|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 3:24:30 GMT 3
Deily suundus kindlal sammul ühise puhketoa poole. Nähes, et seal kedagi pole, kortsutas ta kergelt kulmi, kuid ei lasnud sellel ennast segada. Tüdruk haaras eemalt riiuli pealt kaardid & monopoly ning viis need toa keskele, suurele vaibale. Tüdruk jäi Käthlynit ja Helenat ootama.[/color]
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 23, 2009 13:19:30 GMT 3
Helen sisenes haigutades puhketuppa. Nähes, et seal oli ainult Deily, turtsatas neiu kergelt. Sõbranna juurde minnes ja maha istudes, heitis ta toakaaslasele ühe küsiva pilgu. "Noh, mis sa teistele tegid? Surmaähvarduse? Ma usun, et see mõjus su juuste pärast küllaltki hästi," lausus ta muiates, toetades enda selja ühe tugitooli vastu. "Me mängime monopoli? Väga hea," lisas ta natukese aja pärast naeratades, haarates karbist oma lemmiku nupu - koera.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 23, 2009 16:03:49 GMT 3
Käthlyn astus hetk hiljem puhketuppa ning viis pilgu seal olevatele inimestele, oodates suurt rahvamassi. Nähes seal ainult Deilyt ja Helenit muigas ta lõbusalt ning läks nende juurde. "Sa kutsud meid kolmekesi kokku saama, kutsetega?" küsis ta Deily poole pöördudes ning ikkaveel muiates. Deilyst ei saagi rohkemat oodata. Siis viis ta pilgu Monopolyle ja võttis endale kaabunupu.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 17:00:02 GMT 3
Deily muigas lõbusalt, kui toakaaslased sisenesid ning noogutas Mammu küsimuse peale. "Monopoly jah." kinnitas ta ning kissitas siis sõbralikult Kätu poole silmi. "Te ei tuleks ju muidu." põhjendas ta lõbusa muige saatel ära ning haaras siis tüdruku käest kübara enda kätte. "Minu oma." ütles ta koheselt, mõeldes seda täie tõsidusega - ta tahtis juba ammu kübar olla - ning andis siis tollele auto. Seejärel asus ta raha jagama.[/color]
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 23, 2009 19:22:50 GMT 3
Alicia astus kerge kõhklusega üle puhketoa ukseläve, arvates esimese hetkega, et kedagi ei olnudki seal, aga siis märkas ta Helenit ühe diivani taga ja sai aru, et nad kõik istusid maas, Monopoly laua ümber. Lisaks Helenile oli seal ka veel Käthlyn, aga kolmandat, Alicia arust väga laheda juuksevärviga tüdrukut Alicia ei tundnud. Neiu andis õrna köhatusega oma kohalolust teada ja naeratas siis. "Alicia," tutvustas ta ennast võõrale tüdrukule ja istus siis samuti maha. Mõni hetk sobras ta nuppude karbis, kulm kortsus ning siis langes ta pilk võõrale tüdrukule. Õigemini sellele, mis ta käes oli. "Äh, mina tahtsin kübarat!" protesteeris ta mossis nägu tehes, kuid kehitas siis õlgu. "Eks ma võta siis Titanicu," otsustas Alicia sekundiga ümber, haaras karbist mängunupu ja asetas selle starti.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 19:25:50 GMT 3
Deily pilk vilksatas üle diivani ukse juures olevale tüdrukule. Ta polnud teda kunagi varem näinud, kuid see viga paranes juba praegu. Niiet kõik oli ju korras ? Ly naeratas laialt ning kergitas veidi üllatunult kulmi kui tema nime kuulis. "Aliiicia." venitas ta sellise äratundva tooniga ning naeratas laialt. "Ma olen Deily, Heleni naaber - mõlemas mõttes - ja ma olen sust niii-iii palju kuulnud." kinnitas tüdruk särava naeratusega ning silmitses siis punapead huvitunult. "Kui titanic, siis titanic." nõustus ta tüdruku otsusega ning jagas ka talle raha.[/color]
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 23, 2009 19:34:20 GMT 3
Helen naeratas oma õele tervituseks ning asus Deily käest saadud raha uurima, kui uks taas lahti läks. Pilgu sinna viinud, nägi ta enda esimest sõbrannat siin koolis. "Hei, Alicia," sõnas neiu rõõmsalt, andes tüdrukule märku ka maha istuda. Seejärel pöördus ta oma naabri ja õe poole. "Ma vist ei maininud, et ma tema ka kutsusin?" küsis ta kulmukergitusega. Kuid tundus, et sellest polnud lugu. Maria naeratas, heitis veel ühe pahase pilgu Deily juustele ja veeretas siis esimesena täringuid. "Kümme!" hõikas ta võidukalt, ulatades täringud edasi.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 19:44:15 GMT 3
"Ei maininud jah." kinnitas Ly lõbusa muigega ning kissitas sõbranna poole vaid lõbusalt kulmi, kui järjekordse pahase pilgu osaliseks sai. "Ma saan üksteist raudselt." teatas tüdruk sellise olen-ilge-boss toniga, kui Mammu kümme oli saand. Deily haaras täringud enda kätte ning raputas neid siis tugevalt. Mõne hetke pärast olid need juba mängulaual ning numbrid nende peal olid neli ja üks.
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 23, 2009 20:11:51 GMT 3
"Nii palju? Ee ... Helen, mis sa minust talle rääkisid?" küsis Alicia pilku Deilylt Helenile viies, endal muie näol. Järgmisena sai ta aga täringud kätte ning viskas need suure hooga mängulauale, nii et mõlemad üle ääre veeresid, kusjuures üks neist lõi stardis olevad nupud samuti mängulaualt maha. "Ups," pomises Alicia itsitades, kuid märkas siis, mis küljele olid täringud jäänud. "KAKSTEIST!" teatas ta võidurõõmsa häälega, näidates Helenile keelt.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 20:42:46 GMT 3
Deily muigas laialt, kui Alicia Heleni poole pöördus. Tegelikult oli Mammu teda vist vaid ühe korra maininud, kuid noh.. sellest oli Ly'le piisanud, et aru saada, et ta tahab temaga tuttavaks saada. Nähes, et tüdruk kaheteistkümne viskas, muigas tüdruk laialt. "Alusta." lausus ta koheselt, kuna Kätul polnud nüüd enam eriti mõtet veeretada.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 23, 2009 21:23:12 GMT 3
Nate vaatas koolis ringi ning nüüd leidis ta toa, mis pidi olema ühine puhketuba. Noormees avas toa ukse ning vaatas sisse. Seal oli neli tüdrukut ning Nathaniel astus sisse. "Tere kõigile," ütles ta säravalt.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 23, 2009 21:27:31 GMT 3
Helen tundis ära Regini venna Nate' ning naeratas laialt. "Hei, Nate! Tule mängu!" hüüdis ta sõbralikult. Maria oli ju ikkagi olnud inimene, kes poisile ühe teatud uudise oli edastanud. Ta pidi ju üritama seda millegagi heastada. Ühe kiire pildi Deily'le saatnud, et näha, kuidas ta poisi ilmumise peale reageerib, naeratas ta Nate'le ja viipas poissi lähemale.
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 23, 2009 21:30:40 GMT 3
"Helen, hey!" tervitas noormees tüdrukut vastu, kui ta ära tundis ning läks siis istus teiste juurde Aliciale ja Käthlynile naeratanud, tutvustas ta ennast:"Hey, mina olen Nate," ning viimasele tüdrukule, keda ta juba teadus noogutas ta sõbralikult ja ütles:"Deily ka." Ning ta vaatas mängu:"Monopoly. Suurepärane." Ning ta otsis endale auto-nupu.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 21:32:04 GMT 3
Deily kergitas veidi üllatunult kulmi, kui Nate'i sisenemas nägi, kuid naeratas siis laialt. "Tsau." lausus ta samuti ning noogutas nõustuvalt Mammu kutse peale. Ta poleks saanud ju niisama pealt vaadata, eksole ? Tüdruk jagas kiirelt viienda mängija tarvis raha ning vaatas siis muigega Käthlyni ja Alicia poole, kes vist teda ei tundud.. Või oodake.. Helen ? Tema ju kaa ei tundud, või.. Tüdruk vaatas kordamööda üllatunult Helenile ja Nate'ile otsa.[/color]
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 23, 2009 21:35:09 GMT 3
Helen naeratas, kui Nate maas istet võttis ja endale nupu välja otsis. "Ja me kohtusimegi jälle," sõnas ta muiates. "Küll varem, kui ma oleksin osanud arvata, aga see selleks." Turtsatades haaras ta enda raha pihku ning laotas kõik ilusti seejärel maha laiali. Alles siis märkas ta Deily üllatunult nägu. "Me kohtusime eile pargis," selgitas ta naeratades. Pidades targemaks mitte mainida teemasid, mida nad seal arutasid, hakkas neidis omaette vilistama.
|
|