|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 20:17:48 GMT 3
Deily suundus paari kilekotti käes kõlgutades kaubanduskeskuse esimesel korrusel asuvasse Coffee In'i. Tüdruk tellis endale ühe kakao kuninga ning mingi saiakese. Seejärel end aknaalusesse neljasesse lauda mugavalt istuma sättinud ning kotid kõrval toolile asetanud, jäi ta oma tellimust ootama. Ly jälgis muigega aknast mööda kõndivaid inimesi, endamisi neile hinnangut andes ning samalajal üht oma sinist salku keerutades. Niimoodi võis ta aega surnuks lüüa kasvõi nädal aega.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 22, 2009 20:28:12 GMT 3
Helen jalutas kaubanduskeskuses ringi ning oli valmis just lahkuma, kui tema pilk juhuslikult Coffee In'il peatus. Kulmukortsutusega jalutas ta lähemale, kui märkas üht väga imeliku soenguga neidu seal istumas. Turtsatades astus ta kohvikusse, mõeldes endale ühe kakao tellida. Alles siis märkas ta, et tüdruku nägu oli kuidagi tuttav. "DEILY??" küsis ta ammuli sui tüdruku laua ees peatudes ja toakaaslast jõllitades. Need juuksed polnud kohe üldse-üldse ägedad. Samuti polnud nagu väga Deily moodi üksinda ja veel rahulikult kohvikus istuda. "Sa oledki lõpuks hulluks läinud, kas pole?" küsis ta vaikselt Deily vastu pingile potsatades.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 21:00:10 GMT 3
Deily jälgis lõbusalt muiates, kuidas tuttavlik kogu kõige pealt kaugemalt Coffee In'ist möödus ning siis lähemale sammus. Nii.. esmamulje jah.. tige ja.. tusane. Just ! Ly muigas endamisi ning ootas siis kuni Mammu kohvikusse jõuab. Kui tüdruk aga kohe tema juurde ei tulnudki, kergitas tüdruk veidi üllatunult kulmi. Seejärel oma nime kuuldes uuesti pilgu sõbrannale viinud, ilmus ta näole kaheldamatult lõbus naeratus. "Süüdi." vastas ta oma nime omamise kohta ning vaatas siis lustakal pilgul kuidas sõbrants ta juukseid jõllitab. Kui Heleni jalad teda lõpuss alt vedasid ja ta istuma potsatas, naeratas Deily õndsalt. "kas need pole mitte Ä g e d a d ?" küsis ta ilmselge vaimustusega. "Ma ei suuda ikkaveel uskuda, et need tõesti m i n u juuksed on." lisas ta ning naeratas säravalt.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 22, 2009 21:10:28 GMT 3
Helen vangutas uskumatusest pead. "Deily" sõnas ta peaaegu hingetult, "sa lasid oma juuksed ära rikkuda. Kuidas sa võisid?" Ikka veel pead raputades asetas neiu selle enda lauale toetatud kätele. Ta nägi välja, nagu oleks hetkel maailma kõige halvema uudise teada saanud. "Ma oleksin pidanud juba seal sööklas hulluarsti kutsuma," pomises ta endamisi, üritades oma pead klaarida ja keskenduda, et mitte mõistust kaotada.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 21:15:24 GMT 3
Deily naeratas laialt. Kõik mis Helenile koheüldse ei meeldinud, pidi olema kas täiega freaky või totaalselt äge. Ja hetkel sobisid Ly'le mõlemad variandid. "Tundub, et juuksur sai oam tööga hästi hakkama." vastas ta laia muigega ning tänas siis müüjat, kes talle ta saiakese ja kakao kunni tõi. "Hulluarsti.. jajah." pomises ta juba järgmisele ideele mõeldes, mis tal just pähe oli tulnud. Korraks oma kakaod rüübanud ja seeläbi ninale vahukoore täpikese saanud, vaatas ta nüüd Mammu poole. "Me peame pärast superboxis või mõnes muus taolises poes käima. Mul pole kaarte kaasas." tüdruku nägu oli viimase lause juures nii ahastav, et oleks võinud arvata, et ta merisiga suri ära. "ja õhtu on sul broneeritud. Me mängime kaarte, selge ?" Midgai sellist, et tal on omal kaardid olemas või et ta ei taha või ei viitsi, ei kavatsenud Ly kuulda võtta. Ta tahtis kaarte mängida ja vsjoo.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 23, 2009 13:39:22 GMT 3
Helen kehitas õlgu, üritades Deily juukseid võimalikult vähe vaadata. "Kas sul siis koolis ei ole kaarte?" küsis ta kulmukergitusega. Seejärel vaatas ta korra kaasa poole. Hetkeks tõusnud, tellis ta endale ühe kakao. Mõne hetke pärast selle kätte saanud, istus ta taas Deily juurde. "Ja mul on õhtu kinni," lisas ta justkui enda eelmise jutu jätkuks. "Ma mängin Deily'ga kaarte." Naeratas rüüpas neiu enda tassist kakaod.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 16:51:03 GMT 3
"Mul endal ei ole, kuigi puhketoas ilmselt ikka on.. aga mul on oma pakki vaja. Sul siis ei ole või ?" küsis ta kerge kulmukortsutuse saatel, nagu oleks see iseenesest mõistetav, et kõikidel inimestel on olemas oma kaardipakk. Deily hammustas ampsu oma lihapirukast ning rüüpas sinna kakaod peale. "Siis on hästi." vastas ta muiates Mammule, kui ta koos tellimusega tagasi oli tulnud ning jätkas lihapiruka hävitamist.[/color]
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 23, 2009 21:47:04 GMT 3
Helen pööritas silmi. "Muidugi mul on. Iseasi, kas ma neid sulle annan. Mine tea, äkki sa värvid need ka siniseks!" sõnas ta turtsatades ja ennast seljatoele toetades. Kakao kätte võtnud, rüüpas ta sealt suure lonksu. Ta ei osanud enam millestki juttu teha, vaid mõtles inimeste peale, kellega ta koolis tuttavaks oli saanud.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 1:04:21 GMT 3
Deily muigas kergelt. "No näed siis - mitte, et ma su kaarte tahaks aga - kõikidel on o m a pakki vaja, juhuks kui sinusugused ülbikud seltskonnas on." vastas tüdruk lõbusa naeratuse saatel ning veidi nöökivalt. Talle meeldis aegajalt Mammule meelde tuletada, kui õel ta on.. üldse oli Mammuga jube lõbus juttu ajada. Ly turtsatas endamisi lõbusalt ning rüüpas taaskord oma kakod ja ampsas saiakesest tükikese peale.[/color]
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 24, 2009 11:37:06 GMT 3
Helen vaatas huuli torutades enda kakaotassi ja pöördus lõpuks taas Deily poole. "Kes õhtul veel tulevad?" küsis ta kulmukergitusega. Arvatavasti Käthlyn, aga keegi veel? Tüdruk hammustas naeratades huulde ja jägis Deily't.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 16:23:27 GMT 3
Deily muigas kergelt. "Käthlyn, sina.. jaa.. noh, kui sa tahad siis sa võid kedagi veel kutsuda, ma arvan." teadustas tüdruk ning jõi siis oma kakaost viimase lonksu ära. Ka saiakesele lõpu pealeteinud, tõusis ta püsti. "Noh, superbox'i siis." mainis ta lõbusa naeratuse saatel ning haaras siis oma asjad ühe ja Heleni teise käe otsa.[/color]
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 24, 2009 16:51:51 GMT 3
Helen jõudis napilt oma kakaos ära lõpetada ning tassi lauale asetada, kui Deily teda juba minema vedas. Turtsatades kõndis ta sõbranna kõrval edasi, mõeldes, kas peaks äkki ka midagi ostma. Miks ta siia kanti üldse tulnud oli, oli neiul juba ammu meelest ära läinud. Muiates jalutas ta edasi.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 16:54:52 GMT 3
Mõne hetke pärast jõudsid tüdrukud juba superboxi juurde ning asusid sealt kaardipakke otsima. Need üles leidnud, haaras Deily sealt endale kolm pakki ning suundus siis kassasse, kus ta kõigi kolme eest ära maksis ning siis uuesti, koos Heleniga, poets väljus, et ühikasse tagasi minna.
ot. teema lukus ? [/color]
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 24, 2009 17:31:38 GMT 3
OT: Jess, boss.
|
|