|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 17:44:47 GMT 3
Noormees oli tulnud kaubanduskeskusest. Tal oli sealt suitsu vaja. Nüüd seisis noormees ukse lähedal ning süütas endale ühe suitsu, jäädes seda vaikselt tõmbama. Ta hoidis käes ka oma kiivrit. Ta oli tulnud oma masinaga.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 21, 2009 17:55:26 GMT 3
Ka tüdruk väljus just kaubanduskeskusest, endal käes New Yorker'i kott ning kaasas ka oma käekott. Tüdrukul olid jalas mustad teksapüksidning seljas pikkade käistega pluus. Nella juuksed olid lahti.
Keskuse ees märkas ta Brian'it. "Heii" lausus ta, kui noormehe juurde läks ning juttu alustas. "Mis sa siin teed?" küsis ta ning jäi vastust ootama, kui ka endale siis ühe suitsu süütas.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 17:59:26 GMT 3
Brian kergitas üllatunult kahte kulmu, kui Nellat seal nägi. "Tsau" lausus ta, kui siis tuttavat embas ning teda siis vaatgna jäi. "Käisin poes korra" lausus Brian seepeale ning jälgis ikka Nellat. "Ja kust sa ise välja ilmusid?" küsis noormees kohe otsa ning tõmbas siis suitsu edasi.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 21, 2009 18:01:56 GMT 3
Nella naeratas ning embas siis Brian'it vastu. "Ma käisin .. shoppamas" lausus tüdruk, kui siis vahepeal oma New Yorker'i kotti vaatas. Hetk hiljem oli neiu pilk uuesti Brian'il. "Vahepeal peab ju raha ka laristama" lisas ta ning muigas kergelt, kui siis suitsu edasi tõmbas. Nella käis poodides tegelikult ju suhteliselt palju, kuid ei maininud seda kõigile, et tal raha palju on.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 18:03:23 GMT 3
Ka Brian muigas seepeale, kui siis pilgu Nella kotile viis, ise samalajal suitsu edasi tõmmates. "Või nii. Mida huvitavat sa siis ostsid?" küsis Brian hetke pärast, kui suitsu prügikasti ääre vastu ära kustutas ning selle sinna viskas. Noormehe pilk peatus peagi Catherin'il, oodates vastust.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 21, 2009 18:06:01 GMT 3
Nella naeratas siis. "Riideid" lausus neiu lühidalt ning naeratus vajus peagi magusaks muigeks. "Või on sul täpsemalt vaja teada?" küsis tüdruk siis hetke pärast, kui ikka noormehele otsa vaatas. Peagi oli ka Nella suits otsas. Ta kustutas selle samuti prügikasti ääre peale ning viskas koni siis prügikasti.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 22:39:28 GMT 3
Brian hakkas vaikselt naerma. "Ma arvan, et mulle piisas sellest informatsioonist" lausus noormees, kui ikka Nella poole vaatas. Peagi viis ta oma pilgu kusagile kaugemale. Juba hakkas vaikselt pimedamaks minema. "Kuhu sa edasi plaanid minna?" küsis Brian siis, kui oma pilgu taas Nella poole suunas.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 21, 2009 22:41:16 GMT 3
"Eem, ma mõtlesin tagasi ühikasse minna" vastas Nella seepeale. "Ja sa ise?" küsis Catherin kohe sama küsimuse. Neiu lootis, et ehk on Brianil midagi välja pakkuda. Ta oleks hea meelega midagi teinud, sest toas passida oleks ka väga mõttetu olnud.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 22:43:22 GMT 3
"Kusjuures, ma plaanisin Spa'sse minna" vastas noormees siis ning manas näole õrna muige. "Tahaks ujuda ja sauna" lisas ta selgituseks. "Ühined?" küsis Brian siis kohe otsa ning jäi siis Nella vastust ootama. Oleks tore olnud väike seltskond.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 21, 2009 22:48:29 GMT 3
Nella mõtles hetkeks ning noogutas siis. "Tulen" lausus ta. Neiul olid bikiinid ja rätik autos olemas. "Aga ma sõidan siis autoga sinu järel, sest nagu ma aru saan oled sa mootorrattaga" lausus Nella ning muigas kergelt. Tüdruk naeratas ning hakkas siis oma auto juurde liikuma.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 22:50:44 GMT 3
Brian noogutas siis ning turtsatas kergelt, kui enda kiivri pähe pani. Ta liikus paari sammuga enda masina juurde ning istus selle peale. Ta pani masinale hääled sisse ning vaatas siis Nella auto poole, et too ka valmis oleks.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 21, 2009 22:58:22 GMT 3
Nella istus autosse ning viskas koti kõrvalistmele. Noogutanud autost Brianile, andis ta märku, et too võib sõitma hakata. Nella käivitas ka enda auto ning sõitis juba vaikselt Briani poole.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 23:01:51 GMT 3
Brian nägi Nella noogutust ning noogutas siis ka ise. Noormees suunas oma pilgu sõidusuunda, andis gaasi ning väljus kaubanduskeskuse parklast, suundudes Spa poole.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 21, 2009 23:03:23 GMT 3
Nella naeris endamisi ning järgnes siis Brianile, suundudes parklast välja ning sõites nüüd Spa poole. Ta pani tööle Power Hit Radio.
|
|