|
mac's^.
Aug 19, 2009 21:37:44 GMT 3
Post by Caitlyn Femi Blossom on Aug 19, 2009 21:37:44 GMT 3
ot. teema on lukus
Cate ohkas ning surus siis enda mobiiltelefoni tagasi teksade taskusse. Emaga rääkida oli mõnes mõttes rahustav - vähemalt ta teadis, et Frank polnud teda veel maha löönud. Kuid alati kui tüdruk kõne ära pani, oli tal raskem hingata. Õrnalt hambaid alahuulde surudes, astus Femi Mac', kõndides otse joones leti juurde. ,,Üks juustuburgeri eine, er, spritega,'' lausus tütarlaps tuima tooniga teenindajale, ulatades samas raha. Saanud tagasi vahetusraha ning enda tellimuse, pööras Cate ringi ning kõndis siis läbi jutusuminat täis ruumi ühe kaugema tühja laua juurde. Asetanud sinna enda kandiku, vajus tüdruk ise ühele toolidest istuma. Caitlyn'l olid seljas mugavad lõhkised, altkitsad teksad ning lihtne punane maika - tema blondid juuksed langesid lihtsalt lahtiselt seljale. Tüdruk hingas pahinalt välja ning torkas siis kõrre enda joogi sisse, pistes moment hiljem suhu ühe friika.[/color]
|
|
|
mac's^.
Aug 19, 2009 21:59:15 GMT 3
Post by Hendrik RJ Malm on Aug 19, 2009 21:59:15 GMT 3
Hendrik astus sisse toitlustuskoha uksest. Müüjale oma soovi lausunud, sai ta selle hetke pärast ka kätte ning nüüd oli aeg endale istekoht valida. Nähes eemal ühe laua taga. Renet liikus kiiresti selle laua poole, kandik käes. Oma tellimuse lauale, otse tütarlapse vastaskohale prantsatanud, suundus ta otse tüdruku poole ning kükitas tolle ette, nii et tema nägu jäi samale kõrgusele millel oli ka neidise oma. "Kas see oled tõesti sina? Minu pisike Caitlyn?" küsis Hendrik hämmastusega ja haaras siis tütarlapse enda embusse ning ei kavatsenudki viimast enam lahti lasta.
|
|
|
mac's^.
Aug 19, 2009 22:04:33 GMT 3
Post by Caitlyn Femi Blossom on Aug 19, 2009 22:04:33 GMT 3
Cate sorkis nüüd juba väheke pahuras tujus olles, ühe friikaga teist, pööramata erilist tähelepanu, kui keegi temaga liitus. Kui siis aga järsku mingi kutt tema kõrvale ilmus, pilgutas tütarlaps esiti imestusega silmi, kuid siis ilmus tema näole üllatus, kui ta need silmad ära tundis. ,,Hentsuuu?'' venitas Femmie üllatunult. Kui poiss teda kallistas, oli tüdruku näol juba särav naeratus, samas kui ta Hendrikut vastu kallistas, nägu korraks vastu poisi õla surudes. ,,Mingi nali või?'' küsis Cate uskumatult, ennast vaid nii palju pöörates, et ta saaks vanale lapsepõlvesõbrale otsa vaadata.
|
|
|
mac's^.
Aug 19, 2009 22:07:44 GMT 3
Post by Hendrik RJ Malm on Aug 19, 2009 22:07:44 GMT 3
Hendrik eemaldus vaikselt tütarlapsest ja maandus siis tolle vastu istuma. "Jah, see olen isiklikult mina. Ja see ei ole nali. Juhuslikult kui sina just seda väita ei soovi või nomida iganes," lausus Hendrik, hakkas siis naerma ja pilgutas tüdrukule silma. "Pole ammu näinud," sõnas ta lõbusalt ja näksas siis ühte friikartulit.
|
|
|
mac's^.
Aug 19, 2009 22:11:50 GMT 3
Post by Caitlyn Femi Blossom on Aug 19, 2009 22:11:50 GMT 3
Caitlyn turtsatas lõbustatult naerma - täiesti ilma põhjuseta, kuid samas ka mingil määral Hentsuuu sõnade pärast. ,,Pfff, er, pole tõõõeestii. Nii palju on juhtunud.. nii palju on muutunud. SINA oled muutunud!'' viimase lause ajal toetas tütarlaps enda küünarnukid lauale, toetudes veidi üle laua sõbrale lähemale, näol nüüd tõesti naeratus. See tusasus ja pahurus, mis oli teda vallanud sel hetkel, kui ta Hentsu nägu veel näinud polnud, oli kadunud.
|
|
|
mac's^.
Aug 19, 2009 22:15:33 GMT 3
Post by Hendrik RJ Malm on Aug 19, 2009 22:15:33 GMT 3
Hendrik vaatas tüdrukule suurte silmadega otsa. "Nüüd sa ajad küll jama. Mina ja muutunud? Mis jutt see veel siis on?" küsis ta imestusega, kuigi ta etadis, et ta on tõesti vähekene muutunud, nende viimasest kohtumisest, mis oli siis, kui nad olid 7-aastased.
|
|
|
mac's^.
Aug 19, 2009 22:20:53 GMT 3
Post by Caitlyn Femi Blossom on Aug 19, 2009 22:20:53 GMT 3
,,Oled küll!'' Cate noogutas elavalt. ,,Su juuksed on teises soengus - ta sasis naeratuse saatel kuti juukseid - sa oled tunduvalt pikem - loogiliselt - ja sa oled stiili muutnud!'' Selle viimasega pani ta päris kena punkti. Tõesti. Siis kui nad viimati koos olid käinud, oli kutt olnud - toona veel jõnglane - tõeline superherode fän : spiderman, batman, superman jne xD. ,,Okei, muidugi oled sa endiselt nunnu,'' lisas Cate naerdes ning enda kohale tagasi istuma potsatades (ta oli veidi üles tõusnud, kui üle laua Hentsuuu poole küünitus). Tüdruk pistis lõbusalt ühe friika suhu.[/i][/color]
|
|
|
mac's^.
Aug 19, 2009 22:31:36 GMT 3
Post by Hendrik RJ Malm on Aug 19, 2009 22:31:36 GMT 3
Hendrik muigas lõbusalt. "NO okei. Nii palju on tõesti muutunud, tuleb tunnistada. Ja ma tänan siis selle komplimendi eest. Ma olen endiselt sama nunnu. Või tegelikult ... Kui aus olla, siis olen ma prageu isegi nunnum," lausus ta, sõi ära mõned friikad ja pilgutas siis taaskord neiule silma.
|
|
|
mac's^.
Aug 19, 2009 22:35:49 GMT 3
Post by Caitlyn Femi Blossom on Aug 19, 2009 22:35:49 GMT 3
Cate turtsatas. ,,EGO!'' lausus ta süüdistavalt friikaga Hentsuu poole vehkides. Viimaks kartuli endale suhu pistnud, silmitses tütarlaps hetke kutti ning muigas siis. ,,Kuigi sul on isegi õigus,'' pidi ta nõustuma, pöördudes seejärel enda burgeri juurde, millest ta ühe mõnusa suutäie võttis. ,,Mida sa siin üldse teed?'' uuris Femmie uudishimulikult, olles suutäie ära mälunud ning alla neelanud. ,,Ma mõtlen.. Saksamaal? Kas sa mitte ei elanud.. Eestis?'' täpsustas tütarlaps oma küsimust, kulmud kergelt ülespoole tõstetud.
|
|
|
mac's^.
Aug 19, 2009 22:41:31 GMT 3
Post by Hendrik RJ Malm on Aug 19, 2009 22:41:31 GMT 3
hendrik muigas hetke. Friikad olid igatahes tal küll otsa saanud. Paar lonksu enda cocast võttes, asus ta isukalt hamburgeri kallale. "Juhuslikult olen ma siin ennast täiendamas. Klaverimängu ja laulmisega, saad aru küll, eks ole. Aga jah. Muidu elan küll Eestis, tuleb tunnistada," lausus ta seejärel taaskord oma birgerit hammustades ning lonksates suure sõõmu.
|
|
|
mac's^.
Aug 19, 2009 22:45:42 GMT 3
Post by Caitlyn Femi Blossom on Aug 19, 2009 22:45:42 GMT 3
Cate silmitses sõpra uskumatusega. ,,Sa oled ka SOA's (võtsin endale vabaduse see lühend teha)? Ei, saa teed nalja.. Jumal küll.. hah. Sa oled mu koolivend?'' Caitlyn raputas endamisi pead ning hammustas veel ühe suutäie juustuburgerist, võttes siis veel ka lonksu spritest, silmad kordagi pikemalt Hentsuult lahkumata.
|
|
|
mac's^.
Aug 22, 2009 22:30:50 GMT 3
Post by Hendrik RJ Malm on Aug 22, 2009 22:30:50 GMT 3
Hendrik hakkas järsku köhima, kui talle Caitlyn'i sõnad kohale jõudsid ning ta omale burgeri selle tagajärjel kurku ajas. "Oott. Misasja? Sa käid ka siin koolis? Miks? Mis sa õpid? päris ta kohe mitu küsimust järjest, olles üsna hämmingus, ning hakkas siis hetk hiljem täiesti lampi naerma.
|
|
|
mac's^.
Aug 23, 2009 15:08:04 GMT 3
Post by Caitlyn Femi Blossom on Aug 23, 2009 15:08:04 GMT 3
Ka Cate puhkes viivuks naerma ning hammustas siis veel ühe ampsukese oma burksist. ,,Er, käin jah. Kunsti ja laulmist võtan,'' vastas tütarlaps kahele Hentsuu esitatud küsimustest. ,,Ameerikas on samuti sarnaseid koole.. kuid mul on hetkel.. ee. jama kodustega.. SOA tundus olevat piisavalt kaugel, et need asjad mingiks ajaks ära unustada,'' rääkis Femmie, seejärel enda joogist lonksu võttes ning siis särava naeratuse saatel Hentsuuule otsa vaadates. Ta lihtsalt ei suutnud uskuda, et peale kõiki neid aastaid näeb ta jälle teda.
|
|
|
mac's^.
Aug 23, 2009 20:46:27 GMT 3
Post by Hendrik RJ Malm on Aug 23, 2009 20:46:27 GMT 3
Hentsu sõi oma burgerit ja jõi jooki peale. Seejärel ta noogutas. "Nii. Ja kui tohib küsida, siis mis jama teil seal siis nii suur on, et sealt lausa nii kaugele ära tahtsid tulla?" päris ta endiselt oma burgerist ampse hammustades.
|
|
|
mac's^.
Aug 24, 2009 12:34:11 GMT 3
Post by Caitlyn Femi Blossom on Aug 24, 2009 12:34:11 GMT 3
Caitlyn asetas enda pooliku burgeri tagasi kandikule ning toetas ennast taaskord toolil tahapoole, viies samal ajal käega läbi enda blondide juuste. ,,Er, mäletad, mu ema abiellus üsna sel ajal, kui me suhtlema hakkasime? Noh, tuli välja, et mu uus kasuisa on paandunud joodik ning vägivalla harrastaja. Thomas juba saadeti mingisse erakooli, kuid mamps uskus, et Frankie on ära teeninud uue võimaluse.. peale seda, kui tüüp oli mulle kallale tulnud sai ta ikka uue võimaluse? Ma arvasin, et mu ema on peast segi. Algselt kolisin ma Montanast Chicagosse, Phil' juurde. Siis kuulsin ma SOA'st ning Phil sponsoreeris veidike, et ma siia õppima saaksin tulla,'' rääkis tütarlaps, kogu selle aja aknast välja vaadates. Rääkides enda emast, kasuisast ja poolvennast, oli Cate ilme kuidagi tuim, kuid mainides Phil' naeratas tüdruk vaevuaimatavalt.
|
|