|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 2:33:09 GMT 3
Nella muigas nüüd kergelt ning liikus Nate'i poole. "Sina hoia eemale" lausus tüdruk. "Sa võib-olla tead, mida Regin tunneb. Aga kindlasti mitte ei tea sa, mida MA TUNNEN, KUI TA MULLE KOLM KORDA VALETAS. JA KUSJUURES VÄGA TÄHTSATEST ASJADEST" karjus Nella nüüd Nate'ile näkku. Ta tahtis et üks kord elus keegi ka temast aru saaks, kui Nate oli ju ilmselgelt oma venna poolt ning kellele Nella tunded ikka korda läksid. "Aga mis ma siin ikka karjun. Nagunii keegi ei arvesta sellega, et ka minul on olemas tunded. Usu või ära usu, kuid Reginist pole ma ikka üle saanud. Nii väga kui ma ka tahaksin.." lisas ta viimaks. Nella vaatas veel veits Regini venna poole, seekord ilma mingisugue emotsioonita. Ei vihane, ei kurb ning kindlasti mitte ka rõõmus. Nella kergitas lihtsalt üht kulmu, pööras ringi ning hakkas ühika poole jalutama.
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 2:37:19 GMT 3
"Suur asi, ta varjas sinu eest paari asja, mida osa poleks iial julgenud tunnistada. Kolm on ikka nii hiiglaslik number. Ja mina kavatsen eemale hoida alles siis kui Reg ennast jälle korda saab. See on sinu süü, et ta jälle mingi kuradi narkar on!" viimane lause oli öeldud väga vihaselt ning oli üsna lihtne aru saada, et just see oli põhjus, miks ta tüdrukut ei sallinud.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 2:42:41 GMT 3
Nellal tulid pisarad silma, kuid ta ei näidanud Nate'ile seda. "Miks sa seda minule räägid. Ehk oskab LILIAN aidata" hüüdis Nella talle, kui hetkeks seisma oli jäänud. Jah, Nella teadis, et Reg ei armastanud Liliani, kuid alguses ei pidanud Reg'il ju üldse tüdrukut olema. "MA LIHTSALT EI USALDA TEDA, KUNA KES TEAB, MIDA TA VEEL MULLE VALETAB. SELLEST JUBA PIISAS ET TAL ON LILIAN, SÕITIS OMA RIBID SODIKS JA TEEB NARKOTSI" karjus Nella taas. Seekord tegi ta seda nii, et põhimõtteliselt õhk sai otsa ning pea hakkas ringi käima. Ta istus parkla mingile äärekivile maha.
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 2:47:13 GMT 3
"Kelle pärast sinu arust temast alguses üldse sõltlane sai? Ta ei kannata seda pagana bimbot ja ta ei saanud abi ka kuskilt. Ta lõpetas ära sinuga käies ja kui tal jama sinuga oli siis hakkas peale jälle ja lõpetas ära kui ta Deilyle vahele jäi ja nüüd ta teeb jälle ja nüüd on see sinu süü, sest ta oli tükk aega puhas! Ta ei taha abielluda ja ma teen kõik et ei peakski, sest see on minu süü.." noormehe hääl vaibus äkitselt, sest endalegi ootamatult oli ta aru saanud, et ta oli ennast venna lolluste pärast nii kohutavalt tundud, sest see oli tema süü. Tema heaks oli olnud vend nõus abielluma tüdrukuga, keda ta ei sallinud. Isegi endale tundus Nate ehmunud, sügavsinised silmad justkui üllatusest suured.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 2:53:27 GMT 3
Nella vaatas, et Nate'ile jõudis midagi kohale. Ta ajas end taas püsti ning liikus Nate'i poole. "Ma lihtsalt .. ei jaksa enam taluda seda bimbot. Ma ei taha kuulda valesid ja pärast avastada, et tüübi ribid on pooleks, või mida iganes muud" üritas Nella nüüd rahulikult seletada. Kui seekord enam rahulikult ei saa, siis jalutab Nella lihtsalt minema.
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 2:56:23 GMT 3
"Tema ka ei talu ju.. Ja ta ei julgenud sulle öelda, sest ta oli kindel, et kui sa teada saad, et ta koos Deilyga linnas käis siis sa arvad, et ta petab sind ja..." Nate vakatas. Ta kirus enda suurt suud. Catherine ei teanud ju, et Deily oli Reginiga kaasas olnud, kui poiss hunnikusse oli sõitnud-
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 9:44:21 GMT 3
"Ma olen vist kõige mõistvam inimene siin maailmas. Ma oleks saanud aru, et nende vahel pole midagi, kui ta oleks mulle seda kohe rääkinud" seletas Nella. Ta ei suutnud uskuda, et Reg jättis niivõrd palju rääkimata. "Kui Deily suutis ennem, siis ehk suudab ta ka nüüd Reginit aidata" lisas tüdruk lõpuks. "Mina ei oska," lisas ta siis veel.
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 15:26:50 GMT 3
Nate pani käed rinnal risti. Ta ei teadnud, mis Deily ja Regini vahel toimus, sest igalt poolt tuli erinevat juttu. Reg ise väitis, et nad on sõberad. Jutust Heleniga oli jäänud mulje, et nende vahel on midagi tõsist ja Deilylt endalt polnud poiss julgenud küsida. Ta hoidus hoolega silmi pööritamast kui tüdruk väitis, et on kõige mõistvam inimene. Lõpuks ütles Nathaniel lihtsalt:"Võib-olla on sul õigus. Ta ei vääri sind. Ta ei vääri sinu armastust. Ta väärib midagi palju palju paremat." Ning noormees keeras ümber ja hakkas parklast lahkuma.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 17:51:19 GMT 3
"Ja mida sa tema heaks teinud oled..?" küsis Nella siis. "Tema muretses sulle raha sinu opi jaoks" lausus ta. "Selle asemel et mulle meelde tuletada, et ma mõrd olen võiksid sa oma venna juures olla ning teda aidata. Mind ta nagunii ei kuulaks. Mõtle selle peale" lausus Nella, kuigi ei olnud kindel, kas Nate üldse teda enam kuulab. Cath pööras ka sammu pealt ringi ning liikus .. kusagile.
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 18:11:49 GMT 3
Natel oli hea meel, et tüdruk tema nägu ei näinud, kuna ta ei oleks mingil juhul seda tunnistanud, mida sealt näha oli. Ta teadis, et tüdrukul on õigus, kuid süütunne oli liigne, et seda kanda, seega eelistas Nathaniel lihtsalt ka endale valetada.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 18:13:47 GMT 3
Ka Nella oli veendunud, et seekord ei aja ta pläma. Siiski liikus Nella järve poole, et lihtsalt olla ning mõelda.
|
|