannud alguses kedagi tähelegi, kuid kui ta juba peaaegu Deilyle otsa oli jalutanud, märkas ta lõpuks tüdrukut. "Oo, tsau" ütles ta veidi üllatunud olles, et siin õhtul keegi on. Ta võttis kõrvaklapid peast ning silmitses Deilyt hetke. "Midagi juhtus jah?" teadis ta juba ette, kuna Deily ei olnud just sage üksinda järve külastaja.
|
|
|
Õhtul.
Aug 25, 2009 20:09:02 GMT 3
Post by Deily Winslow on Aug 25, 2009 20:09:02 GMT 3
"Tsau jah." vastas Ly, kui Käthlyn teda tervitas ning lükkas siis samuti kõrvaklapid peast. Järgmisel hetkel juba küsimust kuuldes - ebamäärane nagu ta oli, - kehitas ta õlgu ning noogutas korraga. "Ma läksin Heleni ja Nate'iga tülli." ennetas ta Kätu järgmist küsimust ette ning vaatas siis talle täiesti rahulikult otsa. Ly polnud lihtsalt seda tüüpi inimene, kes teiste ees nutma kukuks või midagi. ".. noh, ja tänu sellele siis ilmselt Reginiga kaa. Vähemalt ma ei arva, et ta eriti õnnelik on, selle üle, et ma .. ee.. Nate'iga tülis olen." jätkas ta korraks, kuid jäi siis vait. Nii suur sõber ta nüüd kaa Kätuga polnud, et oleks tahtnud talle detailselt ära rääkida, mis seal seitsmendas toas juhtus.[/color]
|
|
|
Õhtul.
Aug 25, 2009 20:25:22 GMT 3
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 20:25:22 GMT 3
Käthlyn noogutas, kuna seda ta juba teadis, et Deily Heleniga tülis oli. "Mnjaa.. noh, lepite ära." oli Käthlyn, nagu alati, oma väga heade ideedega platsis. "Ja pealegi, kui sa minu arvamust teada tahad siis.. need Nate ja Regin on üsna kahtlased tüübid. Sorry aga noh.. jah. On ju? Vaata selle Regini elulugu kasvõi. Raske uskuda, et midagi sellist üldse olemas olla saab. Nagu seebiseriaal." ütles Käthlyn omaarust Lillut 'lohutades', kuigi tegelikult ta lihtsalt.. avaldas arvamust.
|
|
|
Õhtul.
Aug 25, 2009 22:32:20 GMT 3
Post by Deily Winslow on Aug 25, 2009 22:32:20 GMT 3
Deily kortsutas Käthlyni jutu peale häiritult kulmi ning surus alla soovi talle midagi ärritunult kähvata. "Väga lohutav." mainis ta hapuka hääletooniga, mis siis, et ta eriti täpselt aru ei saanud, mida Regini eluloos Kätu jaoks nii seebiserjaalilist oli. "Kas sa Drew'st oled midagi kuulnud viimaselajal ? Ma pole nendega eriti kirjavahetust pidanud.. kiired ajad." uuris tüdruk mõne aja pärast oma venna kohta ning täiesti alateadlikult viimase fraasiga end õigustades.[/color]
|
|
|
Õhtul.
Aug 26, 2009 1:04:07 GMT 3
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 26, 2009 1:04:07 GMT 3
Käthlyn muigas korraks - no mis teha kui ta nii arvab - ja kehitas siis õlgu. "Nojah, mängib ikka tublisti jalkat edasi, mis muud. Kodus on kõik Normaalne ja üldse on kõik väga Normaalne." ütles ta niipalju kui ta teadis. See on lihtsalt nii tüüpiline, et poisid kõige kohta normaalne ütlevad. Aga noh, jah, vähemalt sai Deily midagi natuke teada.
|
|