|
Ly.
Aug 16, 2009 21:09:05 GMT 3
Post by Deily Winslow on Aug 16, 2009 21:09:05 GMT 3
Deily Winslow. 16a. Hip-hop, klaver, näitlemine.
..::Sõbrad::..
Tuttav - Oleme kohanud kusagil Tavaline sõber - Tere!, mis teed?, Tsau! Pidev tuttav - Palju kokkusattumusi Hea sõber - Saan sinuga rääkida, kui mul vaja on ja veedan sinuga suht palju aega. Lähedane sõber - Tunneb sind enamjaolt igalt alalt. Parim Sõber - Omad naljad, omad saladused. Forever.
..::Vaenlased::..
Vältimine - kõnnid kaarega mööda. Tüütu - jälle tema.. Ebameeldiv - kui väga vaja, võib rääkida. Imelik - täitsa jobu, on vaja midagi v? Viha - hoia parem eemale: ma ei vastuta oma tegude eest.
..::Armusuhted::..
Niisama - Mööda kõndides lollitad natukene. Sisse Võetud - Kohe jäid silma. Flirtimine - Ajaviiteks ainult parimatele. Praegune Poiss - Sa meeldid mulle, ma meeldin sulle. Keelatud armastus - So close, but yet so far. Üks armastus - Parim kõiges ja kõigeks.
[/i] Et teid lisada saaksin, kirjutage: Nimi: Kes tahaksid olla: Miks:
_________________________________________________________ Nimi: Helen Maria Waterfall. Kes tahaksid olla: Hea sõber - Saan sinuga rääkida, kui mul vaja on ja veedan sinuga suht palju aega. Miks: Sest nad on naabrid ja Deily oli ainus seltskond, millele Helen kodus loota võis. Nii et olenemata, mida Maria ütleb, on tal Ly seltskonna üle hea meel.
|
|
|
Ly.
Aug 17, 2009 12:54:18 GMT 3
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 17, 2009 12:54:18 GMT 3
Nimi: Helen Maria Waterfall. Kes tahaksid olla: Hea sõber - Saan sinuga rääkida, kui mul vaja on ja veedan sinuga suht palju aega. Miks: Sest nad on naabrid ja Deily oli ainus seltskond, millele Helen kodus loota võis. Nii et olenemata, mida Maria ütleb, on tal Ly seltskonna üle hea meel.
|
|