|
Post by Chanell LaFette on Aug 15, 2009 17:13:59 GMT 3
Chanell tuli enda valgetes bikiinides mööda rada alla järve poole, tal oli ka valge rätik ümber ja rannakott õlal. Neidis sammus kai peale, sest see oli tema lemmik koht. Kai läks pikalt, peaabu järve keskele. Olles jõudnud täitsa kai lõppu, laotas tüdruk enda rätiku maha ja määris keha peale päikesekreemi, siis asus ta päevitama, visates ennast rätikule pikali.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 15, 2009 17:20:59 GMT 3
Valerie otsustas ka järve äärde tulla. Eemalt nägi ta üht tüdrukut kail päevitamas. Lähemale jõudis tundis ta teise ära - see oli tüdruk tema kõrvaltoast. "Hei." ütles Valerie, istus üsna tema lähedale ja pistis jalad vette.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 15, 2009 17:23:00 GMT 3
Chanell tõstis pea ja naeratas, kui Valeriet märkas. "Tsau," lausus ta kaksikule. "Mis sind siia toob?," küsis ta seejärel, hoides pilku ikka temal.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 15, 2009 17:25:49 GMT 3
"Igav hakkas lihtsalt. Ja palav." lausus Valerie ja naeris selle viimase peale.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 15, 2009 17:26:47 GMT 3
"Niiet kavatsed ujuma minna?," küsis Chanell siis ja muigas. Tal endal oli pärastpoole kavas ujuda. "Veel on viimane aeg, suht, varsti lähevad ilmad jahedaks ära," lisas ta siis nagu muuseas.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 15, 2009 17:30:32 GMT 3
"Hiljem kindlasti. Praegu mitte." vastas Valerie. "Tuled ka?" küsis tüdruk siis Chanellilt.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 15, 2009 17:37:44 GMT 3
"See mul plaanis oli jah," lausus Chanell. "Et pärast, kui ära päevitan, ujun veits ka." Neidis muigas, päikse käes oli nii mõnus soe olla. "Kuidas läheb muidu ka?," küsis ta siis.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 15, 2009 17:47:49 GMT 3
"Hästi." vastas Valerie. "Ja sul?" küsis tüdruk vastu.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 15, 2009 17:52:16 GMT 3
"Suurepäraselt," lausus Chanell ausalt. Ta mõtles kohe selle all Robertit. Chanell oli üliõnnelik. Ta vaatas Valerie poole. Mõne aja pärast küsis ta: "oled sa enda näidendi rolliga rahul?" Chanellile meeldis sellest näidendist rääkida, sest tema arust oli see nii lahe.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 15, 2009 19:04:58 GMT 3
"Jah, väga." naeratas Valerie. "Minu arust on väga lahe, et me just seda teeme." ütles tüdruk. "Aga sa ise?" uuris ta vastu ka.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 15, 2009 19:29:27 GMT 3
"Oh, ma olen täiega vaimustuses sellest," lausus Chanell ausalt. "Ma ei jõua ära oodata, kuni tõsisemad proovid algavad." Ta muigas veidike.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 15, 2009 20:47:30 GMT 3
"See saab kindlasti lahe olema." arvas Valerie.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 15, 2009 21:01:41 GMT 3
"Kindlalt," lausus Chanell ja naeratas. "Mulle on see film ka alati täiega meeldinud, eriti need laulud." Ta vaatas Valerie poole.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 15, 2009 21:10:09 GMT 3
Valerie naeratas. "Mulle ka." ütles tüdruk.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 16, 2009 1:00:23 GMT 3
Chanell naeratas. Tal oli hea kuulda, et ta ei olnud ainuke, kes seda väga ootas. Ta keeras nüüd enda näo päikse poole ja lausus: "päike võtab täna väga hästi, ma loodan, et mõnda aega on ilmad veel samailusad." Oli küll september, kuid imekobmel olid ilmad veel suurepärased.
|
|