|
Post by Ty Bewley on Aug 14, 2009 11:44:31 GMT 3
Ty istus oma autos ning kuulas muusikat. Ta oli teinud ukse lahti,et autos palavaks või umbseks ei läheks. Inimesed sibasid ringi ning tegid oma viimaseid koolitükke. Mõned tüübid laulsid kuskil puu taga. teised harjutasid parklas tantsimist jne. Ty sulges silmad ning kuulas rahulikult muusikat.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 14, 2009 11:52:22 GMT 3
Bella kõndis teadmata suunas ringi, kui jõudis parklasse. Bella kuulis kuskil muusikat ning uudishimust läks ta autoni. Bella märkas üht poissi, kes kuulas muusikat silmad kinni. See tundus kuidagi nii nunnu. Bella silmitses õrna naeratusega poissi, kuid ei hakanud teda segama.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 14, 2009 11:58:49 GMT 3
Kui üks lugu läbi sai ohkas poiss ja avas silmad. Ty võpatas,kui nägi mingit neut enda ees. " Heia!" sõnas ta säravalt naeratusel ja kummardus välja. Ta muigas ja kaalus tüdrukut pilguga. Ty oli tüüpi kuskil näinud. " Ty olen." tutvustas ta end ja astus autost välja. Päike laskus poisi tumedatele juustele ning Ty sasis neid kergelt.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 14, 2009 12:07:05 GMT 3
Bella muigas, kui nägi, et poiss võpatas. "Tere jahh.. Isabella olen, võid kutsuda ka Bellaks kui soovid," lausus Bells naeratades. 'Ta on tõesti nunnu,' mõtles Bells naeratusega.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 14, 2009 12:19:51 GMT 3
" Okei, Bella." sõnas Ty ning muigas lõbusalt. Ta toetas vastu oma autot ning naeratas võluvalt. Isabella tundus olevat armas inimene. " Mis su erialad muidu on?" päris ty ning vaatas huvitatult Isabellale silma.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 14, 2009 12:24:35 GMT 3
Bella naeratas säravalt. "Erialaks on laulmine ning lisaks on klaver," lausus Bells, silmitsedes Ty'd. "Ning sul endal?" Küsis Bells, kui tõmbas sõrmedega korraks läbi juuste.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 14, 2009 12:30:47 GMT 3
" Erialaks hip-hop ning lisaks on laulmine. Pluss käin ma veel näitlemas." rääkis Ty ja lõpetas oma auto peale toetamise. Ta silmitses Isabellat ning naeratas talle sõbralikult.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 14, 2009 12:36:20 GMT 3
"Ahjaa.. Ma käin ka näitlemas," lausus Bells naeratades. "Kus kohast sa pärit oled?" Küsis Bells nüüd oma vestluskaaslaselt.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 14, 2009 12:43:01 GMT 3
" New Yorgist tulen." vastas poiss ning meenutas korra kohta,kust ta päri oli. Tema silme ette tul armas korter maja,keset suurt tänavat. Poiss muigas ja päris Bellalt " Ja kust sina pärit oled?" ta haigutas kergelt ning ootas vastust.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 14, 2009 12:47:57 GMT 3
"Albuquerque'st, New Mexico osariigist," lausus Bells naeratades. "Kas sa oled lihtsalt väsind, või oled väsind minuga rääkimisest," lausus Bells naerdes.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 14, 2009 20:13:51 GMT 3
" Ei,ei ma lihtsalt ei ole öösel korralikult maganud." vabandas ta end ning naeratas Isabellale. Ta istus jälle oma autosse ning kummardus välja,nii et ta nägu ikka näha oleks. Ty naeratas võrgutavalt ning vaatas neidu oma ees.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 14, 2009 20:32:39 GMT 3
"Miks sa siis öösel korralikult ei maganud?" Küsis Bells ning silmitsedes Ty'd naeratusega.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 14, 2009 20:37:01 GMT 3
" Emm...asualt öeldes ma ei mäleta. Igatahes hommikul ärkasin ma oma toa ukse ees, mitte toas." sõnas ta mõttlikult. Poiss kehitas õlgu ning hüppas autost välja, tirides endaga oma koti. Ta lülitas muusika ja auto välja ning lukustas selle. Ty vaatas uhkusega oma autot veel korra ning pööras pilgu Isabellale. " Kas sul on midagi huvitavat rääkida?" päris ta ja sasis kergelt oma juukseid.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 14, 2009 20:40:40 GMT 3
Bells naeris, kuuldes, et Ty magas toa ukse ees. "Päris tore," lausus Bells muiates. "Mis on sinu jaoks huvitav?" Küsis Bells vaadates nüüd Ty poole.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 14, 2009 20:48:42 GMT 3
Ty mõttles hetke ning vastas,siis " Erinevad huvialad ning naised." vastas ta ausalt ja naeratas sõbralikult Isabellale. Ty muigas ja soris oma kotis. Ta võttis suitsu paki ning tõmbas sealt ühe välja. " Tahad ka?" päris ta ning ulatas suitsupaki Bella poole.
|
|