|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 18, 2009 2:37:30 GMT 3
..::Käthlyn Waterfall::.. ..::17. aastane::..
..::Sõbrad::..
Tuttav - Oleme kohanud kusagil Tavaline sõber - Tere!, mis teed?, Tsau! Pidev tuttav - palju kokkusattumusi Hea sõber - Saan sinuga rääkida, kui mul vaja on ja veedan sinuga suht palju aega. Lähedane sõber - tunneb sind enamjaolt igalt alalt. Parim Sõber - Sa jääd alati mu sõbraks - sa tead liiga palju..
..::Vaenlased::..
Vältimine - Kõnnid kaarega mööda. Tüütu - jälle tema.. Ebameeldiv - kui väga vaja, võib rääkida. Imelik - täitsa jobu, on vaja midagi v?. Viha - õiendamine ja taga rääkimine. Tõsine Viha - karjumine, ähvardamine, mölisemine alatihti.
..::Armusuhted::..
Niisama - mööda kõndides lollitad natukene. Sisse Võetud - Kena oled. Flirtimine - ajaviiteks ainult parimatele. Praegune Poiss - sa tunned mind. Pidev meelitamine ja kudrutamine. Keelatud armastus - So close, but yet so far. Üks armastus - Parim kõiges ja kõigeks.
Et teid lisada saaksin, kirjutage: Nimi: Kes tahaksid olla: Miks:
_________________________________________________________ Helen Maria Waterfall. Lähedane sõber - tunneb sind enamjaolt igalt alalt. Sisse Võetud - Kena oled. Ja mitte selles mõttes. Helen idoliseerib oma õde lihtsalt. aww, ei jah, väga tore Deily WinslowHea sõber - Saan sinuga rääkida, kui mul vaja on ja veedan sinuga suht palju aega.Vanad sõbrad juba + toakaaslased. Jup,
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 20, 2009 0:08:56 GMT 3
Nimi: Helen Maria Waterfall. Kes tahaksid olla: Lähedane sõber - tunneb sind enamjaolt igalt alalt. Sisse Võetud - Kena oled. Miks: Ja mitte selles mõttes. Helen idoliseerib oma õde lihtsalt.
|
|
|
Käthlyn
Aug 22, 2009 20:54:29 GMT 3
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 20:54:29 GMT 3
Deily Winslow Hea sõber - Saan sinuga rääkida, kui mul vaja on ja veedan sinuga suht palju aega. Vanad sõbrad juba + toakaaslased. [/color]
|
|