|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:04:23 GMT 3
Regin pani käed risti rinnale ja vaikis pikalt. Ta ei kavatsenudki tüdrukule oma sõltuvusest rääkida, oli piisavalt halb, et Deily teadis. Ning muu.. "Mida ma tegema pean siis? Sa oled tükk aega kadunud ja kauge olnud ju..."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 23:08:47 GMT 3
"Sa tahad ka seda, et ma sul ora perses oleksin?" küsis Nella hetke pärast. Tema sõnad polnud viisakad, kuid tüdruk ei osanud end ka paremini väljendada. "Mul on tunne, kui ma ütleksin, et meie vahel on kõik läbi, siis sind enam ei huvitaks ka" lausus tüdruk seepeale. Nellale tõesti tundus nii, kuigi ta seda teha ei mõelnud. Samas, nüüd hakkas see mõte üha rohem pähe tulema. Kõik läks kuidagi aina keerulisemaks.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:11:16 GMT 3
Regini hoiaks kaotas silmanähtavalt enda kindlust. "Sa ei saa nii öelda, sest sa tead, et see poleks tõsi," ütles ta vaikselt.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 23:14:43 GMT 3
"Ma usun, et see pole, kuid see tundub nii" lausus Nella vaikselt, kui Regin'i poole vaatas. Tükka ega piidles neiu tema silmi. "Ma tahan lihtsalt ausust" vastas Cath siis. "See üks oli juba liiga suur shokk ning edaspidi tahaks ma kõike kohe teada" lisas ta sosinal ning noogutas õrnalt.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:16:21 GMT 3
Regin noogutas ning andis lõpuks alla öeldes:"Midasa teada tahad? kuid sa ei tohi mu peale liiga pahane olla."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 23:22:07 GMT 3
"Kui sa mulle praegu mingid muud vastused annad siis natuke ikka olen, kuna sa oled vastupidist väitnud" lausus Nella. "Kuid eks ma üritan mitte olla" lisas ta. "Sa iseloom muutub tõesti nii kiiresti?" küsis Nella siis. "Sa tõesti lõid varba ära ja tõud kuuldavale sellise oige?" küsis Catherin kaks küsimust. Ta vaatas tolle poole ning ootas, mis noormees vastab.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:26:43 GMT 3
Regin ohkas ning tõmbas T-särgi üles tuues nähtavale üle terve ta rindkere kinni soetud sidemed, mis ta rinnakorvi pidid paigal hoidma, et ribid õigesti kokku kasvaks.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 23:45:47 GMT 3
Nella silmad läksid pisutki suuremaks, kui ta nüüd Regin'it vaatas. Ta tõusis püsti ning liikus siis noormehe poole. "Mis ... ?" küsis ta, kuid üks sõna ei tulnud suust välja.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:47:43 GMT 3
"Ma käisin mootorrattaga kntsu," seletas Regin ning tõmbas T-särgi taas alla.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 23:51:16 GMT 3
"Jaa see teine?" küsis Nella siis. Tüdruk valmistus juba, kuna kui see oli juba suur asi siis ta ei oleks imestanud kui see teine asi oleks sama hull olnud.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 23:52:27 GMT 3
"Mis teine?" küsis Regin jahmunult.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 23:57:56 GMT 3
"Tavaliselt ei lälla sa niimoodi" lausus ta. "Sul võib hea tuju olla, kuid niimoodi sa tõesti ei kargaks" lisas Nella.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 20, 2009 0:01:45 GMT 3
Nüüd oli Reginil silmnähtavalt piinlik. Lõpuks ütles ta hästi vaikselt:"Ma võisin olla natuke.. mm. lasku all."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 20, 2009 0:03:20 GMT 3
Nella noogutas õrnalt. "Vähemalt selgitab asja" sosistas ta. Oli väike paus. "Sa teed seda harva?" küsis tüdruk siis ettevaatlikult. Oleks see nii olnud, poleks veel kõige hullem.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 20, 2009 0:05:21 GMT 3
Regin noogutas:"Peale õnnetust pole kordagi teinud."
|
|