|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 24, 2009 11:41:01 GMT 3
Helen ja Deily olid ühikast läbi käinud ning rätikud ja ujukad võtnud ja suundusid nüüd järve poole. Maria naeratas ning peatus haigutades kaldal. "See peaks vähemalt mu une vastu aitama," sõnas ta muiates ja enda riideid puu kõrvale asetades. Seejärel sumas ta kohe vette, laskmata enda kehal vee temperatuuriga harjuda. "Oeh, kui mõnus! See on kuidagi kahtlaselt soe!" hõikas ta Deily'le naeratades, ujudes selili kaugemale.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 24, 2009 12:17:22 GMT 3
Chanell oli ka ujuma tulnud, see oli üks tema lemmik tegevusi, peale mitmete teiste tegevuste veel. Neidis lasi rätikul liivale kukkuda ja kohendas siis enda pruuni värvi bikiine. Seejärel sulpsas te vette, vaadates korraks kahe teise tüdruku poole, kes olid ka ujuma tulnud. Chanell ei teadnud neid nimepidi, ainult nägupidi. Ta sukeldus ja ujus tugevate tõmmetega kaugemale. Tüdrukule meenusid head mälestused seoses selle kohaga. Siin oli ta Robertiga enda suhte ametlikuks teinud.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 14:44:25 GMT 3
Deily võttis riided bikiinide pealt ära ning pani need kuskile Heleni asjade kõrvale, puu alla. Seejärel suundus ta muiates sõbrannale järele. Nagu alati, katsus ta kõigepealt varbaga vett, teatas, et see on kohutavalt külm ning läks siis sellest olenemata aegamööda vette. "Pritsimine on keelatud." tegi ta kohe alustuseks reeglid selgeks ning hakkas siis tibusammudes sügavamale jalutama. Pannes tähele, et nad pole ainsad, kes siin on, muigas ta kergelt. Küll jõuab hiljem tutvusi sobitada.[/color]
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 24, 2009 14:50:05 GMT 3
Chanell ujus kaldast kaugele ja seejärel keeras otsa ringi, hakates tagasi ujuma. Ta nautis seda, olenemata sellest, et vesi oli jahe. Nüüd olid soojad ilmad lõplikult lahkunud. Õhus oli tunda juba sügise hõngu.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 24, 2009 17:07:19 GMT 3
Helen muigas ja ujus kaugemale. Ta oleks kihla vedanud, et Deily oleks teda küll pritsinud, kuid sellegipoolest ei hakanud Maria jamama. Turtsatades pöörles ta vees ja sulges hetkeks silmad. Seejärel läks ta tagasi Deily juurde, kes ikka veel vees polnud. "Noh, tule juba!" hõikas ta naabrile naeratades ning pani jalad maha. Sõbrannale kulmukergituse saatnud, viipas neidis käega.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 18:27:28 GMT 3
Deily, kes oli selleks ajaks umbes nii kaugele jõudnud, et ta puusadeni vees oli, värises nüüd endamisi ja seisis käed rinnal risti, ühe koha peal. "See on nagu jääauk ju !" õigustas ta ennast ning tammus ühelt jalalt teisele. Kuradi külm oli. Veel ühe sammu teinud, väristas ta kergelt õlgu ning vaatas siis sõbranna poole. "Ma ei saa aru, kuidas sa suudad." lausus ta vaid ning külmetas siis ühe kohapeal edasi.[/color]
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 26, 2009 16:34:26 GMT 3
Chanell naeris endamisi, kui tüdruku öeldut kuulis. Siis aga ujus ta ise kaldasse ja tuli välja. Kaldas tõmbas ta endale räti ümber ja kuivatas ennast veidike. Siis aga istus ta liivale ja süütas endale ühe suitsu. Ta jäi seda tõmbaba ja kahe tüdruku poole vaatama.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 26, 2009 19:53:24 GMT 3
Helen pööritas silmi ning vaatas sõbrannat tüdinenult. "Kui sa kohe ei tule, siis ma lähen välja," asus ta ähvardamistaktikat kasutama. Lõbustunult kulme kergitades tegi ta vees paar sammu kalda poole. Kogemata puud vaadates, märkas ta võõrast kooliõde suitsetamas. Silmi kissitades pööras ta pilgu pettunult ära. Seejärel vaatas ta taas Deily't. "Noh, tuled? Või ma lähen?"
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 27, 2009 0:41:43 GMT 3
Robert jõudis randa. Ta märkas eemal Chanelli ning liikus tema poole. '' Tsau! '' tervitas ta neidu ning andis talle põsemusi.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 27, 2009 0:48:06 GMT 3
"Tsau," lausus Chanell, kes just koni liiva sisse oli kustutanud. "Tulid ujuma?," küsis ta siis ja muigas, kui poisile alt ülesse otsa vaatas. Chan istus ju liival.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 27, 2009 0:53:35 GMT 3
'' Jep, '' lausus noormees ja viskas oma koti liivale Chanelli kõrvale. Ta tõmbas endalt t-särki seljast, võttis plätud jalast ja lausus siis inglinäoga: '' Ega sa ei pahanda, kui ma su natukeseks üksi jätan? '' Noormehel olid seljas nüüd vaid sinise-valgega shortsid.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 27, 2009 0:56:21 GMT 3
"Ei, muidugi mitte," lausus Chanell ja naeris. "Anna mulle enda telefoni, pliis," lausus ta siis, tehes samuti inglinägu. Ta tahtsi pilte vaadata ja niisama uurida seda. Kuigi ta tegi seda niigi pidevalt. Tüdruk ulatas enda käe välja.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 27, 2009 1:04:08 GMT 3
'' Võta, '' lausus noormees lahkelt ja ulatas siis oma shortside taskust telefoni. '' Ma oleks peaaegu unustanud, et see mul taskus oli, '' sõnas Robert lõbusalt ja seadis siis sammud vee poole. Varsti oli ta vees ning ujus aina edasi.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 27, 2009 1:08:53 GMT 3
Chanell vaatas, kuidas tema kallike vette kadus ja seejärel avas tema telefoni menüü. Tüdruk ei suutnud kiusatusele vastu panna ja avas sõnumid. Ta tahtis lugeda eelkõige neid sõnumeid, mida ta ise oli kõik Robertile aja jooksul saatunud. "Täiesti juhuslikult" avas ta ühe sõnumi, mille oli saatnud keegi Johanna(xD). Chan avas selle ja luges seda kaks korda läbi. Sms oli pikk ja Chanell muutus järjest vihasemaks ja armukadedamaks. Ta arvas, et Robert semmib veel kellegiga. Chan vaatas Roberti poole, kes eemal ujus, endal viha ja armukadeduse pisarad vaikselt voolama hakkamas.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 27, 2009 1:12:32 GMT 3
Robert naeratas kaldal istuvale Chanellile ning lehvitas talle vaikselt. Ta ei teadnud tol hetkel veel, et Chanell sellistest tunnetest hetkel pungil oli.
|
|