|
Post by Christopher C. Carm on Aug 17, 2009 16:20:18 GMT 3
Noormees keeras pilgu tüdruku poole kes oli äkitselt ei kuskilt purskaevu juurde ilmunud. "Heii, " lausus Chistopher neiule viisakalt ja lõbusalt, olles märganud et tüdruk punastab, tahtis noormees just öelda, et pole põhjust punastamastamiseks kuid kuuldes tüdruku vabandus sõnu, raputas poiss lõbusalt pead. "Pole põhjust vabandamiseks," lausus poiss tüdrukule naeratades ning lisas: "Ja sa ei seganud meid."
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 17, 2009 19:55:36 GMT 3
Christie vaid naeratas lõbusalt, kui üks võõras tüdruk oli nende juurde ilmunud. "Sa võid meie seltskonnaga liituda, kui soovid," lausus ta sõbralikult naeratades js siis uudishimulikult võõrast silmitsedes, "Mina olen Christie Jasmine."
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 17, 2009 19:58:02 GMT 3
Helen vaatas kordamööda kaht koolikaaslast, kes rääkinud olid. "Noh, ee, ma olen, ee, Helen Maria. Aga ma tõesti ei taha segada," sõnas ta, naertades taaskord veidi sunnitult. Viinud pilgu poisile, kes ei olnud midagi ölnud, kortsutas ta kulmu. "Ma olen kindel, et teil olid omad jutud ja mul ei oleks midagi öelda," lisas ta õlgu kehitades ja paari sammu taha poole tehes, teades, et käitub ikkagist ebaviisakalt.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 18, 2009 1:40:49 GMT 3
Chris naeris kahe tüdruku rääkimist kuid ei öelnud esiteks midagi. "Ma olen Christopher," tutvustas noormees ka lõpuks ennast, jätes mainimata oma teise nime. "Kui aus olla, " venitas noormees ja vaatas tüdrukut " siis on sul kohe kindlasti midagi öelda. Ma olen selles täiesti kindel." Chris naeratas tüdrukule ning vaatas siis otsa veel neljandale kaaslasele kes endiselt polnud öelnud midagi.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 18, 2009 15:22:49 GMT 3
Christie turtsatas vaikselt, pilku Helenil hoides. "Päriselt ka, sa ei pea minema, kui ei taha. Me ei rääkinud millestki kindlast, nii et sa võid vabalt siia jääda. Ja isegi kui me oleksime millestki rääkinud, võiksid sa meiega ka siis ühineda," muigas ta kergelt, siiani Mariat seirates.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 18, 2009 20:26:54 GMT 3
Helen vaatas kahtlevalt kaht noort ja noogutas lõpuks. "Noh, okei," pomises ta naeratades. Midagi rohkemat öelda oskamata vaatas neidis õues ringi ja tegi mõttes märkusi, kui ilus seal oli. "Emn, millest te siis rääkisite?" küsis ta lõpuks, suutmata seda vaikust taluda. Kulme kergitades pöördus ta taas Christie, Christopheri ja võõra poole.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 22, 2009 11:36:16 GMT 3
"Hmmm..." alustas noormees ja hakkas naerma: "See on juba keerulisem teema, sest Chissu väitis, et nad juba enne minu tulekut polnud millestki kindlast rääkinud." See oli tõsi ning nüüd vaatas ta korda mööda otsa kahele tüdrukule, oodates mis nüüd saama võib hakata.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 24, 2009 12:28:11 GMT 3
Christie turtsatas vaid ning uuris Helenat, pea kergelt viltu kallutatuna. "Me võiksime midagi lahedat teha.." pakkus ta välja, pilk vilamas siis ka Christopherile ja Brianile.
|
|