|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 23:48:31 GMT 3
Cath oli just suitsu ära visanud, kui tuttavat häält kuulis. "Regin" hüüdis Nella, kui end ümber pööras. "Kui tore .. sind näha" lausus ta algul rõõmsalt, kuid poole lause pealt muutus ta tuhmiks. Nella sai nüüd aru, milles noormees ennist ajas. Kõik need laused käisid tal mõttes läbi. "Ma olen, Nella" lausus tüdruk siis, kui tolle tüdruku poole vaatas kes Regin'i käevangus oli. Poisi enda poole ta vaadata ei tahtnud.
|
|
|
Post by Lilian Lardé on Aug 10, 2009 23:50:58 GMT 3
"Lilian," ütles tüdruk äärmiselt rõõmsalt. "Kuidas te üksteist teate siis? Reggy on siin ainult nädalakese olnud ju."
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 23:51:56 GMT 3
"Ära kutsu mind nii," ütles Regin vaikselt ja seletas siis:"Mina ja Catherin oleme ühes toas."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 23:55:03 GMT 3
Nella naeris vaikselt ning lausa pressis seda naeru välja. "Jah, nii see on" kinnitas ta. "Vabandage mind" lisas ta ning naeratas kergelt, kui Lilian'ile kergelt noogutas, noormehele ta aga oma pilku ei suunanud.
Catherin suundus saali poole, nii et endal juuksed lehvimas ning kallas ka kogu oma Baileyse tee peal alla. Tüdruk ei tahtnud nutta, vaid ta oli pigem enda peale vihane, et läks õnge sellisele ilusale noormehele ning tõesti uskus teda. Peagi oli Nella leti juures ning tellis endale pitsi viina. Selle eest maksnud, kallas ta selle endal kurgust alla, enne kui keegi teda üldse seda ostmas nägi. Cath asetas kaks küünarnukki letile ning võttis kahe käega laubast kinni. Ta sulges silmad ning üritas maha rahuneda.
|
|
|
Post by Lilian Lardé on Aug 10, 2009 23:57:29 GMT 3
"Ta on nii tore," ütles Lilian lõbusalt. Ta suudles Reginit põsele ja ütles:"Sa oled nii nunnu tibu. Lähme sisse, ehk saab tantsida!"
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 0:00:31 GMT 3
Chanell ei saaud midagi aru, miks sõbranna oli minema tormanud. Ta kustutas kiirelt enda koni ära ja sammus Reginist ja Lilianist mööda, minnes sõbranna juurde. "Mis see nüüd oli?," küsis ta kohe ja vaatas Nellale tungivalt otsa.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 0:05:13 GMT 3
"See on ikka nii friikin' pikk jutt" lausus Nella, kes ikka suletud silmadega oli. "Armusin" lisas neiu lühidalt, kui nüüd sõbrannale lõpuks otsa vaatas. Cath oli lihtsalt vihane, ei ühtki nutu märki. "Ei ütleks, et armastan, aga meeldib mulle" seletas ta nüüd. "Avaldasin ka seda, nagu tema mullegi" lisas ta ärritunult ning tähtsalt. "Ja nüüd ilmub ta selle bimboga" lausus Nella valjemalt. Muusika oli siiski piisavalt kõva, et ainult Chan kuulis seda.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 11, 2009 0:12:09 GMT 3
"Muidugi jah," ütles Regin ning koperdas siis meelega. Ta pani käe peale ja ütles siis:"Kullake, mul käib pea ringi. Tead küll see peale õnnetust. Ma pean vist minema pikali viskama. Ma tuleb tagasi kui mul parem hakkab." Ning noormees liikus kiirelt välja. Ta läks magamistuppa, pani suitsu põlema ja heitis vihaselt voodile.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 0:14:03 GMT 3
Chan vaatas üllatunult sõbranna poole. Ta pani viimaks talle käe ümber ja kallistas. "Mul on kahju, et nii läks," lausus ta siis siiralt. Tüdruk vaatas korraks pilguga ringi ja märkas, et Regin lahkus, jättes enda tüdruku üksinda. Chanile tundus, et siin on midagi rohkemat mängus.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 0:15:20 GMT 3
"Küll ma maha rahunen" lausus neiu siis hetke pärast ning üritas paremat nägu teha. "Siiski pean ma ju täna veel esinema" lisas ta ning ohkas sügavalt.
|
|
|
Post by Lilian Lardé on Aug 11, 2009 0:15:30 GMT 3
Lilian tegi vingus nägu ja ütles:"Ma tahtsin ju tantsida." Kui noormees lahkus läks tüdruk sisse ja jäi ringi vaatama.
|
|
|
Post by Thomas McQuinn on Aug 11, 2009 0:18:01 GMT 3
Thomas oli kooli tulekuga paar päeva hiljaks jäänud ja saabunud alles tund tagasi rongiga. Ta oli tulnud Londonist Berliini ja Berliinist rongiga siia. Poiss oli just asjad tuppa ära visanud ja siis kuulnud, et kuskil peab mingi pidu olema. Ta oli endale heledad teksad jalga ajanud ja kollase T-särgi, jalas olid tal mustad ketsid. Nüüd astus ta saali ja vaatas ükskõiksel ilmel ringi. Poiss märkas letti ja suundus sinna. Seal jättis tema süda ühe löögi vahele, sest ta nägi ei kedagi muud, kui enda ex tüdrukut Chanelli. "MIDA SINA SIIN TEED?," küsis ta tõsiselt.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 0:20:18 GMT 3
Chanell embas veel korraks tugevalt enda sõbrannat ja tellis neile siis uued joogid, seekord juba kangemad koskid. Selles suhtes oli neil hea vabameelne kool, et täisealised võisid juua. Tüdruk vaatas saalis ringi ja kuulas muusikat, vaadates mõnda aega Shadi poole. Järsku kuulis ta äraütlemata tuttavat häält. Neidis keeras end aeglaselt ringi ja vaatas otsa enda exile. Ta läks üle keha higiseks ja ei saanud sõnagi suust.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 0:20:48 GMT 3
"Who's that nice guy?" suutis Nella juba suust välja öelda. Siiski mõtles ta hetkel Regin'ile, kuid ükskõik kes talle tegelikult ka ei meeldinud, jäi tal alati silmi kenadele kuttidele. Selline Cath juba kord oli.
|
|
|
Post by Thomas McQuinn on Aug 11, 2009 0:23:12 GMT 3
Thomas vaatas peaagu, et vihaselt Chanellile otsa, kui samuti vaikis ja ootas, et tüdruk tema küsimusele vastaks.
|
|