|
Post by Brian Miller on Aug 17, 2009 20:52:57 GMT 3
Nüüd oli ka teine esineja laval käinud ning Brian plaksutas taas, kui too lõpteas. Taas hakkas käima disco muusika. Ka Brian suunas nüüd pilgu tagasi Laurenile, endal kerge muie näol. Noormees lürpis oma jooki.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 17, 2009 20:54:01 GMT 3
"Mis?" küsis Lauren, nähes Briani pilku. "Mis on?"
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 17, 2009 20:59:24 GMT 3
Brian raputas pead. "Ei midagi" lausus ta. "Ehk ootasin, et sa midagi räägiksid" lisas ta siis ning hakkas kergelt naerma.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 18, 2009 1:28:43 GMT 3
"On sul midagi selle vastu?" küsis noormees tüdrukult naeratades kui too oli küsinud, et kas nad lähevad jalutama. Poiss silmitses tüdrukut ja naeratas, tüdruk ikka nägi superilus välja.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 18, 2009 1:48:39 GMT 3
Christie raputas õrnalt pead ja turtsatas vaikselt. "Ei ole. Muidugi mitte," lausus ta naeratades ja siis ukse avades, seistes selle kõrvale. "Men's first," muiga Jasmine, vaadates laialt naeratades Christopheri.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 18, 2009 11:21:06 GMT 3
Chistopher naeris kui neiu talle ust avas. "Tüdrukutel eesõigus," lausus ta tüdrukule naeratades, üritades teda ukse poole nügida, samal ajal ise naerdes.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 18, 2009 13:25:28 GMT 3
Lauren muigas. "No,e, sellisel juhul..." Mõttepaus. "Räägi midagi endast," naeratas tüdruk.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 18, 2009 15:10:37 GMT 3
Christie turtsatas, võttis siis Christopheri käest kinni ja koos väljusid nad ruumist. Täpselt samal ajal nagu Jasmine tahtis.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 19, 2009 22:32:39 GMT 3
Brian hakkas naerma. "Ei, ei" lausus ta. "Sina pidid rääkima" kordas Brian ning muigas siis kergelt. "Mulle meeldib tantsida" lausus noormees. "Ja oma masinaga sõita" lisas ta ning naeratas siis. Ta arvas, et need olid asjad, mida Lauren kindlasti teadma peaks.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 19, 2009 23:42:22 GMT 3
Lauren naeratas. "Ma jumaldan tantsimist ja mis masin sul on?" küsis tüdruk muiates.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 13:56:43 GMT 3
Brian naeratas ning noogutas. Kuulnud Laureni küsimust, tuli noormehe näole taaskord kerge muie. "Mootorratas" seletas ta ning viis siis pilgu letilt uuesti Laurenile.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 21, 2009 17:13:33 GMT 3
Lauren pani klaasi lauale ning asetas käed Brianile kaela. "Ma armastan sind!" sõnas ta naerdes ning võttis siis käed poisi kaelalt ära. "Tegelikult meeldib mulle, et sa tantsid ja väga hästi. Ja siis meeldib mulle veel see, et sa sõidad mootorrattaga," seletas Lauren.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 17:15:23 GMT 3
Brian üllatus kergelt, kuid hakkas naerma, kui Lauren talle kaela hüppas. "Ahahh" lausus ta lõbusalt ning naeris siis edasi. "Kuid siiski" lisas ta siis. "Ma tean, et sa tantsid, kuid see polnud nüüd küll endast rääkimine" tuletas Brian meelde. Ta siiski tahtis pisut rohkemat kuulda.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 21, 2009 22:53:09 GMT 3
"Olen päris Inglismaalt, Broadstairsist," lisas tüdruk ning mõtles hetke. "Õdesi-vendi pole."
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 21, 2009 22:55:58 GMT 3
Brian kuulas ning noogutas siis, andes märku, et Lauren võib edasi rääkida. Noormees võttis paar lonksu oma joogist ning ootas, et neiu veel räägiks.
|
|