|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 20:30:42 GMT 3
Deily muigas kergelt, tuletades endamisi Regini ained meelde. "Tantsimine näiteks ? Oled proovinud kunagi Hip-hopi või midagi muud sellist ?" vastas tüdruk küsimusega, samal ajal kergelt muiates. Ta mäletas, et kui ta esimest korda Reginit nägi, oli ta täiesti kindel olnud, et poiss käib tantsimises. Nüüd tuleb välja, et kumbki neist kahest ei käi. Vanuse kohta küsimust kuulnud, naeratas tüdruk lõbusalt. "Paku." vastas ta automaatselt, tahtes teada, kui vana ta siis poisi meelest välja näeb.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 23, 2009 20:34:16 GMT 3
"Ma ei tea, ma ei usu, et see mul välja tuleks. Klaver on kuidagi loogilisem, selles saab Reg mind vähemalt aidata," arvas Nate lõbusalt õlgu kehitades. Kui tüdruk käskis tal oma vanust arvata siis mõtles ta hetke ja pakkus:"Viisteist? Seitseteist? Mida taolist?"
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 20:39:14 GMT 3
"Klaver on raske.. ma arvan." vastas Deily esimese mõtliku kulmukortsutusega sel päeval. "Tantsimine on nagu.. noh, rahustav. Seal saab ennast välja elada janii.. võibolla saab klaveris kaa, aga sellest saan ma vist alles siis aru, kui ma seda piisavalt kaua olen mänginud, et see enam mulle raskusi ei valmista." kehitas tüdruk õlgu ning naeratas siis. "Kuusteist tegelikult." vastas ta lõbusa naeratuse saatel. Kuldne keskmine, kuidas siis muidu.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 23, 2009 20:43:36 GMT 3
"Nii raske see nüüd ka olla ei saa, see tundub alati nii lihtne, kui Reg selle taga on," ütles Nate naerdes, kui nad mingi hooneni jõudsid. Kui Nathaniel õigesti arvestanud oli siis pidi see olema ühika. "Kuusteist? Siis me oleme ju eakaaslased."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 20:48:04 GMT 3
Deily muigas kergelt. Selles suhtes oli tal õigus - kui teised seda mängisid, tundus see tõesti alati kerge. Aga tüdruk oli suhteliselt kindel, et isei kui ta seda aasta otsa õpib, ei saa ta sellega hakkama. "Seda küll." vastas ta vaid, muigas kergelt ning avas siis ühika ukse, just nii, nagu ta oli ka kaks nädalat tagasi Reginile avanud. Täitsa koomiline, kui sarnastesse olukordadesse nende kahega võis sattuda või kui sarnastel teemadel rääkida. "Aga sa vist lähed nüüd tuppa ära ja siis Regini juurde ?" küsis ta poisilt ning nõjatus siis peale majja sisenemist vastu koridori seina.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 23, 2009 20:56:39 GMT 3
"Ma arvan küll jah," Nate naeratas kavalalt ning ütles, "tal pole õrna aimugi, et ma täna tulin. Tema arvates oleks see pidanud kuude pärast juhtuma, kuid ma nihverdasin ennast kodust arem ära. Lootsin talle üllatuse teha."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 21:02:09 GMT 3
Deily naeratas säravalt. "Usu mind, see on h e a üllatus, väga hea." vastas ta seda täiesti tõsiselt mõeldes. "See on talle parim sünnipäevakink." lõpetas ta ning muigas siis kergelt, kui paar sammu tubade poole tegi. "Aga.. hiljem näeme siis ehk ?" mainis ta, naeratas kergelt ning suundus siis oma toa juurde. Kuuenda toa ukseni jõudnud, seisatas ta hetkeks, ütles poisile "Tsau." ning sisenes siis rõõmsalt muiates tuppa.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 23, 2009 21:04:00 GMT 3
Nate noogutas rõõmsalt ja ütles:"Näeme." Kui tüdruk oma tuppa oli kadunud lisas ta:"Loodan väga, et näeme." Ning ta avas seitsmenda toa ukse ja astus sisse.
|
|