|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 20:23:25 GMT 3
Ty seisis koos oma rulaga sakte park'is . Ta naeratas enda ette ja ümises ilusalt üht tuntud laulu. Ta astus oma rulale ja lükkas hoo sisse, sõites osavalt mööda rampe. Ta turtsatas kergelt naerda ning viskas oma dressika kiiresti pingile.
Rula(keskimine):
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 18, 2009 14:35:07 GMT 3
Lauren oli linnapeale jalutama läinud ning jõudis skate-parki. Inglismaal nad olid ikka skeidis sõprade passinud, tüdruk oli kõikidele sõpradele battle'ites pähe teinud, kuid rulatamises ta eriti hea polnud. Oli tüdruk sellega vaid kõigest aasta ju tegelenud. Oma rula tal kaasas polnud. Nähes noormees rulatamas, naeratas tüdruk ja istus pingile, kuhu poiss olma dressika oli visanud.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 19, 2009 14:47:27 GMT 3
Chanell istus skate pargist veidike eemal, puude varjus ühel pingil. Ta koukis taskust välja paberi ja kotikese, kus oli sees kanep. Neidis keeras endale pingil pläru kokku ja süütas selle siis, jäädes seda aeglaselt mahvide kaupa tõmbama. Ta oli selle kanpi päev varem ostnud, kooli pargist. Nüüd tõmbas neidis jalad pingile, püüdes jääda nii puude varju, kui ta sai.
|
|
|
Post by Thomas McQuinn on Aug 19, 2009 15:00:49 GMT 3
Thomas sammus käed teksade taskus mööda parki ringi. Ta võpatas veidike, kui Chanelli pingil istumas märkas ja suitsetamas. Ta tundis eripärast lõhna ja sai kohe aru, et tema eks tõmbab kanepit. "Mida sa teed??," küsis ta suhteliselt vihaselt ja tõmbas tüdrukul suitsu eest ära, astudes sellele peale.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 19, 2009 15:05:53 GMT 3
Lauren vaatas selja taha ja nägi seal kahte noort. Nad ilmselt tülitsesid, kuna üks neist tõstis häält. Neid ei tundnud noori ning seetõttu polnud see ka tema asi. Üle skate-park'i hakkas levima tugev kanepilõhn. Lauren kortsutas nina - selle lõhna tunneb iga inimene, kes kanepit on tõmmanud, ära.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 19, 2009 18:29:15 GMT 3
"Misasja?," jõudis Chanell veel võpatades ütelda, enne kui tal oli suits käest kistud ja jalaga maa sisse tallatud. Tüdruk hüppas vihaselt püsti ja lausus: "see on mu enda asi mida ma teen, sa ei pea enam mu ellu sekkuma." Neidis vaatas tungivalt Thomasele otsa.
|
|
|
Post by Thomas McQuinn on Aug 19, 2009 23:55:20 GMT 3
Thomas astus sammu Chanellile lähemale, võttes tema õlgadest kinni. Ta oli tõsine, kuid mitte vihane. Channi, kas me ei võiks vahelduseks normaalselt läbi saada. Me peame nagunii pidevalt kokku puutuma, miks siis mitte sõbrad olla. Me saime kunagi ju suurepäraselt läbi." Thomas mõtles korraks minevikule. Kui väga ta oli Chanelli armastanud. Nüüd olid need tunded muutunud, ta lihtsalt austas tüdrukut ja hoolis temast, ta ei tahtnud temaga enam vihajalal olla.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 19, 2009 23:57:26 GMT 3
Chanell vaatas Thomasele otsa ja ta tundis, kuidas tema viha lahtus. Kui hästi nad olid kunagi läbi saanud..nad olid lausa hingesugulased olnud, nii oli vähemalt Chanellile tundunud. Ta lausus: "Thomas, need on ühed mõistlikumad sõnad, mida ma üle pika aja olen sinu suust kuulnud." Ta võttis poisil ümbert kinni ja lisas: "jah, oleme sõbrad. Ma ei taha sinust siiski ilma jääda." Ta embas teda kõvasti.
|
|
|
Post by Thomas McQuinn on Aug 19, 2009 23:59:06 GMT 3
Thomas embas samuti Chanelli ja naeratas siis. "Mul on hea meel, et me suutsime enda erimeelsustest üle saada." Ta vaatas tüdrukule silma, kui nad viimaks lihtsalt teineteise ees seisid. Ta lausus: "kuid ma palun, ära tõmba niipalju kanepit, ma olen märganud, et sa viimasel ajal oled seda liigselt tarvitama hakanud. Ma ju kardan su pärast."
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 20, 2009 0:03:51 GMT 3
Chanell muigas, kui lausus: "olgu, ma luban sulle. Aga ma ei tõmba ju ültse palju, kõigest vahepeal." Ta seisis nüüd Thomi ees ja süütas tavalise suitsu. "Võik mõnikord leppimis peo teha." Tüdruk hakkas naerma. Tal oli ülihea tuju, et nad Thomasega nii kergelt olidi ära leppinud ja kui tüdruk nüüd meenutama hakkas ei meenunudki talle, miks nad kunagi tülli olid pööranud. Ta pahvis enda suitsu edasi.
|
|
|
Post by Thomas McQuinn on Aug 20, 2009 0:07:28 GMT 3
Thomas vangutas naerdes pead. "Olgu, leppimispidu on hea mõte." Ta vaatas tüdruku poole. "Mis sul edasi plaanis on teha?," küsis ta nüüd, surudes käed teksade taskutesse.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 20, 2009 0:16:49 GMT 3
"Tegelt mul ei ole midagi plaanis. Läheks sööma?," pakkus Chanell välja. Tal oli kõht suhteliselt tühi. Neidis muigas ja pahvis suitsu edasi. Tal oli enda plärust kahju, mis nüüd maas lömastatuna vedeles. Siiski mõtles ta enda lubadusele, enam mitte nii palju tõmmata. Ta tundus ennast veidike süüdi ka, sest ta ei olnud Robertile rääkinud, et ta tõmbab..ja suht tihti. Ta otsustas, et nüüd aitab. Ta ise seda veel ei tadnud aga tegelikult see ei olnud lõpp. See oli alles algus.
|
|
|
Post by Thomas McQuinn on Aug 20, 2009 0:18:42 GMT 3
Thomas noogutas. "Tavaiks, lähme." Poiss võttis suuna kesklinna poole, et kuskile heasse kohta Chanell sööma viia.
|
|