|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 23, 2009 0:19:44 GMT 3
Nathaniel tõmbas enda mustad juuksed näo eest ära ning pani kohvri maha. Ta vaatas koolimaja ning naeratas. Sellest siin pidi saama tema kodu järgmisteks aastateks. Ning see väljavaade oli parem kui tema ülejäänud elu.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 0:41:43 GMT 3
Deily suundus parasjagu lõbusalt ümisedes pargi poole, kui ta parklast möödus. Seal mingit uut tegelast nähes, ei suutnud ta muidugi vastu panna ning läks lähemale. "Tsau." ütles ta kohe alustuseks ning naeratas laialt. "Sa oled siin uus ?" jätkas ta koheselt, kui ta pilk kohvritele vilksatas ning siis tagasi poisile läks. "Ei.. sa pole uus." lausus ta lõpuks, kui nooruki välimuse Regini jutuga kokku viis ning siis säravalt naeratas. "Sa oled Nate."[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 23, 2009 0:43:44 GMT 3
"Kas ma tean si..." alustas Nathaniel, kuid vakatas siis ja ütles siis särava naeratusega, "sina oled Deily eks?"
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 2:48:17 GMT 3
Deily näole ilmus lõbus muie, kui Nathaniel küsimuse katki jättis ning ta ära tundis. Äge, eks ? "Mhmh. Meeldiv tutvuda." vastas tüdruk lõbusalt naeratades ning haaras siis poisi käest, et seda ametlikult raputada. "Mitmendas toas sa oled ? ja mis aineid sa võtad .. noh, peale kunsti ?" uuris ta siis ning haaras poisi kohvri, nõksatades peaga ühika poole. "Sa ju suundud praegu ühikasse, eksole ? Regin läheb rõõmust segaseks, kui ta sind näeb." jätkas tüdruk lõbusalt naeratades ning suundus siis selg ees, ikkaveel poissi silmitsedes, üliaeglaselt ühika poole, samal ajal Nate'ilt vastust oodates. Täna oli Regini sünnipäev ning Nate' oli kaa kohal - kõik oli täiesti perfektne. Ly naeratas endamisi.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 23, 2009 19:34:47 GMT 3
"Mm on kunst on põhiaineks, kuid klaveri võtan lisaks ma arvan. Ja ma olen seitsmendas toas," ütles Nathaniel ning läks siis tüdrukule järele. "Hey! Ma ei saa lasta tüdrukul oma kohvrit vedada ometi!" ning ta üritas kohvri sanga kätte saada, et seda ise vedada.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 19:39:48 GMT 3
"Klaver on äge, ma pole seda kunagi mänginud." vastas Deily lõbusalt muiates ning jättes mainimata, et ta käib kaa klaveris. Seejärel kohvri poisile tagasi andnud, muigas ta laialt. "Seitsmendas, jah.. naabertoas siis." tegi ta kiire kokkuvõtte ning uuris siis pilguga poissi. Mingit vähest sarnasust Reg'iga oli isegi märgata, kuid mitte eriti palju.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 23, 2009 19:42:24 GMT 3
Nathaniel saatis Deilyle särava naeratuse ning, enda juuste varjust, piidles teda oma säravate sügavsiniste silmade pilgul. Tüdruk oli kena ning tema oleku kohta polnud Regin samuti sugugi valetanud. "Sa oled siis kuuendas või kaheksandas toas, eeldan ma," ütles Nate ning jäi seisma, et must jakk pealt ära võtta, tuues nähtavale helerohelise triiksärgi.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 19:51:29 GMT 3
"Kuuendas." kinnitas tüdruk lõbusalt naeratades, kui Nate peaaegu küsimuse esitanud oli. Noh, mitte päris aga siiski. "Kaheksandas on Amelia, ma eile sain temaga tuttavaks, ta on täitsa äge." rääkis Deily poisile ka tema teisel pool asuvast naabrist ning seisatas samuti, kui Nate seda tegi. Tuttavat rohelist särki nähes ei suutnud ta lõbusat muiet alla suruda.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 23, 2009 19:58:04 GMT 3
Nate tõstis pilgu ning küsis Deilylt kavala naeratusega:"Mis sa muigad?" Ta pani jaki kohvri peale ja võttis selle uuesti kätte, olles valmis liikuma. Tumedad juuksed lendlesid õhu käes kui ta uuesti edasi läks ning need olid tugevaks kontrastiks tema kahvatult nahale.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 20:02:37 GMT 3
"Tuttav särk, muud midagi." vastas tüdruk Nate'ile ikkaveel muiates, kuid rohkem täpsustamata ning hakkas siis uuesti liikuma. "Sa näitlemisse ei tule ? Seal tehakse see aasta Helisevat Muusikat.." küsis ta mõne hetke pärast poisilt ning vaatas teda siis küsivalt kulme kergitades. Nii palju kui ta siit inimesi teadis, käisid nad kõik vist näitlemises. Noh, peaaegu.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 23, 2009 20:05:33 GMT 3
"Võimalik, see on Reg'i oma. Kuid ma ei usu, et ta seda kunagi selga pannud oli enne kui ma selle ära võtsin..." ütles Nate mõtlikult. Deily oli täpselt selline elav ja kena tüdruk, nagu poisile inimesed meeldisid ning tema huvi kasvas iga hetkega, olles lõkkele löönud juba kodus, kui ta oli palunud Reginil endale kooli elust rääkida, et tal lõbusam oleks. "Ma ei tea, võib-olla ehk siis kui tuleb uus etendus. Praegu ma nagunii osa ei saa ja ma katsun selle ajaga teistes asjades järele jõuda."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 20:11:41 GMT 3
Deily naeratas lõbusalt. "Nõustun.. vaevalt, et ta seda kunagi selga on pannud." kinnitas tüdruk üsna lõbusalt, kuna Reg oli seda vist talle bussis öelnud kaa. Üldse oli tal huvitav Nate'i kuulata. Reginile oli kohutavalt meeldinud temast rääkida ja tundus et asi oli ka vastupidine. "Poistele jagub alati osi." mainis tüdruk kähku selle muusikali asjus vahele, kuid ei hakanud noorukit rohkem mõjutama. Siinne koht vajab ju harjumist kaa ja värki. Ly muigas kergelt.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 23, 2009 20:14:39 GMT 3
"Tõsi, kuid ma vean kihla, et paremad osad on juba eest ära võetud. Ja eks mul on jah vaja enne järgi jõuda, kui kuhugi lisaks minna," jäi Nate endale kindlaks. Ta seiras tüdruku huvitavat soengut ning siis ka tema välimust. Ka välimus oli kaunis ning Nate üritas meelde jätta nii palju kui võimalik. "Seega. Mida sina siis õpid?" alustas noormees omapoolset küsitlust.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 20:21:28 GMT 3
Deily muigas hetkeks, kuid noogutas siis. Paljud peaosad olid tõesti vist juba ära võetud, pealegi võeti neisse ilmselt pigem laulu eriala inimesi. Nähes, et kutt teda jälgib, muigas tüdruk lõbusalt. Ta soeng võis tõesti veidi pilkupüüdev olla. "Hip-hopi." vastas ta poisi küsimusele. "ja klaverit ja näitlemist kaa. Tegelikult pole ma neid asju üldse eriti kaua õppinud. Klaverit pole üldse ja Hip-Hopi vaid kaks aastat." valgustas ta poissi oma oskuste kohapealt ning naeratas siis laialt. Teda ennast ei häirinud see üldse, et ta teistest maas oli.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 23, 2009 20:24:51 GMT 3
"Ma ei ole ka klaveris kõige kõvem käsi, see on alati Regini ala olnud. Laulmine ka. Isal on lauluhäält meil rohkem kui emal. Kuid klaveriga saan ma hakkama, ma loodan. Ma ei osanud midagi muud lisaks võtta lihtsalt," seletas Nate nign küsis siis edasi, "vana sa oled Deily?"
|
|