|
Post by Robert Teakle on Aug 27, 2009 1:24:41 GMT 3
Robert muigas, kui Chanelli pea tema rinnal maandus ning lausus siis hella hääletooniga: '' Mina sind ka, tibu. ''
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 27, 2009 1:27:23 GMT 3
Chan naeratas endamisi, kui neid sõnu kuulis. Ta libistas nüüd käed ka ümber poisi ja nautis tema lähedust. Nad vedelesid suht kaua niisama vannis, kui Chan viimaks vaikuse katkestas ja lausus: "kas me võiksime nüüd tagasi tuppa minna?" Vesi oli jahtuma hakanud ja tüdrukul oli veidike endal ka jahedam hakanud.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 27, 2009 1:30:20 GMT 3
Robi noogutas ning tõusis nüüd vannist. Ta võttis neile mõlemile käterätikud ja hommikumantlid. Ühed neist ulatas neiule, ise end juba kuivatama hakates ja varsti ka valges hommikumantlis olles.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 27, 2009 1:37:13 GMT 3
Chan tuli ka vannist välja ja kuivatas ennast, tõmmates siis seejärel pehme valge mantli endale selga. Ta sidu selle nöörid kinni ja sammus seejärel elutuppa, võttes ka poisil käest kinni ja tõmmates teda kaasa. Tüdruk läks tagasi baarikapi juurde, võttes nende mõlema pokaalid. Ühe võttis ta endale kätte ja teise ulatas poisile. Ta rüüpas taas ühe sõõmu. See vein talle isegi meeldis.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 27, 2009 1:54:16 GMT 3
Robert istus diivanile ning asus siis oma veini rüüpama. '' Räägi midagi head, '' pakkus noormees vahepeal.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 27, 2009 1:56:56 GMT 3
"Räägi mulle, mis filmid sulle meeldivad," tahtis Chanell teada. Nad olid juba kuu koos olnud, kuid Chanell tahtis veel asju teada saada, kuigi ta teadis juba päris palju. Ta võttis poisi kõrval istet, juues aegajalt enda veini.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 27, 2009 2:05:01 GMT 3
'' Põnevikud,õudukad, '' sõnas noormees. '' Need annavad mulle selle adrenaliinidoosi, mida ma vajan, '' lausus Robert veel ja küsis siis omakorda Chanellilt: '' Ja sulle? ''
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 27, 2009 11:21:50 GMT 3
"Actionid, komöödiad, põnevikud," lausus Chanell ja muigas siis. "Võiks mõnipäev kinno minna, kui mingi lahe film tuleb." Ta rüüpas taas veini ja asetas pokaali seejärel väiksele lauale diivani ees.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Sept 2, 2009 17:48:15 GMT 3
'' Nõus, '' lausus ta ja naeratas siis. Roberti telefon helises. Ta tegi Chanellile vabandava näo ja kõndis siis korra eemale. Ta rääkis telefoniga segaselt ning vihaselt. Tagasi jõudes naeratas ta ja istus tagasi tüdruku juurde. '' Kuhu me jäimegi? '' küsis ta nagu muuseas.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Sept 2, 2009 18:56:01 GMT 3
"Eem, see oli päris vihane kõne," lausus Chan, kui Robert tagasi tuli. "On kõik korras ikka?" Tüdruk ei olnud küll jutust aru saanud, kuid häält oli ta siiski kuulnud.
|
|