Natasha L. Revons
16.aastane
Nothing is that easy, as you see it..it?s more complicated.[y]
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 14, 2009 19:42:35 GMT 3
Mööda pisikest rada, kõndis aeglaste mõtlikute sammudega Natasha järve poole. Tütarlaps oli otsutanud, et tahab veidikene värsket õhku hingata. Kui neiu liivani jõudis, katsus ta seda käega ning see oli veel viimastest päiksekiirtest soe. Tütarlaps sammus mööda liiva järvele lähemale ning lõpuks peatus ta natukene järvest eemal ning jäi kaldale seisma
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 14, 2009 20:18:13 GMT 3
Ty istus järve ääres ühe puu all ning ta silmad olid suletud. Kuuldes,kellegi samme ning liiva krudisemist avas ta silmad. Ta naeratas omaette,kui tundis ära Nata. Ta turtsatas naerda ning jooksis,siis Natasha juurde võttes talt ümbert kinni, naerda lõkerdades. " You Nata!" hüüdis ta ja kaotas koos Natashaga tasakaalu. Nad lendasid mõlemad vette.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 14, 2009 20:24:23 GMT 3
Natasha võpatas, kui keegi ta ümbert kinni võttis, kuid seejärel tundis ta peagi Ty ära. Tütarlaps ei jõudnud tere ega midagi öelda, kui tundis, kuidas nad kukuvad ning järgmine hetk oli ta juba vette lendas. Tütarlapsel läks paar sekundit aru saada, mis just toimunud oli ning ta vaatas Ty poole: "Helloo ka siit poolt. Khm..peaks mainima, et ehmatamises ja märgades tervitustes oled sa proo." lausus ta ning hakkas naerma, seejärel ta pritsis nooruki poole vett. "Peaks mainima, et mu riided ple üldse läbimärjad."lausus Tasha ennast vaadates ning pritsis edasi.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 14, 2009 20:27:35 GMT 3
Ty naeris ning pritsis Natashat vastu. " Ma tean, ma olen neid pikka aega harjutanud. Näen suvalist tüüpi ning ehmatan, mille lõpp tulemuseks on ta märg. Äge ju!" rääkis ta ja vaatas ka oma riideid. " Ei ole,kui sa need seljast ära võtad" sõnas ta ja kergitas kelmikalt kulme. " Ei, ma nalja tegin!" sõnas ta ruttu ja naeratas sõbralikult.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 14, 2009 20:34:11 GMT 3
Natasha vaatas Ty-d ning hakkas naerama: "Ma näen jah, et see on aastatepikkune harjutus. Eriti vaikne hiilimine selja tagant. Ma pidin krambid saama." lausus tütarlaps ning seejärel pööras näo ära, et vett näkku rohkem mitte saada. Järgmise lause peale hakkas tütarlaps uuesti naerma: "Hah, seda näed sa oma unenäos aint..ei ma usun, et nali."lausus ta lõbusalt ning ütles: "Ma pigem tean, mis ma teen, kui jahe hakkab..riietan kellegi lahti." lausus tütarlaps Ty-d sellise näoga, et võis välja lugeda "See oled sina", kuid hakkas naerma ning lausus vastu: "Just kidding tooo.." ning saatis veelaviini tema poole.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 14, 2009 20:41:21 GMT 3
Ty naeris lõbusalt ning läkastas pisut,kui oli veelaviiniga pihtsa saanud. " Muidugi riietaksid sa mu lahti. Ma selline sekspomm!" ta naeratas võrgutavalt ning hakkas jälle naerma. " Ära seda tõsiselt võtta." hoiatas ta ning pani pea vee alla. Ty muigas vee all ning püüdis võimalikult kaua seal püsida.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 14, 2009 20:50:01 GMT 3
Natasha vaatas Ty poole ning püüdis mitte naerma hakata, aga see oli kahjuks võimatu. Ty kommentaarid ja näoilmed olid ikkagi midagi sellist, mis lihtsalt panid naerma. Tütarlaps vaatas, kuidas noormees vee alla vajus. Seejärel koputas ta talle õrnalt vastu pead ning ütles: "Shame on you! Ei tegelikult, see, et sa sinna ulpima lähed, ei päästa sind kauaks."lausus tütarlaps lõbusalt. "Tshh..okei..mängime sama mängu siis." pomises tütarlaps vaikselt, laskudes korraks vee alla, kuid siis tuli koheselt välja kah.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 14, 2009 20:54:03 GMT 3
Ty võttis pea vee alt välja ning vaatas naeratades Nata'le otsa. " Ah?" päris ta ja tegi pähe segaduses,vildaka naeratuse. Ta pritsis natuke vett Natasha poole. " Juba tahad mind lahti riietada või?" päris ta ja plkasutas ripsmeid. Ta tõusis istukile ning ajas käed laiali, nagu oodates,et Nata kallistaks teha. " Võid alustada!" hüüdis ta ja pigistas silmad kinni.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 14, 2009 21:57:17 GMT 3
Nata vaatas Ty poole ning hakkas naerma: "Kindlasti.." lausus ta lõbusalt ning seejärel lähenes Ty-le, kui ta silmad kinni pigistas ning käed laiali ajas. Tütarlaps selle asemel, et noormeest lahti riietada, tõmbas kiiresti Ty püksid alla, tegi suured silmad ning ütles lõbusalt: "Uups.."ning seejärel keeras talle kiiresti selja ning sukeldus, eemale ujudes. Muidugi oli see meelega tehtud. Särki ära võtta, oleks olnud mitte nii lõbus. Tütarlaps tuli veepinnale ning naeris.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 14, 2009 22:13:31 GMT 3
Ty muigas ja tõmbas endal püksid üles. Ta lõkerdas naerda ning vaatas ringi,otsides Nata't. Ta märkas Natashat eemal ning ujus talle järgi. Kui poiss tüdrukuni jõudis , võttis ta neiult ümbert kinni ning tiris tagasi kalda poole öeldes rangelt " Natasha Lacey Revons, teid süüdistatakse olemast koos mees soost isikuga ning Ty Bewley ahistamises. Kõik mida te ütlete, võidakse kasutada kohtus teie vastu." ta muigas ja pani tüdruku liivale istuma.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 14, 2009 22:17:45 GMT 3
Nata püüdis esmalt nalja pärast kergelt rabeleda, aga tegelikult ta väga ei viicinud. See peale, kui ta kuulis, mida Ty ütles, hakkas ta naerma. "Mina ahistanud? Ei ei..ma ei oska ahistada..võib-olla suudan käeraudadega puu külge panna, aga ahistada? mkm.."lausus tütarlaps lõbusalt. Seejärel tegi kutsika silmad pähe ning küsis lõbusalt: "Oo, kuri Ty hakkab karistusi välja mõtlema?"päris ta ning turtsatas. Seejärel, kui ta istus märgade riietega liivale tegi ta grimassi pähe: "Näh, nii on kõik riided liivaga koos.", kuid peale seda naeratas jälle.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 14, 2009 22:20:25 GMT 3
" Ma võin su jälle vette kasta,kui sobib." sõnas poiss muigel ja seisis Nata ees,käed rinnal risti. Ta muigas ja ütles " Ei, sa mõtled endale ise karistuse välja ning mina otsustan kas sobib." sõnas ta naerdes. " Nuh Natakene,hakka oma halle ajurakke ragistama." ta istus tüdruku kõrvale ning solberdas kätega vees.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 14, 2009 22:28:34 GMT 3
Natasha hakkas naerma ning vaatas Ty-le otsa. "Oh, vaesekene, sa tead kui hea juhuse sa andsid ära mulle tagasi teha? Mm..kui mina endale karistust mõtlen, siis ütlen kohe, ma jään karistuseta..ning ma olen juba piisavalt märg, niiet vette kastmine ei aita sind nii või naa." lausus tütarlaps lõbusal muigel. Ta pani oma korraks liiva sisse ning liigutas neid seal edasi-tagasi. Õnneks oli küllalt soe õhtu, et väga jahedaks ei läinud.
|
|