|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 16, 2009 19:00:02 GMT 3
Helen lükkas McDonald´si ukse lahti ja sisenes koos oma naabriga söögikohta. Endiselt vaikides jalutas ta leti juurde, tellis endale kaks juustuburgerit ja ühe jäätisekokteili ning marssis seejärel ühe akna ääres oleva kahese laua juurde. Alles siis pööras ta tähelepanu enda kaaslasele. "Niisiis," sõnas ta vaikselt. "Kuidas sa siia sattusid?" Deily´le uurivat pilku saates hakkas Maria aeglaselt enda burgerit paberist lahti päästma.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 16, 2009 19:33:51 GMT 3
Deily järgnes lõbusalt ümisedes naabrinnale mäki leti juurde. "..oooleen, sõpru mulle ei ooolee.. Üks tavaline hamburger, McFlurry nende smarti asjandustega ja väike Fanta, aitäähh." läks ta ümisemiselt tellimusele üle ning ladus siis täpse raha lauale. Saanud teenindajalt lubaduse, et asjad tuuakse talle lauda, läks ta akna aluse laua juurde ning istus Heleni vastu. "Bussiga tulin." naeratas Ly lõbusalt ning lisas siis "ja Sa ise ?"
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 16, 2009 19:47:47 GMT 3
Mari pööritas silmi, olles enda hamburgeri lahti saanud. Sealt ühe ampsu hammustanud ja selle alla neelanud, pöördus ta taas Deily poole. "Sa said aru küll, mida ma mõtlesin. Miks sa siin oled?" Kogu tüdruku tavaline pelglikus oli kadunud. Noh, muidugi tulenes see sellest, et ta teadis enda vastas elavat tüdrukut juba päris mitu aastat.
Taaskord silmi pööritades keskendus Helen hamburgerile ja sõi järjest pool sellest ära. Alles siis vaatas ta taas Deily poole, kergitades küsivalt kulmu. "Ja mina tulin muidugi ka bussiga. Õppima. Siia," lisas ta lõpuks, meenutades, et kaaslane oli midagi küsinud.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 16, 2009 20:02:27 GMT 3
Deily naeratas flirtivalt umbes viiekümnendates olevale müüjale, kes talle ta asjad tõi ning hoidis naerma purskamist tagasi, kui too ehmunult minema läks. Veidi mossitavalt naabrintskaja poole pöördunud, kortsutas ta kulme. "Sulle nagu ei sobiks, et ma siin olen.." nentis ta fakti, kuid jätkas siis sama lõbusalt kui enne. "Ei, tegelikult. Ma lihtsalt mõtlesin, et võiks tantsu trenni minna ja.. näidelda tahaks ja.. klaverit kaa vaja harjutada.. ja jalkat tahaks kaa taguda ja maailma avastada ja.. noh, sa ju tead mind. Ja lõpetuseks leidsid vanemad kompromissina selle koha siin." lõpetas ta naeratades, sättis oma musta nokatsi paremini pähe ning võttis ühe ampsu oma McFlurryst.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 16, 2009 20:16:17 GMT 3
Helen saatis Deily riietusele ühe kõõrdpilgu, samamoodi nagu ka tüdrukule endale, kui ta märkas tema käitumist müüjaga. "Jah, ma tean sind vist küll," pomises ta jälle silmi pööritades ja oma jäätisekokteili juues. "Miks mina sellest midagi ei kuulnud? Sa oled ju ometigi mu naaber." Süüdistavalt sõbrannat silmitsedes alustas ta taaskord burgeriga. "Niisiis õpid sa klaverit ja hip-hop´i?" küsis ta lõpuks, viies oma pilgu lauakaaslasele.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 16, 2009 20:24:02 GMT 3
Nähes, et Helen tüdruku vormiriietust takseeris, naeratas D laialt. "Meeldib ? See särk on täitsa uus.. varem oli meil valge, nüüd on must. Minu meelest on see ülemõistuseäge." teatas ta sõbrannale rahulolevalt (aga mitte hoobeldes). "ja miks mina sinu siia tulekust ei kuulnud ? Ma olen ometigi su naaber." vastas tsikk samaga, andes mõista, et tema ei ole selles kohe üldse süüdi. Asjaliku jutuajamise juurde tagasi pöördudes, raputas ta ametlikult pead. "Ballett ikka, ballett. Miks alati, kui asi mind puudutab, arvatakse, et ma tantsin pigem hip-hopi kui balletti ? Olgem ikka asjadele avatud, eks ?" naeratas ta taaskord lõbusalt, teades, et Helen kas kukub imestusest toolilt maha või ei usu teda. Ly pani endamisi mõttes panused viimasele variandile.[/color]
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 16, 2009 20:42:44 GMT 3
Helen turtsatas Deily tähelepaneku peale. "Üle mõistuse äge, jah? Noh, ma ei oska kuidagi kommenteerida," sõnas ta kokteili rüübates. Seejärel, kuuldes tüdruku naabri-juttu naeratas Maria omaette ning eiras seda täiesti. "Tjah, muidugi. Ja minust saab ooperilaulja. Ma arvan, et me peaksime koos esinema," lausus ta sõbranna viimase väite peale silmi pööritades. Tüdruk lõpetas oma esimese burgeri ja tegi teise lahti.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 16, 2009 20:50:20 GMT 3
Deily kortsutas vaid korraks kulme ning sõi rahulikult oma McFlurryt edasi. Naabri ideed kuuldes, pidi ta aga jäätise endale peaaegu kurku ajama. "Kusjuures, see EI OLEGI nii halb idee, võimis ?" teatas ta, kui oli suutnud jätsi korralikult alla neelata ning vaatas siis õhinal sõbratarile otsa. "Sina teed seda, mida sa siin õpid - mida sa õpidki ? - ja mina teen kaa midagi ja voila !" naeratas tüdruk rõõmsalt, panemata absoiluutselt tähele, kui idiootselt tema viimane lause oli kõlanud.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 16, 2009 21:00:45 GMT 3
Helen turtsatas naerma ning jätkas niimoodi üsna pikalt. Lõpuks, ennast kogunud, sõnas ta: "Kulla naaber, kas sa siis üldse tähele ei pane? Ma ju ütlesin, et ma õpin ooperilauljaks. Ja sina õpid balletti. Eks?" Taas naerdes alustas tüdruk järgmise burgeriga ja raputas muiates pead.
Natukese aja pärast pöördus ta jälle tõsinedes toakaaslase poole. "Oota, mis sa nagu tõesti mõtled esineda?" küsis ta kulme kergitades ja tõsiselt Deily´t silmitsedes, üritades aru saada, kas too räägib tõtt või ei.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 16, 2009 21:15:34 GMT 3
"Mina võin ju balletti õppida, aga ooperit siin igaljuhul ei õpetata." kehitas tüdruk õlgu ning muigas õrnalt. "Vähemalt mul küll seda valikus polnud.." analüüsis ta huvitunult edasi. "Kuigi see oleks väga huvitav väljakutse, eksole ? Ma mõtlen.. vahet ei ole, et ma laulda ei oska. Seda nad seal ju õpetavadki, eks ?" naeratas ta juba üsna lõbusalt, mõeldes mõttes kuidas ta laval häält ära karjub ja kõrgete kohtade peal rõõmsalt kähiseb. Küsimust kuulnud, kehitas ta taas mõtlikult õlgu. "Ma olen siin esimest päeva - küll jõuab." Ly naeratas säravalt.[/color]
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 17, 2009 12:05:10 GMT 3
Helen kortsutas sõbranna viimase lause peale kulmu ja lõpetas oma hamburgeri. "See mulle muret teebki, rõõmurullist probleemitekitaja, et sul on aega. Mina soovitaksin sul võimalikult paljude ainetega tegeleda ning ütleksin su õpetajatele, et nad sulle kuhjade viisi õppimist annaksid," sõnas ta pead raputades ja oma kokteili juues. "Kahjuks pole see minu võimuses." Turtsatades pööritas neiu silmi ning heitis pilgu naabrile. "Noh, ja millised siis muljed on?" küsis ta taaskord naeratades.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 12:11:03 GMT 3
Deily muigas lõbusalt ning kortsutas siis kulmigi. "Tead, tegelikult pole see õppimise värk nii jama miskit. Ma pole kunagi klaverit mänginud ja värki ja see pole siin just õ p p i m i s e koht. Ma ei tea, mis näo see õpetaja teeb, kui ta teada saab, et ma polegi klaverit vähemalt kogu oma eluaja mänginud, nagu kõik teised siit." tüdruk näris vaikselt alahuult. "Aga noh.." tema näole valgus taas see lustakas naeratus. "Keda huvitab. Õpetaja õpetab ja mina õpin, vsjoo." lõpetas ta särava naeratusega ning naeris siis korraks naabri viimase küsimuse peale. "Sa mõtled mu direktori juures käigust või ? Ma pole kahjuks kaugemale kui dire kabinett ja mäkk jõudnud."
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 17, 2009 12:35:38 GMT 3
Helen pööritas silmi, teades, et tüdruk räägib õigust. "Mhm, ma nagu mäletaks jah ähmaselt, et tirisin su kohe siia," sõnas ta vaikselt, tehes väga süütu näo pähe. "Aga ma ma mõtlesin üleüldse. Koolimajast, kasvõi. Aga noh, sinult pole vist ühtki normaalset vastust mõtet loota.. Mida sa teise ainena õpid?" Kulme kergitades silmitses ta tüdrukut enda vastas ja heitis siis pilgu kellale. Neil oli veel kõvasti aega, nii et Maria ei pidanud kusagile jõudmise pärast muretsema.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 12:39:57 GMT 3
"Koolimaja on kena. Meil on ilus tuba kaa.." sinna oli D ju ometi jõudnud kotid ära viia. "rohi on roheline ja taevas sinine ja värki. Mida ma ikka ühest koolimajast arvama peaks ?" lõpetas ta laia muigega. Kui Helen eelmise teema juurde tagasi läks, muigas tsikk endamisi. "Ennem said sa teada, et ma õpin Hip-Hopi ja nüüd, et klaverit. Kumba neist sa õigupoolest teise aine all mõtled ?"
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 17, 2009 12:52:21 GMT 3
Ohates pööritas Helen silmi. "Eks ikka hip-hoppi. Nii et sinu uueks pahandusplaaniks on oma õpetaja piinamine? Hmh, ma tunnen talle kaasa. Ma arvan, et sa teed ta elu veel raskeks," sõnas ta pead raputades ja turtsatades. Deily suutis alati kõige suuremate pahandustega hakkama saada, nii et Helen ei oleks mingi suure riiu peale üldse üllatunud. Kunagi oli tüdrukul isegi kellegagi mingi pahandusetegemisemäng olnud, millesse Maria rohkem süüvida ei soovinud. "Kas sellest aitaks, kui ma paluksin sul oma.. pahandusmagnetismi natuke taltsutada aitaks?" küsis ta lõpuks, vaadates lootusrikkalt toanaabrit, kuid samas teades, et sellest pole kasu.
|
|