|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 15, 2009 11:36:46 GMT 3
"Ma olen enamuselt ikkagi muusika peal, kuna nelja aastaselt nüdsin ma omale juba viiulit, kuue aastaselt hakkasin mängima klaverit ja klavessiini ja seitsmeselt hakkasin ma kitarriga tegelema.. Ja laulmise kohta räägivad mu vanemad, et ma tegin seda enne rääkimist juba ja et ma õppisin enne tähestikku noodid selgeks," lausus Amanda mõtlikult ja arutledes. Ta pistis juba ühe vorsti tüki kastme seest läbi ja pistis suhu. Grillvorst grillikastmega oli ta arust julmalt hea.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 15, 2009 18:43:02 GMT 3
Lauren sõitis taksoga lõkkeplatsile ning ohkas. Ta maksis raha ning astus autost välja. Tüdrukul oli seljas heledad lõhkised teksad, valged Adidas Superstarid ning valge maika, millele ta sõber oli kirjutanud Hip-hop, gräfiti-stiilis. Neiu ohkas veelkord ning hakkas lõkkeplatsi poole sammuma. Keegi polnud teda ju kutsunud sinna, kuid Lauren oli nõuks võtnud siis lihtsalt sõita kohale ja vaadata, mis toimub.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 16, 2009 15:03:06 GMT 3
Kui grill-liha küpse oli, tegi Regin resti lahti ning võttis sealt lihad välja ja pani papist kaussi. "Liha tahab keegi?" küsis ta ning võttis ise mõne.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 16, 2009 15:56:46 GMT 3
Amanda raputas Regin'i küsimuse peale pead. Neidis läks jhookide juurde ja võttis omale ühe Carlsbergi õlle. Neidis märkas ka oma toakaaslast. "Lauren," hüüatas ta ja läks tollele vastu. Neidis embas toakaaslast ja naeratas siis. Ta üritas ka teha pudelit lahti.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 17, 2009 18:20:43 GMT 3
Lauren oli üllatunud, kui nägi Amandat enda poole tulemas ning teda kallistamas. "Hei Amanda," sõnas ta naeratades ning haaras neiu käest pudeli, mille ta hammastega avas. "Palun," sõnas ta seejärel ning jalutas vaikselt teiste poole. "Tutvusta mind palun teistele," lausus neiu Amanda poole pöördudes.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 17, 2009 18:40:05 GMT 3
"Tänud, aga ära sa seda rohkem tee, kuna see teeb hambad katki," lausus Amanda ja kulistas paar lonksu alla. Neidis läks Laureniga teiste poole. "See siin on Lauren, mu toakaaslane," ütles Amanda valjult. "Nemad on Regin, mingi imelik tsiki, Nella, Ty, Derramy ja Natasha(minu teada kedagi teist pole)," lausus Amanda, osutades sealolijatele ja see imelik tsiki oli ofkoors Lilian.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 17, 2009 19:43:02 GMT 3
Nella naeratas, kui järgmine inimene tuli. Ta oli 100% kindel, et too ei ole nõme, nagu Lilian. Nella muigas kergelt, kui Laureni poole vaatas. "Tore et tulla said" lausus ta. Hetk hiljem võttis ta omale papptaldriku ning tõstis sellele süüa.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 17, 2009 20:49:51 GMT 3
Neid naeris. "Aitäh, et muretsed." Seejärel heitis ta pilgu lõkke ääres istujaile. Ta viipas neile kõigile käega ning naeratas.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 17, 2009 21:03:37 GMT 3
Peagi ilmus nähtavale Brian'i mootorratas. Noormees peatas selle, lükkas jala alla ning tuli siis masina seljast ära, võttes ka kiivri koheselt peast. Ta sasis kergelt oma juukseid, et need kuidagi imelikult silutud poleks, sest kiiver võis talle sellise soengu teha. Ta võttis istme alt ühe koti kus oli pisut jooke. Ta ei tahtnud palju juua. Siiski lootis ta aga, et ta saab kellegi telgis magada sest see talle kaasa ei mahtunud. "Tervist" lausus ta oma madala häälega, kui siis lõkke poole jalutas. "Brian" lisas ta siis enda tutvustamiseks, sest ta ise ei teadnud sealt paljusid.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 22:18:35 GMT 3
Regin noogutas Laurenile ning kuna Amanda oli juba tutvustanud, ei hakanud ta enda nimega jändama. Kuid kui tuli Brian siis Reg tutvustas ka ennast vastu:"Regin."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 17, 2009 22:21:13 GMT 3
Nella vaatas, et ka Brian oli end kohale vedanud. Seepeale tüdruk vaid naeratas õrnalt. Brian oli hea sõber. Tüdruk jätkas siis aga söömisega.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 18, 2009 11:44:12 GMT 3
Amanda naeratas. "Nii tule ja õgi nüüd," ütles Manda Laurenile muige saatel. Kui tuli ka Brian siis Manda muigas jälle. "Amanda," ütles neidis. Ta võttis oma kohal taas istet ja patsutas enda kõrval olevat maad, andes Laurenile märku, et too võib ta kõrvale istuda.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 18, 2009 13:33:52 GMT 3
Lauren naeris ning istus Amanda kõrvale. Nähes Brianit, sõnas tüdruk - "Hei!" Amanda lause peale raputas neid pead. "Ei, aitäh, ma tõesti ei soovi süüa," ütles ta britiliku viisakusega.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 14:01:13 GMT 3
Noormees noogutas ning pani joogi koti teiste kottide juurde. "Mis toimub siis ka?" küsis ta ning naeratas õrnalt.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 21, 2009 17:15:34 GMT 3
Lauren kehitas õlgu. "Ma ei tea, ma alles tulin taksoga," sõnas ta naerdes.
|
|