|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 18:29:02 GMT 3
Regin ja Nathaniel läksid koos mööda muruplatsi. Blond ja mustapealine, mõlemad perfektselt valges, ainsaks erinevuseks Natel seljas olev heleroheline triiksärk. Nad istusid ühe puu alla ning Regin võttis kaardipaki, kus nad siis mängima hakkasid.
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 18:31:11 GMT 3
Nate läks koos Reginiga, käed püksitaskuis, mõjudes palju elavamana rahuliku ja korraliku Regi kõrval. Nad istusid maha ning mängisid pikalt vaikuses rääkimata ühtki sõna. Lõpuks ütles Nate ettevaatlikult:"Reg?"
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 18:39:41 GMT 3
"Mh?" küsis Regin, ise Nathanielile uut kaarti käies. Ta ei vaadanud vennale otsa.
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 18:41:57 GMT 3
"Miks sa sellel endale mõjuda lased? Ta on lihtsalt üks tüdruk. Võta jalad alla, leiad järgmise, Liliani saadame pikalt," vaatas Nathaniel lihtsalt blonde juukseid, kuna just need varjasid ta venna näo.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 18:45:11 GMT 3
"Lihtsalt üks tüdruk? Mis kuradi möga sa nüüd ajad? Üks tüdruk jah, ega ta mitu ei ole, kuid ma tahan ainult teda. Ainult tema meeldib mulle nii. Lõpeta ära eks? Ma ei kavatse sinuga plikasid arutama hakata," ütles Regin tooniga, mis andis mõista, et ta ei taha sellest rääkida.
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 18:52:40 GMT 3
"Oh ole nüüd," ütles Nathaniel pisut valjemini. "Me oleme tüdrukuid arutanud alates sellest, kui me neid vaatama hakkasime. Mis sul nüüd häda on? Kas tal on kole pepu või midagi, et sa häbened? Ole mees nüüd!"
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 19:05:51 GMT 3
"Jäta järele, või sa jääd hambast ilma," ütles Regin rahulikult ja võttis omale kaardi juurde. "Räägime parem sinust. Kellele sa silma sead vennakene?"
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 19:11:51 GMT 3
"Ära vaheta teemat Reg! Ma tahan teada," ütles Nate kohe, soovimata Deilyt oma vennaga arutada.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 19:16:17 GMT 3
"Mida sa teada tahad?" ohkas Regin lõpuks.
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 19:17:35 GMT 3
"Mis see õhtu juhtus? Ja kas ta ütles sulle miks? Ja miks kuradi päralt sa asja nii südamesse võtad?" loetles Nate ette oma peamised küsimused.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 20:29:45 GMT 3
"Ma tulin tagasi, ja leidsin meie toast, Chanelli voodilt mingi tüübi. Õnneks riides. Tuli välja, et ta oli seal Nellaga kahekesi. Ma ei tea, kas midagi toimus.. kuid ma võin ainult oletada. Miksiks tõi ta selle, et ma olen talle valetanud nii palju ja, et Liliani asi. Ja ma ei tea ise ka, miks ma seda südamesse võtan," rääkis Regin monotoonselt, ise muruplatsi tühja pilguga vaadates
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 21:19:28 GMT 3
"Pole sa talle midagi nii jubedat valetanud ju. Sa oled mainimata jätnud, ütleks ma selle kohta. Ja tõsiselt. Otsi mõni parem endale parem," jäi Nate endale kindlaks.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 21:22:02 GMT 3
"Jajah, misiganes," ütles Regin vaid ja keeras siis oma kaardid ümber. Kuningate kolmik.
|
|