|
Post by Marcus Morino on Aug 11, 2009 21:16:10 GMT 3
Nüüd astus uksest sisse MArcus. "Ma väga vabandan et ma tunni alguseks siia ei jõudnud." Ütles ta vabandavalt ja seisis siis seina äärde.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
Nothing is that easy, as you see it..it?s more complicated.[y]
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 18:52:57 GMT 3
Natasha tuli jooksuga väikse saali poole, kuna ikkagi esimesse tundi ikka ei hilineks, eriti, kui sellest aastast tuli uus õpetaja. Tütarlaps avas ukse ning otsides pilguga õpetajat, lausus kiiresti: "Vabandan väga hilinemise eest, kuna ma tulin paar päeva hiljem kooli, siis võib-olla mind ei ole nimekirja lisatud. Natasha." vuristas ta kiiresti ette ning toetas vastu seina ning lootis, et uus õpetaja karm pole.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 19:45:43 GMT 3
Kohe Natasha järel sisenes Ty. Ta vaatas muigel inimesi ning sõnas õpetajale " Terekest ning vabandust,et tundi hilinesin. Ty olen." ta noogutas õpetajale ning viis kiire pilgu saalile. Ta naeratas omaette ja astus natuke eemale leides mingi tühjema koha,kuhu end sättida.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 14, 2009 12:24:39 GMT 3
Helen Maria sisenes jooksuga saali ja vaatas suurte silmadega ringi. "Palun vabandust, et ma hilinesin. Ma olen Helen Maria," sõnas ta kiirelt ning astus paar sammu edasi, leides endale koha, kuhu asjad panna. Alles seejärel vaatas ta, mida teised teevad.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 11:43:32 GMT 3
Deily vaatas lõbusa turtsatuse saatel, kuidas neli õpilast temast koridoris mööda tuiskasid. Rahulikult käed suurte hallide dressipükste taskusse susanud, kõndis ta Heleni järel saali. Hilinemise eest vabandanud, suundus ta kuhugi teiste sekka ning jäi siis üsna suure huviga ootama, mis sealt tulema hakkab.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 17, 2009 19:25:05 GMT 3
Brian jälgis Laureni improvisatsiooni ning peagi oli ka tema kord. Noormees läks ning hakkas tantsima. Ta tegi seda nii osavalt kui suutis.
Peagi oli tants läbi ning ta läks tagasi teiste juurde, et järgmine saaks tantsima minna.OT. Sorri, et nii kaua läks
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 17, 2009 20:43:26 GMT 3
Lauren seisis Briani kõrval. "Noh, näed, siin on su hip-hopi tsikid," sõnas ta kerge sarkasmiga mehele.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 17, 2009 20:45:07 GMT 3
Brian hakkas naerma. "Jajah" lausus ta ning turtsus vaikselt edasi. Need kes sisenesid tundusid hoopis teistsugused tüdrukud, kui Lauren. Lihtsalt, esmamulje järgi.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 19, 2009 11:00:14 GMT 3
Robert astus ette. Noormees näitas erinevaid elemente, sees oli palju ka neid mida ta kunagi ühes kavas kasutanud oli. Tal tuli suhteliselt osavalt välja. Varsti sai lugu läbi ja ka Robi lõpetas tantsimise. Väikestel sammudel astus ta tagasi.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 14:15:49 GMT 3
Varsti astus ruumi Käthlyn, kes pomises midagi suhteliselt vaikselt vabanduseks, kuna ta ei tahtnud ju teiste tantsu segada, ja suundus siis Deily juurde. Ta viis pilgu tühjale tantsuplatsile mida kõik vaatasid ning siis sõbrale. "Mis toimub?" küsis ta.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 15:00:27 GMT 3
"Improvisatsioon." sosistas Deily lihtsalt kulmukortsutuse saatel, kui Käthlyn kuskilt ta kõrvale ilmus. "Mingi järjekord on kaa, ma ei tea täpselt." lisas ta vaikselt juurde. "Ma hilinesin." ning põhjendas ära kaa.[/color]
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 15:03:28 GMT 3
Käthlyn muigas ning viis pilgu taas lavale. Kõlas lahedalt. "Õukhei" vastas ta mõneaja pärast ning jäi siis ootama, et keegi 'lavale' läheks.
|
|
|
Post by Ryan Demmington on Aug 19, 2009 22:24:37 GMT 3
Ryan noogutas, kui järgmised olid ära tantsinud. "Läks, läks, läks!" hüüdis ta, kui pisike paus tekkis. Ta ei sallinud mökutamist ning ootas, et kõik aktiivselt tegutseksid.
|
|
|
Post by Chelsea Christie on Aug 19, 2009 22:27:43 GMT 3
Uks avanes ja sisse keksis lõbusas olekus Chelsea, kes oli oma juuksed kõrgesse hobusesabasse sidunud. Ta naeratas lihtsalt õpetajale ja läks seina äärde. Ometigi ei teadnud ta veel, et peab ennast tutvustama, seega jäi lihtsalt haiglase muigega jälgima tantsivaid õpilasi. Esimene ülesanne oli selge.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 23:06:53 GMT 3
Käthlyn, nähes, et keegi lavale ei kipu, otsustas ise minna. Ta suundus lavale ning hakkas siis raadiost tuleva võõra loo järgi tantsima, nii palju kui ta oma 6-7 aasta jooksul õppinud oli. Vahepeal korraks ka street-dance'i liigutusi kasutades, kuid üldiselt ikka hip-hopi juurde jäädes, tantsis ta loo vältel ilusti ära ning kui lugu läbi sai, suundus ta tagasi õpilaste sekka ning muigas veidi. Talle tõesti meeldis tantsida.
|
|