|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 22:03:52 GMT 3
"Mina kaa.." vastas Deily lõbusalt muiates ning ikkaveel rõõmsas teadmatuses nende kahe suhete kohta viibides. Nähes, et Nella Regini poole vaatab, muigas Ly kergelt, kuid oli juba hetke pärast sama objekti silmitsema hakanud.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 22:12:59 GMT 3
"Mina ja kõige lõbusam inimene keda sa näinud oled? Väga kaheldav," muigas Regin ja hoidis peast kinni, et see ringi ei käiks.
Kui Deily Nella kohta küsis noogutas ta ning ta järgenes tüdrukule kui see Catherine juurde läks. "Nella," noogutas noormees naeratusega ning pilgutas tüdrukule lõbusalt silma. Tal oli hea tuju.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 17, 2009 22:18:22 GMT 3
Nella muigas, kui noormees talle silma pilgutas. "Nautisite vihma?" küsis tüdruk siis hetke pärast ning naeratas kergelt, kui nüüd kordamööda koolikaaslaste poole vaatas, endal küsiv ilme.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 22:19:54 GMT 3
Regin noogutas ning raputas pead nii, et ta märgatest juustest vett pritsis. "Üsna lõbus võib olla." Noormees arutas endamisi, kas Nella oli märganud muutust tema tujus, tema ebaharilikku lõbusust ning head tuju.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 22:20:18 GMT 3
"Minu meelest küll mitte." vastas Deily kerge muigega poisile (selle kaheldava värgi peale) ning vaatas siis korraks veel platsi poole, kus nad olnud olid. "Oojaa." vastas tüdruk särava naeratusega Nellale, kui too küsimuse esitas ning hakkas juba lisama, et too võiks kaa tulla, kui talle pähe turgatas, et tüdrukul oli varju all istumiseks ilmselgelt mingi põhjus. "Kuulge, mu asjad.." tüdruk saatis mõlemale vabandava pilgu ning suundus siis puu poole, kus tema jalgpall ja muud asjad olid.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 17, 2009 22:23:28 GMT 3
Nella naeris kergelt. Kui Deily aga lahkus, oli Nella mõni hetk vait. "Sul on täna kuidagi Eriti hea tuju" lausus Nella, ise säravalt naeratades. Tal oli hea meel, et Regin vaikne ei olnud, kuid tema käitumine oli tõesti kuidagi teistsugune. Neiu tõmbas suitsu tasapisi edasi.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 22:26:19 GMT 3
"Tee kähku või ma võtan selle palli uuesti ära ja seekord sa seda nii kergelt tagasi ei saa!" jõudis Reg Deilyle hüüda ning pöördus siis tagasi Nella poole. "Kuidagi jah. Väike vihmasabin tegi tuju heaks."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 17, 2009 22:27:20 GMT 3
"Kas ainult tõesti see on seletuseks?" küsis Nella kerge huviga ning muigas, kui koni trepi peale ära kustutas.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 22:28:21 GMT 3
Deily turtsatas lõbusalt, pöördus korraks ümber ning näitas poisile vaid keelt. "yeah, right." muigas tüdruk. Ta oli miskipärast üsna kindel, et too ei kavatsegi vihma kätte tagasi tulla, nii et.. probleemi polnud. Tüdruk haaras oma palli, särgi ning kõrvaklapid kaasa ning suundus siis tasapisi teiste poole tagasi.
ot: ma alles kõnnin, teil veel aega on.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 22:28:25 GMT 3
Reg küsis käsi laiutades:"No aga mis siis veel?"
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 17, 2009 22:33:41 GMT 3
"Kes teab" lausus Nella ning muigas kergelt. "Kuid kui sa nii ütled" lisas ta ning naeratas kavalalt.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 22:35:30 GMT 3
"Ütlen," ütles Regin lõbusalt ning hüüdis lähenevale Deilyle:"Noh hop-hop. Mina vihma ei karda ja sa oled nii lühike, et ma saan selle kohe kätte ka."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 22:38:05 GMT 3
Deily turtsatas kergelt ning kiirendas siis veidi sammu. Mõne hetke pärast teiste juurde jõudnud, muigas ta lõbusalt - nagu alati - ning silmitses siis neid mõlemaid uurivalt. Paari sekundi pärast nagu 'unelusest' ärganud, naeratas ta mõlemale ootavalt. "Nomh, kus me lähme siis ?" küsis ta lõbusalt ning lisas siis automaatselt juurde "Kui teil muidugi teisi plaane pole." Sellised asjad jõudsid talle alati hiljem kohale.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 22:39:29 GMT 3
"Kas paistab nagu oleks?" küsis Reg lõbusalt ning küsis Nellalt:"Ega sa vihma ei karda?"
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 17, 2009 22:44:13 GMT 3
Nella hakkas kergelt naerma. "Seda pole ma küll öelnud" lausus tüdruk siis ning muigas õrnalt.
|
|