|
Post by Lauren Sparks on Aug 11, 2009 20:55:09 GMT 3
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 11, 2009 20:58:25 GMT 3
Brian märkas Laurenit sisenemas. Noormees tõusis ning läks leti juurde, Laureni kõrvale. "Sa näed teistsugune, kuid kena välja" lausus Brian ning naeratas vaevumärgatavalt. Noormees läks just tema juurde, sest Laureniga oli ta pisut kauem vestelnud.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 11, 2009 20:59:56 GMT 3
Lauren naeratas ning võttis lonksu mohhiitost. "Ma tänan," sõnas ta ning naeratas veelkord laialt. "Pole just harjunud hip-hopi tüdrukut sellistest riietes nägema, jah?" lausus tüdruk ning heitis pilgu endale.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 21:01:02 GMT 3
'' Lähme vahelduseks verandale,sest seal saame omaette olla, '' pakkus noormees välja, võluv pilk näos.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 21:02:58 GMT 3
"Olgu," lausus Chanell, olles sellega vägagi nõus. Ta ajas ennast baaripukilt püsti ja sammus siis veranda poole, hoides enda siidrit kindlalt sõrmede vahel.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 11, 2009 21:06:34 GMT 3
Brian naeris kergelt, kuid lõpetas peagi, jättes naeratusse oma näole. "Ega ei näe jah" vastas noormees, kui Laureni riietust veel jälgis. "Vähemalt on mul nüüd seltskonda" lisas Brian mõne hetke päras, kui nüüd saalis ringi vaatas, kuid lõpuks peatus ta pilk uuesti Laurenil.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 11, 2009 21:07:24 GMT 3
"Minul ka," naeratas tüdruk ning jäi Brianit kahtlaselt vaatama. "Mis on?" küsis ta naerdes kuid tõsines siis. "Liiga ülepakutud?"
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 21:12:19 GMT 3
Robi tammus Chani järgi rõdule.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 11, 2009 21:14:39 GMT 3
"Hea arutlus," lausus Thomas ja muigas samuti. "Thomas," lausus ta siis viimaks ennast tutvustades ja sirutas käe välja. Ta vaatas neidisele otsa. "Mitte just Shakespeare, aga juhtub," lausus Amanda endise muigega. "Amanda," tutvustas Amy end ja kätles siis Thomast. Ta lasi noormehe käest lahti ja jõi lonksukese viskit. "Millega sa siis siin koolis tegeled?" küsis Amanda muiates. Tal oli täna mingi värk muigamisega..
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 11, 2009 21:15:12 GMT 3
Brian hakkas taas kergelt naerma. "Kindlasti mitte ülepakutud" lausus ta ning naeratas kergelt, kui nüüd küünarnukkidega letile toetas. Noormees suunas nüüd pilgu letile. "Ja mida meile täna siis pakutakse?" küsis ta, kui letis olevaid jooke jälgis.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 11, 2009 21:16:45 GMT 3
Lauren puhkes naerma. "No, seljuhul ma ei lähe riideid ka vahetama," sõnas ta muiates ning kehitas õlgu. "Mul pole õrna aimugi, mina olen ainult mohhiito võtnud..." sõnas ta ning kummutas klaasi põhja endale kurku. "...mohhiito, mida ka enam pole." Neidis naeratas.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 11, 2009 21:23:36 GMT 3
"Kui ma oleks öelnud, et su riietus on ülepakutud, oleksid sa vahetama läinud?" küsis noormees siis kergelt imestades. "Mis ajast minu arvamus siin loeb?" küsis Brian ning naeris siis taas. Kuulnud et tüdruku jook otsas on, noormees vaid muigas. "Kuna sul enam jooki pole, siis üksi ma ka ei joo" rääkis ta nüüd. "Välja ma sulle ka hetkel teha ei taha, sest ma ei taha jätta muljet, et sind täis joota üritan" seletas Brian nüüd pikalt ning muigas kergelt.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 21:24:05 GMT 3
Chanell võttis verandal istet, asetades enda klaasi lauale. "Kuidas sul siis läinud ka on?," alustas ta vestlust.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 11, 2009 21:28:22 GMT 3
"Kui juba poisi jaoks on riietus ülepakutud, siis tüdrukud vaatavad veel imelikumalt ja jah, ma oleksin ilmselt läinud ja mustad teksad sellele kleidile alla tõmmanud," seletas tüdruk ning naeratas. "Sa oled meeldivalt viisakas, võiksid vabalt inglane olla," seletas neiu ning naeratas. "Ja mul on endal ka raha tegelikult, et uut jooki osta, mulle tegelikult ei meeldi, kui välja tehakse."
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 11, 2009 21:31:35 GMT 3
"Kuid siiski olen ma sakslane" lisas ta ning muigas kergelt. "Aga sel juhul, ma võtan endale ühe joogi" lausus ta. Nüüd vaatas ta taas leti poole ning mõtles hetkeks, mida ta juua tahab. "Üks martini palun" lausus ta. Brianile valati klaasi martinit. Noormees maksis teatud raha ning võttis selle siis vastu.
|
|