|
Post by Lauren Sparks on Aug 21, 2009 22:56:54 GMT 3
Neid hammustas alahuulde. "Mulle meeldivad mootorrattad," sõnas ta end korrates ning naeratas siis. "Mh, ma tõesti ei oska midagi rääkida."
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 23:00:32 GMT 3
Brian hakkas vaikselt naerma, kui Lauren ütles, et ei oska millegist rääkida. "Nüüd tead, mis olukorras ma olin" lisas Brian siis ning pilgutas kergelt silma. Ei, noormees polnud purjus, kuid hea tuju hakkas tal tulema küll. "Millega sa veel tegeled, peale tantsimise?" küsis Brian siis, et Laurenil lihtsam oleks.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 21, 2009 23:05:10 GMT 3
"Laulan," sõnas tüdruk naeratades. "Ning näitlen ka. Kunagi rohkem nüüd vähesel määral, kuna tantsimine on mu südame täielikult vallutanud." Tüdruk naeris. "Millega sa tegeled, peale tantsimise?"
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 23:09:23 GMT 3
Brian kuulas Laurenit ning noogutas samas. "Ma mängin klaverit" lausus ta ning rüüpas siis lonksu oma joogist. Muud tal lisada polnud.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 21, 2009 23:10:40 GMT 3
Laureni silmad muutusid suureks. "Tegelikult? Wow, see on TÕSISELT lahe," ütles ta siiralt ning naeratas. "Väga äge."
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 23:18:35 GMT 3
"Kuiigi ma pole selles just kõige osavam" lisas ta ning muigas endamisi, kui nüüd pilgu taas Laurenilt leti poole suunas. Noormees tellis endale järgmise joogi, lihtsalt et midagi juua oleks. Tal polnud võtnud eesmärki end täis juua.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 21, 2009 23:19:18 GMT 3
Lauren tellis endale baarist ühe Sprite ning hakkas seda jooma. "Siiski, see on lahe," naeratas ta. "On sinust veel midagi ettarvamatut?"
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 23:24:24 GMT 3
"Eem, .." hakkas Brian kõvasti mõtlema. "Mulle endale ei tule küll pähe, mis võiks nii .. ettearvamatu, olla" lausus ta ning hakkas kergelt naerma. "Pigem peaksid sa küsimusi küsima. Ma võin vastata" lisas ta ning muigas kergelt, kui siis taas paar lonksu oma joogist võttis.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 21, 2009 23:26:19 GMT 3
"Ma olen loomuvaene, ei suuda lambist küsimusi välja mõelda," naeris tüdruk.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 23:27:06 GMT 3
"Siis ongi aeg seda arendada" vastas Brian seepeale ning muigas kavalalt, kui ikka Laureni poole vaatas.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 21, 2009 23:27:59 GMT 3
Lauren ohkas ning torutas huuli. "Sul õdesi vendi on?" küsis ta lõpuks rõõmsalt.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 23:33:47 GMT 3
Brian noogutas vaikselt. "Väiksem õde, Mia Marta" lausus ta siis ning naeratas kergelt. Taaskord võttis ta lonkse oma martinist.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 22, 2009 11:43:17 GMT 3
Christie turtsatas, võttis siis Christopheri käest kinni ja koos väljusid nad ruumist. Täpselt samal ajal nagu Jasmine tahtis. Noormees naeratas tundes tüdruku sooja kätt oma pihus kui nad väljusid. Jõudnud ukse taha naeratas noormees tüdrukule ning vaatas ta riietust mis oli küllaltki õhuke kuid veel ei öelnud noormees midagi vaid naeratas tüdrukule. "Ma vist ei väsi seda kordamast, sa oled imeilus" lausus ta poolsosisnal tüdrukule. "Lähme siis jalutama?" küsis siis noormees äkitselt teemat muutes.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 22, 2009 13:05:51 GMT 3
"Kui vana ta on?" küsis neiu naeratades.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 22, 2009 14:10:01 GMT 3
"Ta on alles neljane" lausus Brian ning naeratas õrnalt, kui ikka Laureni poole vaatas. Noormees võttis jälle paar lonksu oma martinist.
|
|