|
Post by Chelsea Christie on Aug 19, 2009 18:56:32 GMT 3
Uks Chelsea järel sulges kui pikka kasvu neidis raamatukokku sisenes. Koheselt rändas ta pilk mööda tumedat ruumi riiulite poole, mis hämaras valguses viskasid pikke varju põrandale. "Huvitav..." pomises ta oma mõtte välja, astudes edasi. Inimesi ei paistnud siin olevat, seega sai ta vabalt ise ringi uurida ja kui ta siin ära eksima peaks mis tema puhul vägagi võimalik oli, saab ta üksinda väljapääsu otsima hakata. Chellie muigas selle mõtte peale ja liikus riiulite poole.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 18:58:56 GMT 3
Käthlyn uuris just ühte raamatut, kui ta äärepealt kellelegi otsa oleks jalutanud. Õnneks astus ta lõpuks ikkagi kõrvale. "Sorry," ütles ta ning silmitses tüdrukut, keda ta enne polnud siin näinud. Esimest aastat ilmselt. "otsid mingit raamatut?" küsis ta järsku, teadmata miks ta praegu sellist abivalmit inimest mängib.
|
|
|
Post by Chelsea Christie on Aug 19, 2009 19:01:48 GMT 3
Chelsea peatus järsult ja vaatas uudishimulikult tüdrukut. Tema suu venis aeglaselt naerule. See oli esimene õpilane keda ta oma esimese päeva jooksul kohanud oli. Tavaliselt hoidis ta enda ette, selleks, et mitte liigse tähelepanu kätte langeda. "Ei," vastas ta vaikselt, silmitsedes raamatut mida tüdruk praegu käes hoiab. "Ma olen uus," lisas ta. "Chelsea."
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 19:04:36 GMT 3
"Seda ma arvasin.." muigas Käth ning lisas siis kähku "sellesmõttes, et pole näind sind siin enne. Käthlyn olen." Ta muigas ning pani siis raamatu kinni ja riiulile tagasi. "Mis erialal siis ?" küsis ta tüüpilise küsimuse.
|
|
|
Post by Chelsea Christie on Aug 19, 2009 19:07:02 GMT 3
Chels jälgis tüdruku liigutusi nagu oleks too mingisugune tulnukas kuid pööras pea kiiresti ära. "Eem... Noh, ma usun, et saan Laulmiskursustele. Kui mitte, siis lähen kas klaverit või hip-hoppi õppima," vastas tütarlaps, üritades konkreetselt kõlada.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 19:13:52 GMT 3
"Minumeelest võtavad nad kõik vastu. Noh, välja arvatud siis kui sul ikka tõesti mittemingisugust häält pole, nii et ilmselt sa saad laulmisse." arvas Käthlyn. Või õigemini oli ta selles üsna kindel. "Ja mis lisaks siis?" jätkas ta küsimisega.
|
|
|
Post by Chelsea Christie on Aug 19, 2009 19:20:56 GMT 3
Chelsea naeratas kergendusest. Tore. Ta oskas laulda ja vägagi hästi. Neidis astus paar sammu edasi ja libistas sõrmedega üle raamatute, vaadates pealkirju. "Ma ei teagi," ta muigas."Küsi konkreetsemalt?" kergitas ta Käthlyni poole kulme.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 19:25:14 GMT 3
"Noh, ma mõtlen, et.. üks aine erialaks ja teine lisaks. Sa võtad laulmise erialaks ja lisaks võtad siis.. klaveri või hip-hopi?" pakkus ta, kuna Chelsea oli neid enne pakkunud. Käthlyn ise oleks loomulikult hip-hopi valinud, kui oleks üldse tema valik olnud. Aga noh, ta oligi ise hip-hopi erialal ja kesteab mis Chelseale rohkem meeldib.
|
|
|
Post by Chelsea Christie on Aug 19, 2009 21:50:30 GMT 3
Chelsea tõi kuuldavale pika "A" hääliku ja tõmbas ühe raamatu välja, avades selle ühelt suvaliselt lehelt. "Ma pakun, et ma lähen hip-hoppi õppima," vastas tütarlaps eemalolevalt. Just selle vastusega olekski ta rahul. Tema ema oskas niigi klaverit, kuid temaga ta õppida ei tahtnud.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 22:02:58 GMT 3
"Normaalne" muigas Käth ning viis siis pilgu kellale. "Aga tegelikult ma arvan, et ma vist peaks minema." ütles ta ning vaatas veel korraks Chelsea poole."Oli meeldiv tutvuda, hip-hopis kohtume." muigas ta ning suundus siis väljapääsu poole.
|
|
|
Post by Chelsea Christie on Aug 19, 2009 22:04:52 GMT 3
Chelsea noogutas vaikselt Käthylinile, saates tüdrukut pilguga. "Ei jõua ära oodata," oli ta viisakas kuid kadus kiirelt riiulite vahele, pistes raamatu tagasi kust selle võtnud oli.
|
|