|
Post by Chanell LaFette on Aug 27, 2009 1:16:13 GMT 3
Chanell ei lehvitanud poisile vastu, vaid tõusis liivalt püsti, sidudes rätiku endale kõvasti ümber. Ta sammus veepiirini ja viskas täiest jõust Roberti telefoni poisi poole teele. Telefon ei jõudnud poisini vaid kadus enne vette ära. (a) Chanelli ei huvitanud hetkel see, et telefon võis kallis olla või mida iganes.
ot: ostan uuexD
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 27, 2009 1:18:43 GMT 3
Robert jälgis toimunut imestunud pilguga ja hakkas siis kalda poole ujuma. Kui ta lõpuks kaldal oli ja Chanellile otsa vahtis küsis ta hämmelduses: '' Mi..miks sa nii tegid? ''
Ot: xD
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 27, 2009 1:25:14 GMT 3
Chanell seisis seal ja vahtis poisile otsa, kui too oli veest välja tulnud. Tüdruk oli küll poisist palju väiksem, kuid siiski tundus ta enda jaoks hetkel hirmuäratavalt võimas. Tal voolasid ikka veel pisarad. "Ma avasin, et sa armastad mind, et me oleme koos," lausus ta hüsteeriliselt. "AGA EI!," karjus ta siis. "Nüüd tuleb välja, et sa petad mind mingisuguse litsiga!." Ta vaatas ikka veel poisile otsa.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 27, 2009 1:28:19 GMT 3
'' Mis asja, mis litsiga? '' küsis Robi hämmeldunud hääletooniga. '' Rahune maha, me ju oleme koos, ma ju armastan sind! '' sõnas ta veel ja vaatas siis tüdrukule otsa.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 27, 2009 1:29:35 GMT 3
Deily, kes oli kaldale veel piisavalt lähedal, silmitses nüüd veidi üllatunult tuttavate vaidlust. Ta ei teadnud kumbagi nimepidi, kuid nägupidi teadis ta neid küll. Täiesti unustanud Helenile vastata, keeras ta end nüüd näoga kalda poole ning jälgis kulm kortsus vaidlust.[/color]
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 27, 2009 1:30:56 GMT 3
OT : xD
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 27, 2009 1:32:03 GMT 3
ot. mida on ? [/color]
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 27, 2009 1:33:33 GMT 3
"Oo eii," karjus Chan. "Ära tee nägu, nagu sa ei teaks millest ma räägin." Chan sammus nüüd edasi tagasi poisi ees, niiet liiva lendas igale poole. "Las ma VÄRSKENDAN su mälu," lausus ta siis, karjudes jälle mõned sõnad. "JOHANNA!" Chanell lõpetas edasi-tagasi sammumise ja jäi Robi poole vaatama, endal ikka veel armukadeduse, viha ja valu pisarad voolamas.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 27, 2009 1:34:54 GMT 3
'' Mi..mis.. JOHANNA. Mis temaga on? '' küsis noormees, ikka veel hämmeldunud pilguga.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 27, 2009 1:40:13 GMT 3
Chanell oli juba paanikas. Kuidas sai Robert teeselda, et ta ei tea. "SÕNUM," karjus ta. "MA NÄGIN SEDA SÕNUMIT." Tüdruku silmadest voolasid ikka veel pisarad. Ta armastas Robertit ja ei tahtnud teda kunagi kaotada ja nüüd oli tal nii valus. Ta oligi Roberti kaotanud..enda arust.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 27, 2009 2:02:06 GMT 3
Robertile hakkas vaikselt kohale jõudma, mis lollust neiu lugenud oli. '' See SÕNUM? Ah jumal küll .. Johanna, mu eks, ta ajab mingit soga mulle telefoni! '' selgitas Robert. Ta ei tahtnud Chanellist ilma jääda, kohe üldse ei tahtnud. Ja veel sellise arusaamatuse pärast.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 27, 2009 2:04:13 GMT 3
Chanell jäi poole sõna pealt kokutama.. kuid viimaks lausus siiski selgelt välja. "Miks ma peaksin seda uskuma? Sõnumis oli ju selgelt öeldud, et ta tahab sinuga uuesti kokku saada." Chan pühkis rätikuga enda pisaradest märga nägu puhtaks ja vaatas siis poisile otsa. Ta tahtis teda uskuda, kuit ta ei teadnud mida uskuda..kas seda mida ta näinud oli või seda, mida Rob rääkis.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 28, 2009 21:41:42 GMT 3
Noormees ainult ohkas. Ta ei teadnud mida öelda.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 29, 2009 13:23:40 GMT 3
Chanell kissitas enda silmad kokku, keeras otsa ringi ja hakkas minema marssima. Ta arvas, et Robert ei ütle midagi sellepärast, et tal ei ole enam vabandusi ja tüdruk arvas, et on poisi nüüd vahele võtnud. Chanelli silmadest voolasid pisarad, kui ta lõpuks jooksma hakkas, et kiiresti ühikasse jõuda.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 30, 2009 15:44:14 GMT 3
Robert ohkas ja hakkas ka minema sammuma.
|
|