|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 23:27:18 GMT 3
Nella naeris kergelt ning ujus siis kalda poole. Talle sai küllalt ujumisest. Tal hakkas lausa jahe juba. Catherin võttis kaldal maast oma rätiku ning mässis end selle sisse, vaadates nüüd teisi, endal kerge muie näol.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 23:28:53 GMT 3
Regin naeris ja pritsis vett Ty pihta. Siis nägi ta aga, et Catherine läks kaldale ning läks talle järele. Ta istus tolle kõrvale maha ning pani käe vaikselt ümber, soojendades teda kergelt. Ta küsis vaikselt: "On sul külm?"
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 23:39:25 GMT 3
"Küll ma hakkama saan" lausus Nella ning naeratas. "Sa mine" lisas ta ning muigas. "Saad mõtted mujale" lisas ta ning viipas peaga järve poole.
OT, PALUN loe järgmine kord läbi, sest ma tegelikult ei istunud kaa!! Ma pole sinna et >>Nella istus maha.. Aga jah, ära hakka muutma enam xD
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 23:41:34 GMT 3
"Ma ei taha minna," ütles noormees vaikselt ning vaatas sinnapoole, kus ta teadis, et on lõke. Arvatavasti ripuus Lilian endiselt teleofni otsas, peaasi, et too siia ei tulnuks, kuid vaevalt, sest ta ei osanuks tulla.
OT: So sorry Ma teisies foorumis kirjutan ka samal ajal ja ei loe just põhjalikult praegu
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 23:44:22 GMT 3
Ty ohkas ning väristas end. Ta ujus kalda poole ning tuli veest välja. Ta raputas end ning sasis oma märgasid juukseid,mis nüüd igasse suunda turritama hakkasid. " Emm...Nella? Kas sul on girllvorste kaasas?" küsis ta ja vaatas oma märgasid pükse.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 23:45:07 GMT 3
Cath naeratas õrnalt, kui nüüd pilgu järvelt Regin'ile viis. "Peaasi, et sul lõbus oleks" lisas ta ning muigas taas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 23:46:31 GMT 3
Reg muigas ja ütles:"Mul ongi." Ning Tyle:"Ma usun, et sul on üks isegi praegu kaasas."
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
Nothing is that easy, as you see it..it?s more complicated.[y]
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 23:46:59 GMT 3
Kogu selle aja jooksul oli Natasha niisama ujunud ning peagi ronis ka tema veest välja, toppides riided selga, sest varsti nagunii kuivavad bikiinid all ära. Tütarlaps viis käega läbi märgade juuste ning seejärel kuulis ta niisama Ty küsimust ning lausus: "Mul on mingit toidukraami kaasas, kui tahad." lausus ta naeratades. Ta oli selle lihtsalt autosse jätnud. Seal oli palju erinevaid asju.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 23:48:14 GMT 3
" Mul? Mis mõttes?" ei saanud poiss aru. " Ma võtsin ainult juustu kaasa." sõnas ta ja naeratas kergelt, poiss tõmbas endale särgi selga. " sul on?" küsis ta rõõmsalt Natashalt. " Tore!" hüüdis ta ning naeratas õndsalt tüdrukule.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 23:49:54 GMT 3
Reg irvitas naerda, kuid ei hakanud seletama. Ta tõmbas ka ise T-särgi üle pea, kuid pikad püksid võttis kaasa, ei hakanud neid märgade shortside peale tõmbama.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 23:49:58 GMT 3
"Mul on igast šašlõkke ja vorste" lausus Nella siis ning muigas kergelt. Peagi tõusis ta püsti ning võttis enda riided kätte, et siis tagasi lõkke äärde minna.
* Ka Amanda oli veest välja tulnud ning võttis nüüd oma riided kätte, et vaikselt tagasi liikuda.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 23:52:59 GMT 3
Pikalt kõndis Regin, käsi Nella pihal. Teinud talle põsele musi lasi ta enda käel ära vajuda ning kõndis pisut eemal, kuna nad lähenesid lõkkele ja seeläbi ka Lilianile.
OT: Kas ma kutsun Liliani sisse?
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
Nothing is that easy, as you see it..it?s more complicated.[y]
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 23:54:59 GMT 3
Natasha vaatas Ty-d ning korraks turtsatas, sest tema meeles oli päris irooniline, kui rõõmsaks võib keegi minna, kui saab teada, et toitu on. Tütarlaps noogutas Ty-le ning lausus: "Ma võin autost tuua, tõin igasuguseid jooke kaasa, seal on mingid salatid ja vorstid ka kaasas."ning seejärel hakkas aeglaste sammudega lõkkeplatsi poole ning auto poole liikuma.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 23:57:20 GMT 3
Ty kõndis koos teistega tagasi, õnnis naeratus näol. Kui nad lõkkeplatsi juurde jõudsid kõndis Ty jookide juurde ning võttis ühe õlle veel. Ta istus oma vanale kohale ja ootas õhinal,et millal vorste grillima saaks hakata.
Ot: Kutsu jah
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 14, 2009 0:07:18 GMT 3
Nella pani enda riided puu palgi peale ning ise võttis siis toidu koti, milles oli igast sööki. "Nata toob ka veel, aga siin on ka veits" lausus ta, kui koti Ty ette maha pani. Ise istus Nella aga oma vanale kohale.
|
|