|
Post by Regin Fairth on Aug 16, 2009 22:49:47 GMT 3
"See teeb tubli kaksteist aastat," ütles Regin ning vaatas hindava pilguga tüdrukut. Loogika ütles talle, et kui tüdruk läks oma esimesse klaveritundi pidi ta siin oleme esimest aastat, ehk kuueteistkümnene.
Teades, et ta kaotaks, kui kutsuks tüdruku jalgpalli mängima ütles ta hoopis, silmad lõbusalt läikimas:"Tule võta ära siis."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 16, 2009 22:58:51 GMT 3
Tüdruk kergitas endamisi kulme. See teeb nagu kaheksateist kokku. Mitte, et ta ise oleks midagi vähemat kui 19 pakkunud, aga täisealine ikkagi. "Pääris palju.." vastas ta tunnustavalt noogutades, hetkeks unustades, et siin on ilmselt enamus inimesi oma erialadega eiteakuikaua tegelenud ning et tunnustavalt noogutamine ei käi kohe üldse tema käitumis stiili juurde. Järgmist lauset kuuldes, turtsatas ta kergelt. "Nalja teed või ?" lausus ta lõbusa muige saatel automaatselt. Hetke pärast aga arusaades, et ta vist e i t e e g i nalja, kehitas Ly õlgu. "Ise tead." mainis ta lõbusalt muiates ning kõrvaklapid igaksjuhuks maha pannud, oli ta mõne sammu möödudes poisi juures.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 16, 2009 23:02:15 GMT 3
Reg muigas ning tõstis palli enda pea kohale. Kuni ta oli süna pikk ning tüdrukust jupp maad pikem ei olnud võimalustki, et tüdruk selle selliselt kõrguselt kätte saanuks.
Ning siis mõistuse hääl, kuskil vaikses ajusopis. Tema flirdib kuueteistaastasega sellel ajal kui tal on tüdruk, kes on põhimõtteliselt tema ettekorraldatud abielu ning tüdruk kellega ta tegelikult olla tahtis.
Kuid seal ta oli ja seal ta tegutses.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 16, 2009 23:08:25 GMT 3
"See on totaalselt ebaaus." turtsatas Deily lõbusalt, saades ise kaa ilmselgelt aru, et tal pole võimalustki nii kõrgelt palli kätte saada, kui ta just.. Tüdruku pilk vilksatas hetkeks hindavalt puu juurde, mis seal samas nende kõrval oli. Lõbusalt muiates, ronis ta sealt hetke pärast üles, esimese oksa peale ning haaras kiirelt palli järele.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 16, 2009 23:11:08 GMT 3
Reg astus eest ära, puust pisut kaugemale. Kuid palli alla lastes oli ta valvel, pooleldi kartes, et tüdruk sealt alla sadada võib.
"Nii sa seda kätte ei saa," ütles ta.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 16, 2009 23:14:44 GMT 3
Deily turtsatas lõbusalt, kui jalgadega oksast kinni hoides end poolkogemata sinna rippu lasi. Silmadega palli ja enda vahemaa kindlaks määranud, sai ta aru, et isegi siit ei saa ta seda kätte. "Seda märkasin ma ise kaa. Aga võibolla oled sa nii lahke ja ütled mulle siis, kuidas ma s a a n ?" vastas ta lõbusalt naeratades, vinnas siis end uuesti üles ja ronis puult alla.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 16, 2009 23:24:19 GMT 3
"Ma ei teagi, ma pole veel niikaugele mõelda jõudnud. On soovitusi?" küsis Regin üsna häbematult julgelt.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 16, 2009 23:29:01 GMT 3
Deily sättis üsna alateadlikult oma patsid sellest pea alaspidi olekust korda ning asetas siis käed jälle rinnale risti. "Noh, on muidugi võimalus, et sa lihtsalt a n n a d selle mulle, arvestades, et see on tegelikult.. üsnagi.. suhteliselt.. peaaegu.. minu oma." mainis ta muiates ning fakte väänates. Noh, peaaegu.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 16, 2009 23:32:41 GMT 3
"Hästi, seekord lasen su kergelt minema," ütles Regin ning astus lähemale, et tüdrukule pall anda. Siis tõmbas ta selle aga tagasi ja ütles:"Kuid üks mõte mulle siiski tuli. Ma tahan su nime teada."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 16, 2009 23:38:01 GMT 3
Deily kergitas veidi sõjakalt selle esimese lause peale kulme, mis väljendas vist üsna selgesti, et ta kahtles tõsiselt selle lause tõesuses. Kahtlevalt palli silmitsedes, sirutas ta juba käe selle poole, kui poiss selle tagasi võttis. Tüdruk turtsatas lõbusalt. Nii nagu ta aimanud oligi, eksole. "Wow, ma polegi ainus, kes selle peale tuli." lausus ta lõbusalt kerge (sõbraliku) sarkasmiga, kuid naeratas siis jälle. "Kuidas oleks.. Monicaga ?" proovis ta lõbusa muigega. "Mis sa arvad, kas ma näen selline välja, nagu ma oleks Monica ?"
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 16, 2009 23:40:07 GMT 3
Reg oli juba valmis olnud pallitagasi andma, kuid toon tüdruku hääles reetis, et ta tegi nalja. Hoides palli enda rinna vastas, keeras ta käed risti ja ütles:"Ma tahan su pärisnime. Aus vahetus eks? Mina olen Regin. Ja sina oled....?"
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 16, 2009 23:44:41 GMT 3
"Okei.. Regin." muigas tüdruk, nentides, et see tõesti o n aus vahetus. "Deily." vastas ta kerge naeratusega ning sirutas siis käe ette, et pall tagasi saada. "Deily Winslow." mainis ta mõne hetke pärast veel juurde, mis siis, et ta tavaliselt uutele tuttavatele perekonnanime ei öelnud. Koolikaaslane siiski.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 16, 2009 23:49:09 GMT 3
"Regin Fairth," lisas ka Reg ning ulatas siis tüdrukule tema palli tagasi. Sõbraliku huviga jäi ta Deilyt vaatama.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 16, 2009 23:56:32 GMT 3
Deily naeratas rahulolevalt, kui palli enda kätte tagasi sai, hüpitas seda paar korda enda käes ning jättis siis selle enda raudsesse haardesse. Maast kõrvaklapid võtnud, asetas ta need endale tagasi kaela ümber ning pöördus siis lõpuks uuesti Regini poole. "Sa oled siin siis juba mitmendat aastat jah ? ja tead siit üsna paljusid, eksole ?" küsis ta kordamööda poissi ja palli silmitsedes. Võibolla annaks siin isegi mingi rühma kokku ajada, kes aegajalt jalkat viitsiks taguda. Ja see mõte juba tüdrukule meeldis. Ilmselgelt.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 0:00:28 GMT 3
"Tegelikult esimest aastat, kuid ma olen siin juba pisut aega olnud. Ma sain natuke aega tagasi kaheksateist. Siis kui ma tegelikult siia pidin tulema, ehk sügisel kui olin 16, ei saanud ma kahjuks õppetööd alustada, seega pidin seda aasta hiljem tegema ja siin ma siis nüüd olen."
|
|