|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 17, 2009 23:48:08 GMT 3
Nella oli juba ammu avastanud ühe toa, kus olid eriti vanad raamatud ning ka suhteliselt vana klaver. See oli aga hääles. Nella tuju oli ikka kuidagi imelik. Ta polnud siiamaani teada saanud, mis Regin'il viga oli. Ta siiski arvas, et see polnud vihmast. Noormees polnud tegelikult selline.
Et end maha rahustada, tahtis tüdruk mängida, kuid kusagil, kuhu kedagi üldreeglil ei satu. Ta lükkas krigiseva ukse lahti ning läks sisse ning sulges selle enda järel. Ta liikus tolmuse klaveri juurde. Keegi polnud seal ammu käinud, ka Nella ise. Ta istus selle taha ning pühkis kergelt tolmu klaveri klahvidelt.
Peagi hakkas ta mängima O Town- All or nothing. Kuigi see laul on originaalversioonis esitatud poiste poolt, laulis Nella seda siiski, kuid pisut kõrgemalt. www.youtube.com/watch?v=9zN7Alc8kIg
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:28:18 GMT 3
Regin liikus raamatukogu lähistel, kui kuulis järsku klaverimängu. Ta liikus selle suunas ning jäi seisma ühe ukse taha. Ta ei söendanud sisse minna, vaid kuulas lihtsalt väljast.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 22:31:01 GMT 3
Nella kuulis küll vaikseid samme, kusagil teiselpool ust, kuid ei arvanud, et keegi seal võiks olla. Ta lihtsalt jätkas mänguga, kuni see lihtsalt läbi sai. Laulu lõpuks olid Nellal pisarad silmis, kuid ta otseselt ei nutnud. Ta hoidis oma käsi klaveri klahvidel ning vaatas lihtsalt enda ette.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:33:16 GMT 3
Regin tahtis juba koputada, kuid ta keeras vale nurga alt. Katkised ribid tegid haiget ning noormees oigas üsna valjult.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 22:35:48 GMT 3
Nella vaatas nüüd järsult ukse poole. Aeglaselt tõusis ta toolilt ning liikus selle poole. Hetk hiljem ta juba avas selle. Kerge imestusega vaatas ta Regin'i poole. "Mis .. juhtus?" küsis ta, kuna ei saanud päris täpselt aru, mis toimus. Nella pilk oli murelik.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:38:33 GMT 3
Regin vaatas üllatunult otsa Nellale. Kuid muidugi, ta oleks pidanud tüdruku mängu ära tundma. Soovimata rääkida enda mootorratta-õnnetusest valetas ta:"Lõin varba ära."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 22:41:39 GMT 3
"Juba teine asi, mida sa mulle valetad" lisas Nella vaikselt, kuna ei uskunud seda. Ta sai aru Regin'ist, kui ta valetas. Ta oli hoopis teistsugune. Samamoodi nagu too päev, kui tal teistsugune tuju oli. "Sa parem hakka rääkima.." lisas ta, kui tõsiselt ning murelikult noormehele otsa vaatas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:43:12 GMT 3
Regin aga küsis üllatunult:"Mida? Ma tahtsin ust avada, et näha, kes mängib ja lõin varba ära. hell koht, tegi haiget ütlesin ai. Mis siin valet on?"
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 22:45:37 GMT 3
Nella vaatas pettunult Regin'i poole. "Miks sa ei räägi mulle midagi?" küsis Nella, puudutades nüüd hoopis teist teemat. "Ma .. ei ole sinuga saanud rääkida, sest su tuju on teistsugune ja sa lällad kuueteistaastastega muruplatsil, kui sajab vihma. See pole üldse sinu moodigi" lausus Nella.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:48:10 GMT 3
Regin ei tahtnud valetada, kuid siiki tegi ta solvunud nägu ja ütles:"Ma tutvusin Deilyga seal alles ja mul oli hea tuju. Tema talus mu hetkelollusi ja sina mitte. Ma ei saa parata eks? Ma tahan ka vahel lõbus inimene olla."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 22:50:19 GMT 3
"Ma lihtsal ei tea, miks ma sind ei usu" lausus Nella. "Võibolla sellepärast, et ükskord sa juba oled valetanud" lisas ta, kui veel mõni hetk noormehe poole vaatas, kuid siis tagasi klaveri poole jalutas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:53:12 GMT 3
"Okey ma ei rääkinud sulle Lilianist, kuid mulle tundus, et me saime üle sellest teemast," kortsutas Regin kulmu.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 22:55:56 GMT 3
Nüüd oli Nellal veel vastikum olla. "Kas ma mitte ei maininud sulle, et see ei saa mulle KUNAGI lihtne olema, kui sa temaga koos pead olema?" küsis Nella siis, kui üle õla Regin'i poole vaatas. "See ei saa kunagi olema lihtne ning niikaua kuni sa oled sunnitud temaga koos olema, siis ma ei saa sellest üle" lisas Nella siis uuesti. "See tuleb mulle meelde Iga Kord, kui ma pole sinuga" seletas ta.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 22:59:19 GMT 3
"Noh sa võid lohutada ennast sellega, et ma pole temaga põhimõtteliselt kunagi koos. Ma väldin teda igal pool suht ja need korrad mis me koos oleme olnud pole ka midagi erilist juhutnud."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 19, 2009 23:01:54 GMT 3
"Sa oled nii muutunud" lausus Nella nüüd jälle. "Ma ei tunne ära enam, kellega ma räägin" lausus ta. "Paar päeva tagasi olin ma kogu su elu" lausus Nella ning turtsatas seepeale, kuna see tundus sel hetkel tobe öelda. "Tegid mulle üllatusi.." lisas ta ning muigas kergelt, kui nüüd toolile istus, näoga noormehe poole olles.
|
|