|
Post by Isabella Dale on Aug 10, 2009 16:37:44 GMT 3
Bells sammus järve äärde, et päikeseloojangut vaadata ning samas ka ujumas ära käia. Jõudnud järve äärde tund enne päikese loojumist, võttis Bells pealmised riided ära ning hüppas bikiinidega vette. Vesi oli nii mõnusalt värskendav ning Bella jäi veel ujuma, et poleks vaja kaldal liialt kaua päikese loojumist oodata.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 11, 2009 12:01:24 GMT 3
Valerie sammus järve äärde. Ta nägi, et keegi ujub vees ja läks lähemale, et aru saada, kes see on. See oli tema enda kaksikõde. Valerie võttis pealmised riided seljast ära ja hüppas samuti vette ning ujus õeni. "Mida sa siin teed?" küsis Valerie temalt.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 12:04:15 GMT 3
Bells jälgis Valeriet ning muigas. "Sama mida kodus pidevalt. Niipalju sa ju peaksid mind ikka tundma," lausus Bella naerdes ning ujus seejärel veidi.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 11, 2009 12:07:21 GMT 3
"Õige küll." ütles Valerie. Ta ujus tagasi kaldale ja istus kuhugi kivile, ise vett vaadates.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 12:09:53 GMT 3
"Miks kaldale läksid?" küsis Bells kaksikõelt naeratades. "Külm hakkas või?" Uuris Bells ning neejärel pritsis Valeriet. "Kas sa ei mäleta siis, et emme ei lubaks meil kivi peal istuda. Saad põiepõletiku," lausus Bells naerdes. Ega tema pidi oma vanema õe rolli ikka hjästi täitma. Vahet pole, et ta oli Valeriest vanem kõigest 7 minutit.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 11, 2009 12:24:55 GMT 3
Valerie tõusis kohe kivilt püsti. "Meelest läks." pomises tüdruk ja pritsis Isabellat vastu, minnes ise ka veele lähemale.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 12:35:22 GMT 3
"Loogiline oled," lausus Bells muiates ning seejärel jooksis Valerieni ning tõmbas ta vette pikali, ise selle üle naerdes. "Et ikka ja jälle rutem märjaks saaksid," lausus Bells nardes.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 11, 2009 12:39:07 GMT 3
"Ma ei jõudnud veel äragi kuivada." ütles tüdruk ja ajas end püsti. Ta vaatas õde, kes oli märg, aga see talle ei lugenud. Tüdruk hüppas vette, et õde vett natuke saaks ja ujus siis eemale.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 12:43:08 GMT 3
"Ega ma ei oodanudki, et sa ära peaksid kuivama. Asi oli lihtsalt põhimõõtes, ma sain sind natukenegi kiusata," lausus Bells naeratades, kuid seejärel sai ta ise veepiiskadega kaetud, kui Valerie vette hüppas. Bella lihtsalt turtsatas naerma korra, kuid seejärel jäi lihtsalt selili veepinnala ulpima. "Siin on kuidagi nii harjuatult vaikne lausus Bells ning vaatas taevast.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 11, 2009 12:46:31 GMT 3
"Mulle tundub küll, et siin on poole lärmakam, kui kodus oli." ütles Valerie mõtlikult ja ujus tagasi kalda poole.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 12:55:47 GMT 3
Ka Bella ujus nüüd kaldale ning jäi päikeseloojangut silmitsema. "Siin on just minuarust palju vaiksem," lausus Bells. "Vähem autosi, vähem müra ja nii edasi," lausus Bella.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 11, 2009 12:58:26 GMT 3
"Aga inimesi on siin jällegi palju koos." ütles Valerie naerdes.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 13:00:43 GMT 3
"Kokkuvõtlikult vähem ikkagi kui alabaquerques," lausus Bella. "Seega sinu arutlus lendas vastu taevast," lausus Bella naeratades.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 11, 2009 13:02:38 GMT 3
"Mida iganes." naeris Valerie. "Sul peab ka alati õigus olema." lisas tüdruk veel, ikka naerdes.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 13:04:51 GMT 3
"Ega ma olen ikka natukene vanem ju ka sinust. Ja ega vanemad peavadki natukene targemad olema," lausus Bells muiates.
|
|