|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 13:27:51 GMT 3
Mara astus tuppa ja naeratas õrnalt, nähes seda tühjana. Ta vedas enda asjad ühe voodi juurde ja pakkis asjad kiirelt lahti, väljudes siis toast.
|
|
|
Post by Eliza de Silva on Aug 25, 2009 14:28:41 GMT 3
Eliza keeras ukse lahti ning astus tuppa. Tüdruk järeldas voodite arvust, et tuba on mõeldud neljale inimesele. Üks koht oli võetud. Neiu kõndis nurgapoolseima voodi juurde ning hiivas oma kotid sellele. Viitsimata hetkel rohkem liigutada, viskus ta pikali.
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 25, 2009 23:43:42 GMT 3
Mara sammus tuppa tagasi, pea õrnalt muusika rütmis liikumas. Siis silmas neiu võõrast tüdrukud ja tiris kõrvaklapid peast. "Hei," lausus ta vaikselt ja sammus enda voodini, istudes sellele.
|
|
|
Post by Eliza de Silva on Aug 25, 2009 23:57:37 GMT 3
Eliza avas oma silmad ning ajas end võõra tüdruku tulles istukile. "Hei," vastas neiu mõne hetke pärast oma kombeid meenutades.
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 26, 2009 18:58:48 GMT 3
"Ma olen Amelia Mara," sõnas Mara naeratust näole vedades ja võttis iPodi taskust välja, pannes muusika lõpuks vait. Neiu tiris jakiluku lahti ja võttis juhtmed kaela ümbert ära, pannes pleieri koos klappidega oma öökapile.
|
|
|
Post by Eliza de Silva on Aug 26, 2009 23:39:09 GMT 3
"Meeldiv tutvuda," ütles Eliza oma toakaaslasele naeratades. "Samuti uus, ma eeldan?" küsis ta mõne vaikushetke järel.
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 27, 2009 12:00:44 GMT 3
"Jah, täna alles saabusin," vastas Mara ja võttis kapilt sülearvuti. Neiu istus voodile, tõstis arvuti sülle ja avas selle kaane, pannes läpaka nupust käima.
|
|